If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Спад над 100% е, когато ти се наложи да плащаш, за да ти вземат стоката, тия дни рашките получиха ноухау по темата,
преди тях бяха америчките газовици и т.н.
Спад над 100% е, когато ти се наложи да плащаш, за да ти вземат стоката, тия дни рашките получиха ноухау по темата,
преди тях бяха америчките газовици и т.н.
По темата: Звучи предизвикателно и лично бих искал да видя що е то „спад с над 100%”. При продажбите е разбираемо:До вчера, си изпомпвал и продавал (примерно) по 100 барела петрол на ден, а днес, почваш да купуваш по 1 и да го връщаш в земята. Продавал си по 1 рон домати, почваш да купуваш по половин и т.н. Ама при транспорт, туризъм, земеделие... Много интересна тема, наистина.
При блокови сделки цената може да падне и над 100%...
Доходите на БФБ са необлагаеми ако са сключени на регулирания пазар...така да са каже на "пода"...Блоковите сделки са разрешени...но дохода който може да се получи при такива сделки е облагаем. При сделките на Огнян Донев имаме именно този случай...Данъка се дължи от продавача на акциите тогава през 2006 год. За държавата обаче е без значение кой е той.
Този който продаде тогава мисля, че цената му на придобиване е 1 лев...Цената на акциите тогава обаче е била над 9 лв. За разликата продавача дължи данък.
Справка тогавашния ЗКПО.
А така !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
При блокови сделки цената може да падне и над 100%...
Доходите на БФБ са необлагаеми ако са сключени на регулирания пазар...така да са каже на "пода"...Блоковите сделки са разрешени...но дохода който може да се получи при такива сделки е облагаем. При сделките на Огнян Донев имаме именно този случай...Данъка се дължи от продавача на акциите тогава през 2006 год. За държавата обаче е без значение кой е той.
Този който продаде тогава мисля, че цената му на придобиване е 1 лев...Цената на акциите тогава обаче е била над 9 лв. За разликата продавача дължи данък.
Справка тогавашния ЗКПО.
Коментар