Първоначално изпратено от p0lki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спад над 100 % - има ли такова животно?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеМечо,зададох ти конкретен въпрос.Няма какво да ми философстваш - дай конкретен отговор!Ако не можеш,по-добре млъкни!
П.С.Ако с 20 кинта ти е прекалено сложно,нека цената на една свирка е 1 лев.Колко трябва да стане цената на свирката,за да имаме 200% спад?
И стига си преливал от пусто в празно,а дай конкретно число!Ако можеш...Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОт тоз въпрос по тъп не можа ли да измислиш. Те и другите колеги са отчайващи, обаче ти уби рибата, честно
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСамия израз 100 процента спад. Ако е 100 % спрямо 1 кинт отговора е за да имаме повече от 100 % спад
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнениеМечо извинявай , но ти се опитваш допълнително да усложниш задачата, а тя е - ако една св..ка струва 20 лева с колко трябва да се намали за да кажем ,че имаме повече от 100 % отстъпка.
Ама и с 1 лев не може да отговори....защо ли?Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСамия израз 100 процента спад. Ако е 100 % спрямо 1 кинт отговора е за да имаме повече от 100 % спад, цената трябва да падне под 19 кинта. 19 не е отрицателно число. Ако си решил допълнително да усложняваш задачата и да въведеш нова единица от 20 кинта, не мога да ти помогна
Коментар
-
Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнениепак ли тази тема ............................ нямат край глупците, май
струва ми се, че ти си най-упорития
я ми обясни защо приемаш, че свирката е 1 лев?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеТъп съм, верно, че продължавам да пробвам да направя от свине хора.
...................... но на теб не ти пречи да продължаваш да опитваш .......................... както до сега да опитваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеТъп съм, верно, че продължавам да пробвам да направя от свине хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМного вдигна летватаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнениетъпо селско парче си и няма да можеш да разбереш каквото и да е защото акъла ти стига само до кочината от която мечтаеш да излезеш...Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеЕба си и въпроса!
Я обясни защо не?
Или ти приемаш само това, което ти бутат в главата, но не приемаш това, което сам би избрал?
Страх, страх.
Страх да не би да мислиш сам. Щото ако мислиш сам, ще напуснеш топлината на кочината.
http://www.youtube.com/watch?v=fddOcE4zYXI
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеЩото му се иска да е толкова
Коментар
-
Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнениея ми обясни защо приемаш, че свирката е 1 лев?
Я обясни защо не?
Или ти приемаш само това, което ти бутат в главата, но не приемаш това, което сам би избрал?
Страх, страх.
Страх да не би да мислиш сам. Щото ако мислиш сам, ще напуснеш топлината на кочината.
http://www.youtube.com/watch?v=fddOcE4zYXILast edited by vmankov; 23.05.2012, 19:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнениепак ли тази тема ............................ нямат край глупците, май
струва ми се, че ти си най-упорития
я ми обясни защо приемаш, че свирката е 1 лев?Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
пак ли тази тема ............................ нямат край глупците, май
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСамия израз 100 процента спад. Ако е 100 % спрямо 1 кинт отговора е за да имаме повече от 100 % спад, цената трябва да падне под 19 кинта. 19 не е отрицателно число. Ако си решил допълнително да усложняваш задачата и да въведеш нова единица от 20 кинта, не мога да ти помогна
я ми обясни защо приемаш, че свирката е 1 лев?
Коментар
Коментар