IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нова тв и Би ти ви, бяха хванати в крачка!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Препоръчвам ви да си купите един четец с е-инк технология. Четете книги, сега му е времето да прочетете куп неща. В читанка.бг броят на книгите вече надминава 24 000. Ако не ви се купува четец, може и направо там да ги четете, има такава опция. Може да си теглите по една книга, по няколко, а даже и всичките наведнъж. За 15 минути в компресиран вид, заема по-малко от 1,5 гигабайта цялата библиотека. Ще се отървете от телевизиите. Ще ги ползвате само за прогнозата за времето и за някой филм евентуално.
    Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• И мачовете имат спортни реклами, но нашите реклами са рядко тъпи и монотонни

Коментар

• Първоначално изпратено от labrador Разгледай мнение
        Правете като мен !
        Гледайте само мачое, тях не ги спират за реклами
        А бе рекламите са навсякъде. Не е като при бай Тошо...

Аз пък си гледам снукър,тенис и волейбол,когато има. Още "Дискавъри"-та разни и лъвчетата и хиените по Джиографиците. "Хистъри" също не е лошо. И като го комбинираш с интернета-става.
        А "Босфора" ТВ съм я отрязал отдавна. Ама жената...
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Правете като мен !
          Гледайте само мачое, тях не ги спират за реклами

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Дааа при 168 канала има много решения
            Kире няма бе.Само един и същи блавоч навсякъде.Взех да си мисля че при Бай Тодор май беше по добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от admi Разгледай мнение
              Затова решението е да се прехвърляш на БНТ 1 или чуждоговорящ канал през това време.
              Много рядко ще получиш засичане.

Примерно по някаква неясна за мен причина гледаш т. нар. БТВ (в професионалните маркетингови форуми ги наричат ЬТВ), пускат ти 5 минути промивки (т.е. реклами) пускаш си CNN, BBC News, Euronews, Русия 24 или CCTV в зависимост от политическата ориентация и си ОК.
              аз съм си избрал HBO-вчера като се загледах по (не)честна игра/препоръчвам го горещо,заради автентичноста на сценария,актьорите и актуалността / не мога да отида до тоалетна-никакви реклами час и половина.
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                не се занимавайте с глупости! не гледайте телевизия и животът ви ще бъде по-добър, по-спокоен и по-смислен.

поздрави
                +1

Ползвам само интернет - там съм господар как да прекарвам времето си и кое да чета, или да отделям време

И интернет има много негативни послания. Пример Днес.бг - отвартителен сайт от гледна точка на послания. Едно отваряне на Дир.бг и може да отидеш да се издрайфаш - толкова гнусен сайт. Същото е и с инвестор.бг финансовите им новини.

Комплексари и хора с ограничени възможности, тярбва да им бъде забранено да правят журналистика и да пресъздават новини / които са пречупени през собствена призма
                There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Дааа при 168 канала има много решения

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                    разходи се и по другите канали да видиш,че си е цяла завера-от първите 15 канала-7-8 имат синхронизирани реклами
                    Затова решението е да се прехвърляш на БНТ 1 или чуждоговорящ канал през това време.
                    Много рядко ще получиш засичане.

Примерно по някаква неясна за мен причина гледаш т. нар. БТВ (в професионалните маркетингови форуми ги наричат ЬТВ), пускат ти 5 минути промивки (т.е. реклами) пускаш си CNN, BBC News, Euronews, Русия 24 или CCTV в зависимост от политическата ориентация и си ОК.
                    www.investor.bg

Коментар

• По телевизията гледам само новини и филми- никога реклами

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                        Отварям си бирата и сядам да отпусна молното си тяло пред телевизора, слушайки благозвучните пискливи и същевременно загадъчни гласчета на репотерките на двете телевизии.
                        Тези две телевизийки ги следя вече три месеца нон стоп.
                        Рекламите ги пускат в абсолютно едно и също време, и ги спират едновременно.
                        Когато гледате Би ти ви и ви пуснат рекламите, вие превключвате към Нова тв, но и там реклама...
                        Това законно ли е?
                        Може ли да сезирам СЕМ с отворено писмо например?
                        Това не ти ли подсказва, че рекламата е по-важна от всичко останало. Някой плаща за тази реклама. Пари е дал! И иска да я гледаш!! А не да избягяш на другия канал!
                        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• не се занимавайте с глупости! не гледайте телевизия и животът ви ще бъде по-добър, по-спокоен и по-смислен.

поздрави
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• В БТВ определено работят най кухите лейки.Големи натегачи закъде драпат незнам.Ани Цолова и Ани Салич ми изглеждат като комсомолски секретари и като заговорят с един плам с един устрем с една загриженост за зрителя та чак ти се прииска да ги наебеш.Простотията е в небивали размери.А новините са нещо ужасяващо.Само убийства кражби изнасилвания вдигане на цени измами катастрофи.Половин час помия се излива.Ако през деня няма катастрофа ще ми кажат че в някое виетнамско село станала такава или ще ми припомнят за друга от преди пет години.Единственото правилно решение никога да не се гледа Босфор ти ви.А за сериалите на манафите направо потрес.Деба и дебилите в тая телевизия.Кретени и дебили.А оня от прогнозата за времето е ужасен.Така и не разбра че Бай Минчо е недостижим и няма какво да се опитва да го имитира щото е жалък

Коментар

• това е то звуковия ефект на рекламата, да я чуеш даже и в съня си.

Коментар

• Съвременните телевизори имат функция AVL (auto volume leveling), която автоматично намаля силата на звука ако той се увеличи (по време на реклама)

Коментар

Working...
                                X