If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Разбрах, че дъщеря ми е открила сама джаза за себе си.
Чух втори път, че си пуска джаз. Сутринта.
Ха!
Та и видях, че й харесва.
Даже й казах: Е, немах никаква надежда, че ще харесваш тази музика.
Тя ме погледна укорно.
Не съм бил прав. Забравих - не, не съм забравил - как я водех като малка на некои концерти на класическа музика и как тя ги харесваше или не по начина, по който и аз.
Но ми се стори, че тя е забравила себе си от тогава.
Но май не.
Не, немам само предвид, че е харесала музика, която и аз харесвам.
Не, не само и това, че може да се кефи на по-сложна музика.
А ми хареса, че е отворена и сама вече определя вкуса си.
She's extreme if you know what I mean.
Странно нещо е еволюцията, странноооо!
Ми, гледай какво е в дивата природа!? Там мъжкарите през брачния период я перата си сменят, я реват и пеят като луди Пък вие - какво!? Любовна лирика, и то от нета
Аз искам да те забравя,
но сърцето ми плаче за теб.
А бе, нашата е по лесна от женската. Не ни се налага да се контим, а в нета е пълно с любовна лирика
Странно нещо е еволюцията, странноооо!
Ми, гледай какво е в дивата природа!? Там мъжкарите през брачния период я перата си сменят, я реват и пеят като луди Пък вие - какво!? Любовна лирика, и то от нета
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
За 30 пробити цента на пост, драскачите ще ти теглят майни колкото марджин за 50 големи лота евро/паунд ....А компетентността им засенчва почти цялата плеяда която познаваш от тукашната форекс-тема. Макар повечето от чалгарчетата там, да са хабили тебешира и отсам но под различни никове ....Голямо е забавлението сред пасмината простаци - две мнении,нет...
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар