Все ми е тая дали пее или не - принципно има уникален глас мангустата, това не мога да не й го призная. Костюмът й същобеше уникална боза. Мен ме дразни друго - как можем да дадем 12 точки на Сърбия На тези дето ни откраднаха македония и избиха българското население там. как може още да си живеем с малоумните приказки за славянските братя и да робуваме на подобни идиотщини. От сърбежите сме получили цели 2 точки, а сме им дали 12 - тотално малоумие. Общо на "славянските" братя (а ние сме арийци принципно и нямаме почти нищо общо със славяните и измислиците за славянското море, дето уж ни било претопило), като включвам в тях и екс СССР сме дали цели 32 точки (от общо възможни 58), а сме получили "невероятните" 11 (от които повече от половина, т.е. 6 точки от "нашата" си Македония). Е, кажи ми, че този народ не е народ от идиоти На всички останали страни сме дали 26 точки, а сме получили 34 - ами оферта си е, както казват в една реклама.
И не ми дреме принципно за конкурса, а за начина на мислене, който в България е тотално изкривено-робски, комуноидно-стокхолмски, промит с безумни стереотипи, от които само страдаме и ще продължим да страдаме, докато не се осъзнаем, че няма "славянски" братя и всички те само чакат да ни забият нож в гърба, но ние търчим с отворени обятия и квичим "брача, брача" на концерт на цеца, воглаве с маолумния ни премиер....
И не ми дреме принципно за конкурса, а за начина на мислене, който в България е тотално изкривено-робски, комуноидно-стокхолмски, промит с безумни стереотипи, от които само страдаме и ще продължим да страдаме, докато не се осъзнаем, че няма "славянски" братя и всички те само чакат да ни забият нож в гърба, но ние търчим с отворени обятия и квичим "брача, брача" на концерт на цеца, воглаве с маолумния ни премиер....
Коментар