IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Ще бъдеш ли така добър да ми изпратиш рецепта на грог без участието на ром!
    http://www.youtube.com/watch?v=nzcv5TJkJBA

П.П. Дебелото псе е на диета.
    чай с много ЗАХАР

Сакат ми е нета ама разбрах коя е песничката. Лошо нещо е рома. В момента обаче сърцето ми прескача един удар при думата ВОДКА

ПП
    Снегът е хубаво нещо.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      По добре си бедствай в къщи с чаша грог без ром, като от време на време подхвърляш бисквитки на кучето, щото и то е човек
      Ще бъдеш ли така добър да ми изпратиш рецепта на грог без участието на ром!
      http://www.youtube.com/watch?v=nzcv5TJkJBA

П.П. Дебелото псе е на диета.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• По добре си бедствай в къщи с чаша грог без ром, като от време на време подхвърляш бисквитки на кучето, щото и то е човек
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Добро утро, Мечо!
          Добро утро на тайфата!

Днес съм решила да бедствам
          В снега ли
          tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
            Добро утро на тайфата!

Днес съм решила да бедствам
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Не си го слагай никъде!

Давай им шанс на блядовете да сравняват!

Това ми хареса. Значи всъщност съм му дал шанс да сравнява.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Добро утро,

да ви е добър денят и да е весело и без нерви

От три дни ми разбиват нервите банда АЛКОХОЛИЗИРАНИ казаци. На ръба бях да използвам юмручното право. Снощи единия дебил с тотално отровен мозък се размина на косъм. Добре че първо се развиках, а гласът ми е силен, чак аз се стреснах. Обаче от уволнението не се размина. За първи път гоня жив човек. И каква стана. Човек дори и да не пие, пак може да си изтърве нервите. Ама все пак по добре да не пие.

Свинска нация. Сипи им в гаванката ярма, разреди я с водка и да лочат и да квичат. Достоефски, каквато нацията такива и писателите. Не съм чел нищо от тоя освен оня цитат от пиянската тема. И слава богу. Нито съм алкохолик, да се кефя на бълнуването, нито мазохист, да чета претенциозни дивотии. Ха, ему на душе б|ьло разбираш ли паскудно. Знаел ли съм бил аз что такое запой. Людей надо б|ьло уважать.

Речник

уважать - да му сипеш в гаванката ярма, да я разредиш със водка и да го оставиш на спокойствие да си лочи и да си квичи, ама ако реши да набие някой да го оставиш да го набие, ама ако му кефне да троши да го оставиш да троши, иначе ти его не уважаеш
                Не си го слагай никъде!

Има доста начини за управление на човешки фактор и не е нужно да си винаги "добричкият".

При мИня, когато работят с мен и аз поемам ангажимент да се грижа за тях и ме плюят нон-стоп, а па кат' се разделим, после с години ми говорят на "шефе", щот' вече са пробвали още 3-4 други работодатели и видели как е там.

Давай им шанс на блядовете да сравняват! Аз съм голямо либерте и винаги давам шанс на всеки като не е доволен от нещо, да върви където си иска
                ------------------------------
                Гледах нЕкво филмче досега и май ще се захлюпвам да поспя малко, че поне да се надигна по обяд.

Чиърс и станалото-станало. Да не вземеш да се "самогризеш" ся от тъпи скрупули сам себе си, че си се разправял с пиянки и едва не си ги подкарал с шутове. Пускай ги да пасат и си го мести в другия крачол - хихи
                Last edited by marandi; 09.01.2012, 06:12.

Коментар

• Добро утро,

да ви е добър денят и да е весело и без нерви

От три дни ми разбиват нервите банда АЛКОХОЛИЗИРАНИ казаци. На ръба бях да използвам юмручното право. Снощи единия дебил с тотално отровен мозък се размина на косъм. Добре че първо се развиках, а гласът ми е силен, чак аз се стреснах. Обаче от уволнението не се размина. За първи път гоня жив човек. И каква стана. Човек дори и да не пие, пак може да си изтърве нервите. Ама все пак по добре да не пие.

Свинска нация. Сипи им в гаванката ярма, разреди я с водка и да лочат и да квичат. Достоефски, каквато нацията такива и писателите. Не съм чел нищо от тоя освен оня цитат от пиянската тема. И слава богу. Нито съм алкохолик, да се кефя на бълнуването, нито мазохист, да чета претенциозни дивотии. Ха, ему на душе б|ьло разбираш ли паскудно. Знаел ли съм бил аз что такое запой. Людей надо б|ьло уважать.

Речник

уважать - да му сипеш в гаванката ярма, да я разредиш със водка и да го оставиш на спокойствие да си лочи и да си квичи, ама ако реши да набие някой да го оставиш да го набие, ама ако му кефне да троши да го оставиш да троши, иначе ти его не уважаеш
                  Last edited by mechobikov; 09.01.2012, 05:20.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                    Аз отново, по вечерНЯ, ще опитам да защитя тезата си...

Значи - към Маранди: тезата ми е перфектно защитена, независимо и в рамките на минути, защото книгата си я имам, но дамата ми подаде инфо, което трябваше да обработя малко по-бързо, но по разбираеми причини (застарявам вече) - та инфото си беше за съпругът на Аврора, който изобщо не съм запомнил, защото в книгата се говори за нейните любови, а те са наистина на ниво - за времето си, пък и сега са пример за подражание на много хора...., романтика и чувства....Значи - "говоренето на глупости", което си признавам - свързвам с нещо неосезаемо за всички...

Към двамата (Вал и Анон), разговарящи на "ВИ" - нищо конкретно не бих могъл да кажа..., просто - в началото бе словото...

Успехи, а кой е свенлив, кой - не, се установява понякога достатъчно експедитивно, но в момента нямам конкретно мнение по квалификацията (твърдението)..., все пак дамата се отзова на дразнителя "виртуално общуване", т.е. - всички сме в кюпа!...
                    Виж, прощавай, ако съм обидил с нещо!

Само за протокола, винаги се пише по "схема" - т.е. от църковните тегави канони до холивудските бози днес, където т,нар. сценарий е 1 страничка и режисьора да подбира екип и да груха.

П.П. Демек не изпадай в подробности дали си "прав" или "крив" на лична основа с Българи/рки- тия неща Историята ги преценява след поне 100 год. по-късно - демек 1-2 поколения и искрено вярвам, че в момента си Прав. Но аз не съм чилякът, който може да го каже т'ва.

Та, не защитавай гей-жена-травестит от преди няколко века, поднесен кат' Френски фолклор за БГ-"простолюдието" в "лъскава" опаковка, освен ако не харесваш Лейди Га-Га в наши дни, щот' е същото. Демек тая е "лейди", колкото оная е била тогава па "мистър" Жорж Санд

П.П. Баси ташака, ама в момента съм в пълна творческа дупка - демек чак не ми се пише за БГ-то, като нямам страст, а трябва. То матр'ияла за Св. Криза ми е почти готов от месеци и имам да го барна още 20-30 редакции, но съм го отсвирил и ся в ума ми е БГ-то, а аз издишам от всякъде като муза.

Чиърс!

Поздрав с новия мистър Жорж Санд ( шеговито ), дет' не спира да си прави устата кой да го плющи, ама той се "дърпал", ръ'иш ли ...:

http://vbox7.com/play:b8ec76c5
                    Last edited by marandi; 09.01.2012, 01:40.

Коментар

Към двамата (Вал и Анон), разговарящи на "ВИ" - нищо конкретно не бих могъл да кажа..., просто - в началото бе словото...
                      Вал/Ши ми говори на Вие отскоро, аз пък си я Ти-кам.
                      И от кога сме ДВАМАТА?2!! Знаеш ли как ще го "отнесеш", когато ти го прочете?!?!

Хайде, аз ще взема да се отегля в покоите си... Демек, ще бачкам по японската ниска ликвидност.

Лека нощ с ловенето на Червения октомври (гледам, че тоя филм върви )

Коментар

• Аз отново, по вечерНЯ, ще опитам да защитя тезата си...

Значи - към Маранди: тезата ми е перфектно защитена, независимо и в рамките на минути, защото книгата си я имам, но дамата ми подаде инфо, което трябваше да обработя малко по-бързо, но по разбираеми причини (застарявам вече) - та инфото си беше за съпругът на Аврора, който изобщо не съм запомнил, защото в книгата се говори за нейните любови, а те са наистина на ниво - за времето си, пък и сега са пример за подражание на много хора...., романтика и чувства....Значи - "говоренето на глупости", което си признавам - свързвам с нещо неосезаемо за всички...

Успехи, а кой е свенлив, кой - не, се установява понякога достатъчно експедитивно, но в момента нямам конкретно мнение по квалификацията (твърдението)..., все пак дамата се отзова на дразнителя "виртуално общуване", т.е. - всички сме в кюпа!...
                        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          Скоро ще си каже.... тя не е от свенливите.

Горното какво трябва да значи? Можехте да използвате друга дума, но сте се спрял на тази.
                          Не сме се спрели на нея, а до тази дума достигнахме.... Все пак - неделя вечер е....

Коментар

Мисля, че зацепих със закъснение, ако си чела биографичната книга с истинското име на героинята, но моето издание е достатъчно старо (т.е. - подобаващо е за един застаряващ мъж), то при мен е озаглавена именно "Жорж Санд" - псевдонимът й....

Дано не говоря глупости, но май нямаш точно това предвид, защото в нета името на героинята е Амандина Аврора Люсил Дюпен (Amandine Aurore Lucile Dupin), та нещо се оплетох..., но какво пък може да очаква човек от мен...., аз съм си аз...

... даммм, съпругът обикновено го слагат най-отгоре, но французите са друго нещо...., да Соланж Дюдеван..., сФанах... (добре че имам бърза реакция)...
                            Зарич,

пълни глупости говориш в момента - то аз затова и не обичам да вземам отношение по Българи ( автори, творци и прочие ). Само си мълча.

Ся, т'ва нема го видиш в чичо гугъл, ама може да ти прозвучи познато. Отишла нЕква провинциална мърла в Париж и взела да се прави на мъж, зат'ва и псевдоним си измислила ( загадъчен ) да пише под него.

Та, офъкала се късо косата, носела мъжки костюми, пушела пури, за да говори с дрезгав глас и не излизала от кръчмите. Дотук всичко е ОК и нека се кръщава как си иска, кат' е решила да се прави на женски гей.
                            ---------------------------

Проблема за мИня е, че от 3 нейни романа, които се опитах да прочета от любопитство, едва не се изпочипих пак от шутове и тупаници, че аз като чета нещо го чета докрай винаги.

Много ми е трудно да се сетя за по-тегави сказки от нейните като стил на писане. Чета бързо и по диагонал, когато ми е интересно - но нейните романи отнесоха по 1-2 месеца всеки и то защото докато си късах нервите да й довърша на тая мърла ( стил лесбо-гей ) писането - ми се налагаше да си купя поне още 3-4 други романа, за да "релаксирам" през това време и ги обръщах тях. Щот' верно тая е пълен урод, а мен не ме бърка да чета успоредно по няколко романа/техн. литература едновременно.
                            ---------------------------------------------

Накрая в БГ-то четете френска култура и т.н. ( демек френски писател ) и представи си френската култура на к'во мяза и колко фешън била - само дет' аз пак не съм разбрал - нищо че се пъна. И ся тряя коментирам жена-гей с мъжки псевдоним.

Все едно ти да ми викаш аз не обичам да ям пача, а па аз да ти викам - а, бе 'убау, ама плюскай ся пача - нищо, че имам и мармалад, а ти го обичаш - ама нема ти го дам. Предпочитам да мухляса и да го изхвърля.
                            --------------------------------------------------------------

Както и да е - аз затова не обичам нищо да пиша, щот' почвам да редя едни простотии, дет' ум да ти зайде.

Дано си се посмял поне
                            Last edited by marandi; 09.01.2012, 00:09.

Коментар

Изтрих постове засягащи зарко , запалката (проявих неуместна ирония), анон (леко хаплив пост).
                              Има хора, които приемат по-сериозно ( от необходимото) форумите и не е редно да бъдат уязвявани по по-деликатни теми.
                              Знаех си....
                              Няма да ми се впрягаш, щото ще се караме с теб.

Коментар

Аурора Дюдеван
                                Мисля, че зацепих със закъснение, ако сТЕ чеЛИ биографичната книга с истинското име на героинята, но моето издание е достатъчно старо (т.е. - подобаващо е за един застаряващ мъж), то при мен е озаглавена именно "Жорж Санд" - псевдонимът й....

Дано не говоря глупости, но май нямаТЕ точно това предвид, защото в нета името на героинята е Амандина Аврора Люсил Дюпен (Amandine Aurore Lucile Dupin), та нещо се оплетох..., но какво пък може да очаква човек от мен...., аз съм си аз...

... даммм, съпругът обикновено го слагат най-отгоре, но французите са друго нещо...., да Соланж Дюдеван..., сФанах... (добре че имам бърза реакция)...

(внесох необходимите корекции, за да съм в тон с изискванията на дамата за ползване на вежливата форма на обръщение)
                                Last edited by zarco; 08.01.2012, 23:40.
                                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Working...
                                X