IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евровизия 2012

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Груйо въобще не съм се объркал обичам сръбската музика и сръбската мръвка но не и сърбите.Но не ми се връзва да обиждаме арийците на българи.На нас вечно ни пречи някой и ни мрази Сърби,турци,румънци,византийци,македонци,руснаци а напоследък и холандци все лоши а пък ние първи хубавци .А за това дето съм ти го написал за паркирането не е нужно да ходиш далеч.отвори балкона и погледни най близкия паркинг и после ми кажи,че тия супер тарикати няма да заколят някого стига да имат и най-малката полза
    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Разгледай мнение
      Силно се радвам, че нашата мома отпада, защото едно първо място щеше да е катастрофа за нас. Представете си Софчето печели първо място. Нормално ще я спукат от интервюта този път не само наши, а и чужди медии и се чува следното:
      - Аз съм простичко момиче, свършила съм само 5 клас.
      - Голямата любов в живота ми? Синът на мъжа ми беше баща на брат си!?
      - Какво най-много обичам? Златцето .....
      - Все още нямам други корекции освен бюста, но като остарея още малко, ще си направя. Може и ботокс да си сложа. Все пак искам да съм модерна баба.

Катастрофата щеше да е пълна, а сапунените сериали пасти да ядат. За депутат в България - ок., ама първо място щеше да ни разнесе из цяла Европа дори по места където не са чували за нас.

(тук беше картинката на гнуста)
      +1
      Джей Гоулд, право в десетката.

Коментар

• Eмко, бате, много си се объркал - шумадийските копелета са причината родът ми да се изсели и дебърско и да дойде в Бг. А за иранския ни произход да не отварям реч, че е дългичко - ако ти е интересно, можем в тема История да попишем. Аз НЕ съм славянска измет.

Мисълта ми беше съвсем друга - мразим манафите, щото са ни клали и т.н., но от манафите имаме 10 точки и обичаме сърбите, дето са ни клали 5 пъти повече и им даваме 12 точки Логика????? Ако има проучване кои са най-обичаните от нас народи, то сърбежите ще са в топ 5, заедно с рашата..... Ей, за това говоря - те ни избоват и ни смятат за татари, измислят си въстнания (моравското), заграбили са ни територията (Белград е бил по-дълго български, отколкото сръбски,макар да го владеят в последните 180 години), цялата им история е изцяло благодарение на нас - призната от нас патриаршия и царска (кратковремменно) титла, дали сме им религия и азбука и накрая какво - избивали са ни като кучата, а ни ги обичаме

Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
        Aбе Груйо ти изби рибата,да не би с оня малоумник имитатора като малки да са ви обиждали и сърби и цигани.Какви арийци какви славяни те гонят бе.Нали в кенефистан е единственото място дето се направи закон да се глобяват спрелите на инвалидните места.Като видиш в арийските страни някой да спре на инвалидно място ще те издигнеме за президент на всички арийци.
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• аз това за Деян Неделчев съм го казвал много пъти - между другото, с ей тази си песен е категоричен победител, а ако не победи, ще обвиним европейците в незачитане чувствата на педерите И Деян има наистина уникален глас - тази песен също е негова, но малко хора знаят за нея.....

Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          Да и аз съм го констатирал това:

- Всички бивши СССР републики си наливат гласовете един на други основно.
          - Всички бивши Югославски републики си наливат гласовете една на друга.
          - Скандинавските държави / бенелюкса /също си преливат гласовете.

Всички държави който не са били част от по голямо-формиравание в близкото минало нямат никакъв шанс за класиране , та ние сме в тая категория.....

Затова предлагам от сега да вземем инциативата и да направим организацията за следващата евровизия да пратим някои изявен наш певец като Деян Неделчев.
          То ясно че няма да спечелим но поне да се изгаврим с тях

http://vbox7.com/play:c8446cd6

http://vbox7.com/play:4739a817

http://vbox7.com/play:de24000c
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от hah Разгледай мнение
            Прави ми впечатление и ме дразни. Затова и участниците от Западна и Централна Европа са от категория "като лъвовете".
            Така че гледаш забавното. Ако изобщо гласувах по подобни конкурси, щях да пусна за грузинския палячо. Макар че сега за пръв път виждам черногорския клип, определено грабва
            Да и аз съм го констатирал това:

- Всички бивши СССР републики си наливат гласовете един на други основно.
            - Всички бивши Югославски републики си наливат гласовете една на друга.
            - Скандинавските държави / бенелюкса /също си преливат гласовете.

Всички държави който не са били част от по голямо-формиравание в близкото минало нямат никакъв шанс за класиране , та ние сме в тая категория.....

Затова предлагам от сега да вземем инциативата и да направим организацията за следващата евровизия да пратим някои изявен наш певец като Деян Неделчев.
            То ясно че няма да спечелим но поне да се изгаврим с тях

http://vbox7.com/play:c8446cd6

http://vbox7.com/play:4739a817

http://vbox7.com/play:de24000c
            Last edited by markov; 27.05.2012, 23:34.
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              айде сега изопачавал съм го. А ти забелязал ли си, че винаги печели песен от един от 3-те региона - ексюгота+маляки, екс СССР или северна европа. централна и южна европа ги няма никакви. И специално за теб си направих труда да погледна пак шумадийските копеленца от къде вземат точки. искаш ли да ти кажа:
              12 точки - ние,хърватите, словения и черна гора
              10 - Австрия (огромна срубска общност), Босна, македония, Германия (също като австрия), Норвегия, Швеция, Швейцария и Холандия

т.е. от всичките си екс югота и общности в чужбина имат или 10 или 12 точки и 128 от общо 214 точки им идват от точно 12 държави, а общо гласуват 48 та хайде няма нищо от толкова братство и славянство, че чак ми се драйфа от подобни бълвочи
              Прави ми впечатление и ме дразни. Затова и участниците от Западна и Централна Европа са от категория "като лъвовете".
              Така че гледаш забавното. Ако изобщо гласувах по подобни конкурси, щях да пусна за грузинския палячо. Макар че сега за пръв път виждам черногорския клип, определено грабва
              Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Пее кака ни Софка, обаче трелите й не са за вкуса на Евровизия. Песните й може да се харесват на тълпи подивели тинейджъри по чалготеките, но Европата е друга бира.

Сърбите си заслужават точките, но могат само да се учат от нас. Докато те продължават да се гърчат в собствения си краен национализъм, на нас българите не ни пречи да оценим хубавото.
                Поздрав с една сръбска песен. http://www.youtube.com/watch?v=CWVOz8G1f0Q - да, сръбска, и аз се бях объркал че е на български. И тъй - да се радваме на хубавата музика докато те магарешки продължават да твърдя, че не разбират думичка български. . .

Коментар

• Много си убава сръбската песен (сравнение с другите бълвочи вкл наща )
                  http://www.youtube.com/watch?v=mq3sM...eature=related

тва трябваше да спечели Rambo Amadeus - Euro Neuro
                  http://www.youtube.com/watch?feature...v=D6S-FNLv2jQ#!
                  Last edited by Itrade; 27.05.2012, 15:30.

Коментар

• Силно се радвам, че нашата мома отпада, защото едно първо място щеше да е катастрофа за нас. Представете си Софчето печели първо място. Нормално ще я спукат от интервюта този път не само наши, а и чужди медии и се чува следното:
                    - Аз съм простичко момиче, свършила съм само 5 клас.
                    - Голямата любов в живота ми? Синът на мъжа ми беше баща на брат си!?
                    - Какво най-много обичам? Златцето .....
                    - Все още нямам други корекции освен бюста, но като остарея още малко, ще си направя. Може и ботокс да си сложа. Все пак искам да съм модерна баба.

Катастрофата щеше да е пълна, а сапунените сериали пасти да ядат. За депутат в България - ок., ама първо място щеше да ни разнесе из цяла Европа дори по места където не са чували за нас.

Last edited by Jay Gould; 27.05.2012, 15:23.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Aбе Груйо ти изби рибата,да не би с оня малоумник имитатора като малки да са ви обиждали и сърби и цигани.Какви арийци какви славяни те гонят бе.Нали в кенефистан е единственото място дето се направи закон да се глобяват спрелите на инвалидните места.Като видиш в арийските страни някой да спре на инвалидно място ще те издигнеме за президент на всички арийци.
                      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• След като Европа видя Софка, сега едва ли ще ни приемат някога в Шенген
                        Преди 20 години в квартала свиреха 5 любителски рок групи. В едната бях аз.
                        20 години по -късно сме представяни като държава на евровизия със Софка, а в Дортмунд примерно още във всеки квартал си има по една любителска рок група. С изключение на българския квартал, който е пълен с цигани, които немците искат да линчуват. Имат си и местна Софка.
                        Гласът си е глас, но стила на масово слушаната музика издава от коя цивилизация си.

Коментар

Хм, конкурсът все пак е за песен, а не за дружба между народите. Мен именно това ме дразни в правилата му, а ти, Грую, искаш още повече да го изопачиш Сръбската песен все пак заема трето място.
                          айде сега изопачавал съм го. А ти забелязал ли си, че винаги печели песен от един от 3-те региона - ексюгота+маляки, екс СССР или северна европа. централна и южна европа ги няма никакви. И специално за теб си направих труда да погледна пак шумадийските копеленца от къде вземат точки. искаш ли да ти кажа:
                          12 точки - ние,хърватите, словения и черна гора
                          10 - Австрия (огромна срубска общност), Босна, македония, Германия (също като австрия), Норвегия, Швеция, Швейцария и Холандия

т.е. от всичките си екс югота и общности в чужбина имат или 10 или 12 точки и 128 от общо 214 точки им идват от точно 12 държави, а общо гласуват 48 та хайде няма нищо от толкова братство и славянство, че чак ми се драйфа от подобни бълвочи

Коментар

• Хм, конкурсът все пак е за песен, а не за дружба между народите. Мен именно това ме дразни в правилата му, а ти, Грую, искаш още повече да го изопачиш Сръбската песен все пак заема трето място.
                            Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

Тя нашата може и да може да пее, но изглеждаше гротескно. Сценично поведение и визия пълна нула. Но това не е до нея, предполагам, че се е доверила на "професионалистите".
                              След толкова неуспешни полуфинали, проблемът явно е в организаторите. Не може да се разчита пасивно на диаспора. Има модерни канали на комуникация, с които хората, които се интересуват от конкурса, трябва да бъдат насочени към нашата песен. И колкото по-позната е, толкова по-вероятно неутралните да гласуват за нея и да покрият вота на гласуващите по добросъседски скандинавци, онд-ейци и сърбохървати.
                              +1100

Коментар

• Грую Груев и аз се ядосах в първия момент....Сетих се , че по границата се прихваща и чужда мрежа.....Поне на 10 км от Драгоман ме пита за срубската....Много е вероятно да се накачулват на българска мрежа и да пускат, все едно пускаме ние за тях.......

Коментар

Working...
                                X