IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
    ОП-ПААА,тУК СГРЕШИ.Кубинките за сняг са пълен .....Носил съм ги като войник и после за лов .Въобще пропускат по шевовете отдолу.....двойка
    По-скоро имах предвид обувка тип "кубинка". Аз също ходя с такива обувки - имам и зимни и летни. Доста време прекарвам на открито и не мога да се оплача, че когато има сняг, пропускат. Много трудно си намирам, защото нося малък номер. При киша и кал си обувам гумени ботуши
    Носил ли си ловни обувки на Кабелас. Мъжът ми много ги харесва.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Kачествените боти с грайфери, които стягат глезена са си най-подходящата обувка за дълги преходи. Дали пропускат или не си зависи от изработката. Гумените ботуши не пропускат и в някои страни ги рекламират като ботуши/обувки за дъжд, но не са точно удобни.

Тнм, колко време Ви отнема преходът от 5км?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Един ватиран екип на HILLMAN в комплект с кубинки и ходенето в снега въобще няма да е проблем.Какво ще видя мъжа обаче е друга работа
        ОП-ПААА,тУК СГРЕШИ.Кубинките за сняг са пълен .....Носил съм ги като войник и после за лов .Въобще пропускат по шевовете отдолу.....двойка
        Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Ами ако душата се окаже с виолетов оттенък!?
          Във всяко добро същество( като песен)... се крие по един звер.....Свикнали сме...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Душата...
            Ами ако душата се окаже с виолетов оттенък!?
            Мечо

Коментар

Един ватиран екип на HILLMAN в комплект с кубинки и ходенето в снега въобще няма да е проблем.Какво ще видя мъжа обаче е друга работа
              Душата...

Коментар

Миломе, ще ти ползвам фотото - мерси....!!!
                А сега ми кажете, как това "чудо" да ходи в снега.......
                Мечо

Коментар

• По повод на рускинчето на Космо-една реплика от USA филм;
                  Ако руснаците,вместо ракети,използваха жените си,СЕГА ЩЯХМЕ ДА НОСИМ АСТРАГАНЕНИ КАЛПАЦИ
                  http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                    Миломе, ще ти ползвам фотото - мерси....!!!
                    А сега ми кажете, как това "чудо" да ходи в снега.......

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
                      Предполагам ,че това ходене пеш я тонизира и е по - работоспособна дори .
                      И аз отидох до супера на 200 м от дома и не се тонизирах , ами се втресох....
                      Сега имам да ходя на 1 км да гледам "нещо си"...и се въртя до прозореца като муха - не ми се излиза.......

пп Щото я оприличавам на сърничка, а не на дива свиня с теглич .......

Коментар

• Предполагам ,че това ходене пеш я тонизира и е по - работоспособна дори . Човек е роден да се движи - аз започнах едни йога упражнения / асани / и тонуса , който дават е невероятен .
                        Last edited by rinaa; 26.01.2012, 14:54.

Коментар

Аз съм доверчив човек, направо наивен....но ти ще ми разбиеш вярата в хората...
                          След 5 км до работата, там работиш ли ????
                          След 5 км до дома, там шеташ ли ???

Надявам се да не получа два отговора -"да"....

Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Космо носиш ли ги или са колекция
                            Нося най много 5 от тях и то по модерните.... Аз доста ги упя и за това не обичам скъпи часовници на ръката.. Препоръчвам Пулсар, Фестина, Сейко, Касио и други марки среден клас... Преди години ми подариха един Лонжин (по един повод, голяма сделка).. После го видях в нета 12 х.евро. Часовникара в Сейко на Солунска каза че за това могат да ми отрежат ръката - всеки часовник си имал уникален номер и се следял къде се намира и каво се случва с него.. И при един побой в един чалга клуб Перун 2 (беше на Ботев, отдавна не работи), сложих часовника в джоба на ризата си за да не го счупя и още същата вечер бившата ми жена нервна че не съм се прибрал на време и съм се върнал с разбита уста и пиян, хвърлила ризата в пералнята и я изпрала - Мамата му е... уж воден, явно на центрофуга не държи.. Веднага го заведох на часовникар.. Казаха че не смеят да го пипат и го пратиха в Швейцария.. Няма и пет дни след това ми пратиха отговор (заедно с часовника),че часовника не моиже да бъде възстановен и фирмата ми предлага 30% отстъпка при покупката на нов модел...Швейцарците са номер едно признал съм ги... По това време колата ми струваше 5 х. евро..... И го сглобиха в БГ и сега работи но леко изостава и датата леко цифрите бягат в страни,,,

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Космо носиш ли ги или са колекция
                              Кире Космо ясно е заявил че колекцонира и му било кеф да си ги разглежда.Да разбирам ли ,че само аз не нося часовник?Не че нямам имам ,но се чувствам някак си по -свободна като не ми е на ръката.
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                Сега гледам новият часовник... Аз по принцип колекционирам часовници.. Имам доста добра колекция, над 50 броя (не всики стойностни, но всичките красиви и много ме кефи да си ги разглеждам)..... Нещо не ме пали този новия... Няма я тази невероятна топлина и красота на старите часовници с врътка...
                                Още от детска възраст нося САМО часовници с врътка ...
                                Не щоото съм баровец, просто така се стекоха нещата ...
                                Сега имам много дълбоко вкоренил се в мен навик - събуждам се и първото нещо, което правя е да си навия часовника ...

Безценно !!!
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X