IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро, Мечо!
    Добро утро, тайфата!

Какво става, момичета и момчета!? Какви са тези нощни сражения у форумО!?
    Явно жегите съм сварили част от мозъка, защото не можах да схвана повода за "скандала".

П.П. Мечо, с бозата ли викаш "Чиърс" или след като прочете снощната дискусия си минал на нещо с по-силен градус!?
    Last edited by tnm; 08.08.2012, 10:34.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      За джигеря
      Точка за Мечо!
      Свободен във виелицата.
      http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Японците добре са схванали нашия труден за изпълнение ритъм.

Мерси за инфото
        Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
          Да, точно обратното е.

Нека сега Маранди се дзвери за какво става въпрос.

За джигеря
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Aз пък си мислех че е точно обратното.Може би греша
            Да, точно обратното е.

Нека сега Маранди се дзвери за какво става въпрос.
            Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
              Здрасти sergo;

Поздрав ♫♫♫ http://www.youtube.com/watch?v=oKwLSWkRsWE
              Аууу!!

Защо разваляш наш Серго?
              Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Зарко,

нямам идея за прозренията ти, браточка.

Ако ти се пише по форуми - си пиши. Ако не ти се пише вече - не пиши.
                Ако ти се живее в БГ-то - си живей. Ако не ти се живее в БГ-то - не живей в БГ-то.

П.П. Не можах да "стопля" разни "бомби" за вируси в тоя форум? По-добре не говори за компютри, че ставаш Мона Лиза

А, каква е истинската причина - ти си знаеш най-добре за подобни "епитети" по цял народ - "Българите така, българите онака .... - ти си знаеш.

Ще се радвам да се чувстваш добре, но не е хубаво да се обобщава ( смигам ). Не си на 5 годинки, че някой да тръгва да те "учи". Голямо момче си - действай
                Добро утро tnm
                Добро утро красавици и юнаци

Бате Маранди, нали знаеш какво пише в "История славна болгарска" на Паисий.

"О, неразумни, слабоумни и юроде !!! Поради что се срамиш да се наречеш болгарин ???"

Чиърс и ...
                България над всичко !!!
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Зарко,

нямам идея за прозренията ти, браточка.

Ако ти се пише по форуми - си пиши. Ако не ти се пише вече - не пиши.
                  Ако ти се живее в БГ-то - си живей. Ако не ти се живее в БГ-то - не живей в БГ-то.

П.П. Не можах да "стопля" разни "бомби" за вируси в тоя форум? По-добре не говори за компютри, че ставаш Мона Лиза

А, каква е истинската причина - ти си знаеш най-добре за подобни "епитети" по цял народ - "Българите така, българите онака .... - ти си знаеш.

Ще се радвам да се чувстваш добре, но не е хубаво да се обобщава ( смигам ). Не си на 5 годинки, че някой да тръгва да те "учи". Голямо момче си - действай

Коментар

• Даммм, просто отсега - натам - няма да цитирам никого.... Добре правят тия, които - без да цитират - просто изказват мнения: не им се налага да губят време в нови редакции, нито - да се стига до такива пререкания, с които ще поставим нови рекорди в празнословието...

Нямам намерение да правя тук компания на хора, участващи във форекс-търговията...

Маранди - много съм засегнат за това, че не ми четеш постовете - направо ме същиса, не съм очаквал такива неща от теб...

Нали ме обвиняваше, че когато Космо е тук - аз не пиша, сега пък - обратно..., нещо си менкаш мненията и ти, но не съм учуден, де...

Все пак, така, както не ми четеш постовете, така и достигаш някак и до последното изречение... ..., от което тая вечер тръгна "спорът"...

Както и да е - не те конкурирам - ако имаш амбиции спрямо женски никове - преследвай ги - сигурно - рано или късно - ще ги очароваш, ако вече не си, де, но вярвам, че обираш лаврите тук-там...И по-добре е да ги очароваш - разбира се - по-рано...

Ееее, съжалявам, че мнението ти е - че не трябва да пиша тук, но аз продължавам, разбира се, защото решение за моите действия не вземаш ти.

Толкова от мен - успехи в търговията!

/ако не цитираш мнения, не ти трябва да знаеш никовете на хората, които ти пречат да им отговаряш, но лесно можеш да разбереш кои са те - тръгвай из форума...на мен не ми е в кръвта да отвръщам на мизериите с мизерии... толкова от мълчащата "Мона Лиза"/..., но все пак предпочитам Мона Лиза пред мъжете-клюкарКИ...
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Мрън-мрън, мрън-мрън .....

Добро утро !!!!♫♫♫ http://www.youtube.com/watch?v=qMxX-QOV9tI
                      Last edited by коки; 08.08.2012, 02:25.
                      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
                        -------------------
                        Поздрави за Зарко, много добре се е ориентирал в ситуацията, която е описал постове по-долу, а Коки и Маранди потвърждават казаното след като се обясняват.Един неук човек като мене относно пазарите, мисли, че психологията е много, много важна относно оценката на пазара, така че Зарко да не бъде скромен.
                        Е, па тоя

Къде видя някой да се обяснява, бря?

Питам го:

1. Да даде конкретни имена кой му мятал вируси от форумО?
                        2. Българите били смотани, а гърците супер. Въпрос: К'во прави тук - да ходи в Гърция.

Ти май се изходи по темата, колкото да не мълчиш? Ърмм ...?

П.П. Мислиш ли, че ще ми отговори на тия 2 въпроса? Нека да позная - ще мълчи кат' Мона Лиза на Леонардо

Ще кажеш, че някой го "вързал" за тоя форум или пък за БГ-то. Да върви, където си иска - само да не ми мрънка по цял ден. Ако беше отишъл на почивка в Зимбабве, съм сигурен, че Зимбабве щеше да е номер 1, а БГ-то и БГ-станците за "нищо" не стават - демек: "Чуждата кокошка - била патка."

Мрън-мрън, мрън-мрън .....
                        Last edited by marandi; 08.08.2012, 02:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                          Конкретни имена ли искаш, Марандичка? Те се знаят - това /МИ/ е достатъчно.

Относно Гърция - запази съветите за себе си. Не съм тук, за да взаимствам нечии собствени решения. Не ми е необходимо, най-малко, защото не се занимавам с търговия...

Еййй, тВа, българЕте - само на гурбет ли ходим тук-там, Ве? По-зле сме, отколкото съм предполагал....
                          -------------------
                          Поздрави за Зарко, много добре се е ориентирал в ситуацията, която е описал постове по-долу, а Коки и Маранди потвърждават казаното след като се обясняват.Един неук човек като мене относно пазарите, мисли, че психологията е много, много важна относно оценката на пазара, така че Зарко да не бъде скромен.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                            Явно нещо не си ме разбрал.Постовете ти винаги ги чета и то с интерес.Последният ми коментар го направих на база това твое словоизлияние
                            Цитат:
                            zarco-Кое те интересува - личният ми живот, ли? Понеже си ми "градска" - може някой път да ти разкажа някои неща
                            ОчевАдно - и ти не си разбрала казаното от мен:

- НЕ ВЯРВАМ на възможността - виртуални връзки да прерастват в реални,
                            - ако това би се получило, то такива връзки са обречени,
                            - като казвам "личен живот" - не визирам никакви отношения с НИКОВЕ, които се представят тук като дами...

Мисля, че тия обяснения са ти достатъчни.
                            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение

Относно Гърция - запази съветите за себе си. Не съм тук, за да взаимствам нечии собствени решения. Не ми е необходимо, най-малко, защото не се занимавам с търговия...

Еййй, тВа, българЕте - само на гурбет ми ходим тук-там, Ве? По-зле сме, отколкото съм предполагал....
                              Е, па искам конкретни имена - нали мяташ "бомби" у форумО?

П.П. Пак обобщаваш нещо ( смигам ).

Сам си изпроси тази песничка ( цитат: ти си моята любима грешка )

Богдана Карадочева и Стефан Димитров - Безнадежден Случай <-- дал съм ти я с текст-а и жалко за хубавата песен

http://vbox7.com/play:02a49cdf
                              Last edited by marandi; 08.08.2012, 01:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Не, бря

Ама, просто кат' ти видя поредния "чаршаф" и не го чета. Просто ми стана забавно категоричния ти извод, че от този форум те атакували с вируси.

Можеш ли го доказа или реши да се изходиш?

П.П. Относно Гърция - продавай тук, купувай там и дано си хепи.

Т.е. не мога да ти схвана мрънкането за всичко ( вируси, дамите от форумО, държавата и т.н.) - честно

Бъди здрав и ти!

Еййй, тВа, българЕте - само на гурбет ли ходим тук-там, Ве? По-зле сме, отколкото съм предполагал....
                                Last edited by zarco; 08.08.2012, 01:44.

Коментар

Working...
                                X