If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Изтрих постове засдягащи зарко , запалката (проявих неуместна ирония), анон (леко хаплив пост).
Има хора, които приемат по-сериозно ( от необходимото) форумите и не е редно да бъдат уязвявани по по-деликатни теми.
Пу, нека аз съм на първо място от уязвяваните... (брей, щях да си изкълча езика)!
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Изтрих постове засягащи зарко , запалката (проявих неуместна ирония), анон (леко хаплив пост).
Има хора, които приемат по-сериозно ( от необходимото) форумите и не е редно да бъдат уязвявани по по-деликатни теми.
Аз четох само след поста ми към нея, дали съм "Задоволил любопитството й" и смятах, че е трила постове заради мен. Ако е трила и предишни постове, то ти си прав.
Скоро ще си каже.... тя не е от свенливите.
В качеството си на застаряващ мъж, избягвам да правя психо-профили на младите дами...
Мисля, че наистина дамата изтри мненията си, именно защото е усетила, че ме е засегнала (не теб, анон, а именно мен). Аз направих необходимата корекция със закъснение, като й благодаря за сигнала, както и за нейната коректност!
Аз четох само след поста ми към нея, дали съм "Задоволил любопитството й" и смятах, че е трила постове заради мен. Ако е трила и предишни постове, то ти си прав.
Цитат:
Първоначално изпратено от val/she
Изтрих си постовете защото по глупав начин се правих на духовита.
Ако съм засегнала някого ( а то със сигурност е непреднамерено), МОЛЯ да ме извини!
Не ги прочетох, а няма как да не са били насочени към мен.
Може и на лични да ми пратиш идеята в тях.
Ще ми се да те прочета ядосана/предизвикана.
Без да изземам правото за отговор на дамата, ще ти припомня, че по време на дискусията - точно ти беше там и имаше репликата, че е похвална нейната съобразителност.
Всъщност, съобразителността й се дължеше на светкавичната й реакция на моят пост, в който не беше прецизиран текста и се прилагаше м.р. към героинята на Андре Мороа - Жорж Санд...
Мисля, че наистина дамата изтри мненията си, именно защото е усетила, че ме е засегнала (не теб, анон, а именно мен). Аз направих необходимата корекция със закъснение, като й благодаря за сигнала, както и за нейната коректност!
Аз също ползвам поводът, за да се извиня, ако съм засегнал някого в постовете си.
Приемам ти "забележката" и си правя веднага извода ,че ти никога не си работил в колектив от Българи. В противен случай щеше да знаеш практическия смисъл на термина "Чета с предател",който се отнася за 3-ма българи ....
Обикновено в БГ , патриотично го раздават тези , които по някакъв начин са изолирани от "обществото " - без разбира се, да се убиждаш ....
В крайна сметка житейския опит не се заключава в "прослуженото" време ,а в това през колко планини си преминал и от колко извора вода си донесъл ....
Чиърс - да не забрайкам ,макар да не сме в глуповатата тема на джибрите :"Колко пие форумът ? "
Приемам и аз пълните глупости, които си ми написал, без да си ме виждал/познаваш и ако тия дивотии, които пишеш те карат да се чувстваш добре - то и аз се чувствам добре. Т.е. радвам се за тИбя! ( сериозно )
Чиърс-а ти накрая е добронамерен! Затова ти Благодаря, че си се сетил за мИня!
А па тия два дена какво преживях на магистрала Хемус (ходих и се върнах до Варна)...
Уж бнех тръгнал да ям и пия и тия три работи.. То щом стигнах съм заспал и станах чак сутринта и давай обратно... На идване вече беше ОК и ето ме в нас.. И няма вода.. Сега седя мръсен и нервен и псувам Софийска вода, правителството, родителите ми, себе си, Ким чен ун и Майкъл Фелпс..... Направо не искам повече и ден да живея в тая държава..Сори бат Маранди ама сме си циганите на Европа.... Не в ЕС, в Мала Азия не ставаме да ни приемат...
Хихи
извинявай, че се смея, но трескаво подготвям нещо с препоръки за БГ-то 2012-2025 г., но съм настинал зверски докато чаках Общинката да си прави показно баМкетите и чак преградили центъра с полицейски коли. И настинах зверски да газя в сняг по снега, щот' ония ми се правят на шматки и решили, че на мен ми пука, че имали баМкет. Познай как влизах в Съд-а през скенерите. Даже не се и събличах, а минавах директ от входа с ръце в джобовете.
Вече 30 дена ми стои на комп-а ( пропоръките за БГ-то ) и не мога да го направя да се чете на "един дъх", както му викат, щот' не съм в кондиция хич.
-----------------------------------------------------------------------
ПРАВ си да псуваш институции, държава и прочие сволач! Щот' са смотани и не могат да направят елементарна организация по Закона за пътищата, дет' само тук всяка Зима ни "изненадвала" и все едно само тук Закона за Пътищата е "уникален". Да го кръстят Закон за пътищата в България ( ама екскузив тогава - щот' тая простотия я нЕма никъде ).
----------------------------------------------------------------------------------
Попадал съм 5 пъти по трасето Търново - Варна, когато на другия ден се обявява бедствено положение за цялата страна от снеговалеж и аз точно тогава пътувам.
Добре, че имам категория Цъ и съм специалност ДВГ и когато се въртя по т.нар. родни пътища с колата си - то се "въртя", защото хем бързаш, хем обилен снеговалеж и то всичко ти се слива като от Междузвездни войни. Т.е. снежинките ти губят ориентацията за пътя, понеже навсякъде става "бяло" ( път, канавки, поле ) и аз уж познавам пътя, обаче карам с 60-70 км. средна скорост върху лед/с 10 пръста сняг отгоре ) и като забравя, че някъде имаше завой 90 градуса, щот' всичко е бяло и снега ти бърка в очите по стъклото и само правя троен пирует с колата, колкото да остана на пътя и да продължа, че ако скоча в полето ще попилея геометрията на колата.
Т.е. сам се въртя тройно, като изпускам завоя, щот' няма светлина, няма чистене - няма нищо и най-лесно е на другия ден да ти кажат бедствено положение.
Много съм се смял със себе си после - повярвай ми!
-------------------------------------------------------------------------------------------
Сега, усещам че ти иде да разбиваш кофи, наред и прочие. Шибни 1 по вратата на гардероба. После запукай целия гардероб, ама с фиксирани удари - демек да не се почупиш сам, както аз редовно се самопочупвам.
Сипи си едно питие - майната му на къпането и водата.
Къркаш - псуваш, плюеш всичко наред, както си го написал и забиваш по някой тупаник и ритник по вратите, ама внимавай да не е прекалено рязко, че сега е студено и не си загрял.
Сладката "болка", която ще чувстваш утре по ставите/кокалчетата по ръцете/краката ще ти "лекарството", което да помниш, че си се разтоварил и си прогонил "дяволите" от себе си. Но изливай НА ВОЛЯ в момента. На твое място бих отишъл на кръчма да гледам млади каки, ако имаш нещо на 3-4 мин. пеша под ръка
Чиърс, братле и не ме гледай, че хиля кат' пача - бързам да хакна матри'яла да си го четат всички "умници", наречени БГ-то като държава. Дано успея, че не съм у форма нещо с тая настинка, 'дет те ми .......... майката щот' в последните работни дни ми преграждат показно Център и аз да ходя пеш в снега! Брей ... шъ ходим на баМкет и тряя всеки да разбере
Коментар