IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Помниш

Друго си е да се цъмбурнеш в морето. Няма дувари, и като се гмурна, гледамн разни гадини как шават.
    Помня. Помня също, че като споменеш, че гората започва да пъстрее, си стягаш багажа и отлиташ на юг

Цамбуркането действа много разхлаждащо, ама пусто - много изгарям. От слънцето, от вятъра ... Затова предпочитам минералните басейни
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Вчера навъртях доста километри "разхождайки се. Днес ме мързи, ама повече от друг път.
      Изпратих едната част от домочедието на лов, другата натирих да бере джанки на вилата на родителите ми и сега си почивам ползотворно и с размах.
      Мързел и недостатъци
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Баси скуката. На вън пече яко, аз си седя дома и се чудя кво да прая. Предложих на синковеца да ги заведа някъде, но се оказа, че има други планове. Нарязах си Юката, че се беше опряла в тавана.... Сега забелязвам, че телевизора е включен, сигур съм го забравил снощи, щот се върнах късно от кръчма Никъде не ми се ходи сам
        Вчера навъртях доста километри "разхождайки се. Днес ме мързи, ама повече от друг път.
        Изпратих едната част от домочедието на лов, другата натирих да бере джанки на вилата на родителите ми и сега си почивам ползотворно и с размах.
        Мечо

Коментар

• Нещо друго се сетих да ви питам - ако искате да направите тур "Опознай Страната, за да я обикнеш" кои ще са местата в централна и северна България, които бихте посетили за 3-4 дни ...с отправна точка София...
          Мини и покрай Деветашката пещера и Крушуна, за 2-3 часа се обикалят и двете природни забележителности, без да се изпотиш , за без пари ...

Виж после залеза над Дунава някъде от високо.

И карай към северното ни черноморие, ако имаш късмет като нас, може да си поплуваш с делфините при Скалите над Тюленово...

Last edited by jikev; 18.08.2012, 20:32.

Коментар

• Баси скуката. На вън пече яко, аз си седя дома и се чудя кво да прая. Предложих на синковеца да ги заведа някъде, но се оказа, че има други планове. Нарязах си Юката, че се беше опряла в тавана.... Сега забелязвам, че телевизора е включен, сигур съм го забравил снощи, щот се върнах късно от кръчма Никъде не ми се ходи сам

Коментар

Мдъъъ, като загребеш три пъти и си блъскаш главата в отсрещната стена / три пъти ли беше или повече!?/
              Помниш

Друго си е да се цъмбурнеш в морето. Няма дувари, и като се гмурна, гледамн разни гадини как шават.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Избрала съм пътя на проба-грешка.
                Аз също.

Само, че преди да почна да бутам, рационално се оглеждам, ослушвам, почесвам се зад ухото със срещуположната ръка. Не знам защо му викат маймунския метод. Наивника да каже.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Цъмбурнах се. На обед хапнахме в една кръчма на плажа. Духаше ветрец. Гледахме морето.

Не че не съм я обикалял Българията. Но където не е море съм стоял по за един два дена, с изключение на Банско и Чифлика. Обаче не става планинари от нас. Като бяхме на Банско само киснехме по кръчмите. Така и не карахме ски. На Чифлика бяхме през лятото за седмица. Почти през цялото време киснахме в басейна. Само веднъж се поразходихме из гората покрай една река. Много е гадно да се плува в басейн. Водата е сладка и инстинкта за плюене не се задейства достатъчно бързо.
                  Мдъъъ, като загребеш три пъти и си блъскаш главата в отсрещната стена / три пъти ли беше или повече!?/
                  Мечо

Коментар

И потапяне в басейните с минерална вода на Чифлика.
                    Цъмбурнах се. На обед хапнахме в една кръчма на плажа. Духаше ветрец. Гледахме морето.

Не че не съм я обикалял Българията. Но където не е море съм стоял по за един два дена, с изключение на Банско и Чифлика. Обаче не става планинари от нас. Като бяхме на Банско само киснехме по кръчмите. Така и не карахме ски. На Чифлика бяхме през лятото за седмица. Почти през цялото време киснахме в басейна. Само веднъж се поразходихме из гората покрай една река. Много е гадно да се плува в басейн. Водата е сладка и инстинкта за плюене не се задейства достатъчно бързо.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от batko Разгледай мнение
                      елена и троян може би също.......
                      И потапяне в басейните с минерална вода на Чифлика.
                      Мечо

Коментар

• елена и троян може би също.......

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                          Тънъмъ благодаря за споделения опит )
                          И аз крача по този път, само ми се иска да уголемя крачките
                          съчетавам кинези(рехабилитицацията) с физио методите и търся още нещо )

Нещо друго се сетих да ви питам - ако искате да направите тур "Опознай Страната, за да я обикнеш" кои ще са местата в централна и северна България, които бихте посетили за 3-4 дни ...с отправна точка София...
                          започвам с Търново, Арбанаси, Етъра, Боженци...

Хубава събото-неделя ))
                          + Трявна
                          Мечо

Коментар

Тънъмъ благодаря за споделения опит )

Нещо друго се сетих да ви питам - ако искате да направите тур "Опознай Страната, за да я обикнеш" кои ще са местата в централна и северна България, които бихте посетили за 3-4 дни ...с отправна точка София...

Хубава събото-неделя ))
                            .....крушунските водопади, вароша в ловеч, пещерата очите на бога край карлуково, горталовския каньон

Коментар

• Тънъмъ благодаря за споделения опит )

Хубава събото-неделя ))
                              Last edited by съни(тя); 18.08.2012, 13:29.

Коментар

и при мен е така )
                                Вратата е отворена, независимо вън или вътре съм )
                                Често харесвам противоречащи си мислители, защото прескачам догмите им...

п.п....харесвам мечтата на дъ корс )
                                ...възстановявам се бавно, но упорито
                                За пореден път се убеждавам, че официалната медицина е пълна с догми, с които трябва да се бориш, често и да игнорираш, но как да стане това, ако ти липсва познанието )
                                В случая на ортопедите - къде от презастраховане, къде от придобити убеждения, търсят радикални, не комплексни решения. Резултатът, обикновено избива в нарушени функции на пренебрегната част от множеството.
                                Скептиците в случая са физиотерапевтите, които се мъчат да поправят грешки...
                                Аз търся техните скептици ...
                                Някой има ли личен допир до иглотерапията?
                                А в сблъсъка модерно - древно, на кое бихте заложили - лазер- срещу иглотерапия (имат подобен подход на влияние)?
                                Съни, точно преди четири години ми правиха операция от периартрит на лявото рамо.
                                На снимките не изглеждаше толкова сложно, но като ме сложиха на операционната маса се оказа, че ще позатрудня докторята.
                                След операцията ходих около две седмици с обездвижена ръка, което пък от своя страна оказа влияние върху периода на раздвижване. После 2 месеца ходих на рехабилитатор и накрая ми казаха, че няма да има 100% възстановяване...
                                Това изказване на специалистите ме върна много години назад, когато тренирах и получавах травми. Спомних си всички упражнения за загряване и раздвижване, които бях правила, ледените компреси, с които си налагах навехнатите крака и разни други "хватки".
                                Повече от половин година всяка вечер правих упражнения. Когато ме болеше си правех компрес с бутилка пълна със заледена вода и продължавах. Вече мога да движа и да вдигам спокойно ръка над главата си.
                                Споделям ти това, защото от опит разбрах, че възстановяването е дълъг процес и много зависи и от това дали ще проявиш упорство
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X