Препоръчвам ви да си купите един четец с е-инк технология. Четете книги, сега му е времето да прочетете куп неща. В читанка.бг броят на книгите вече надминава 24 000. Ако не ви се купува четец, може и направо там да ги четете, има такава опция. Може да си теглите по една книга, по няколко, а даже и всичките наведнъж. За 15 минути в компресиран вид, заема по-малко от 1,5 гигабайта цялата библиотека. Ще се отървете от телевизиите. Ще ги ползвате само за прогнозата за времето и за някой филм евентуално.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нова тв и Би ти ви, бяха хванати в крачка!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от labrador Разгледай мнениеПравете като мен !
Гледайте само мачое, тях не ги спират за реклами
Аз пък си гледам снукър,тенис и волейбол,когато има. Още "Дискавъри"-та разни и лъвчетата и хиените по Джиографиците. "Хистъри" също не е лошо. И като го комбинираш с интернета-става.
А "Босфора" ТВ съм я отрязал отдавна. Ама жената...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДааа при 168 канала има много решения
Коментар
-
Първоначално изпратено от admi Разгледай мнениеЗатова решението е да се прехвърляш на БНТ 1 или чуждоговорящ канал през това време.
Много рядко ще получиш засичане.
Примерно по някаква неясна за мен причина гледаш т. нар. БТВ (в професионалните маркетингови форуми ги наричат ЬТВ), пускат ти 5 минути промивки (т.е. реклами) пускаш си CNN, BBC News, Euronews, Русия 24 или CCTV в зависимост от политическата ориентация и си ОК.http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениене се занимавайте с глупости! не гледайте телевизия и животът ви ще бъде по-добър, по-спокоен и по-смислен.
поздрави
Ползвам само интернет - там съм господар как да прекарвам времето си и кое да чета, или да отделям време
И интернет има много негативни послания. Пример Днес.бг - отвартителен сайт от гледна точка на послания. Едно отваряне на Дир.бг и може да отидеш да се издрайфаш - толкова гнусен сайт. Същото е и с инвестор.бг финансовите им новини.
Комплексари и хора с ограничени възможности, тярбва да им бъде забранено да правят журналистика и да пресъздават новини / които са пречупени през собствена призмаThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеразходи се и по другите канали да видиш,че си е цяла завера-от първите 15 канала-7-8 имат синхронизирани реклами
Много рядко ще получиш засичане.
Примерно по някаква неясна за мен причина гледаш т. нар. БТВ (в професионалните маркетингови форуми ги наричат ЬТВ), пускат ти 5 минути промивки (т.е. реклами) пускаш си CNN, BBC News, Euronews, Русия 24 или CCTV в зависимост от политическата ориентация и си ОК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеОтварям си бирата и сядам да отпусна молното си тяло пред телевизора, слушайки благозвучните пискливи и същевременно загадъчни гласчета на репотерките на двете телевизии.
Тези две телевизийки ги следя вече три месеца нон стоп.
Рекламите ги пускат в абсолютно едно и също време, и ги спират едновременно.
Когато гледате Би ти ви и ви пуснат рекламите, вие превключвате към Нова тв, но и там реклама...
Това законно ли е?
Може ли да сезирам СЕМ с отворено писмо например?http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
В БТВ определено работят най кухите лейки.Големи натегачи закъде драпат незнам.Ани Цолова и Ани Салич ми изглеждат като комсомолски секретари и като заговорят с един плам с един устрем с една загриженост за зрителя та чак ти се прииска да ги наебеш.Простотията е в небивали размери.А новините са нещо ужасяващо.Само убийства кражби изнасилвания вдигане на цени измами катастрофи.Половин час помия се излива.Ако през деня няма катастрофа ще ми кажат че в някое виетнамско село станала такава или ще ми припомнят за друга от преди пет години.Единственото правилно решение никога да не се гледа Босфор ти ви.А за сериалите на манафите направо потрес.Деба и дебилите в тая телевизия.Кретени и дебили.А оня от прогнозата за времето е ужасен.Така и не разбра че Бай Минчо е недостижим и няма какво да се опитва да го имитира щото е жалък
Коментар
Коментар