IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Космо носиш ли ги или са колекция

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Каква марка е Космо и аз имам няколко
      EDOX...Не е лош. Швейцарски. Ама нещо в магазина по ми хареса. Така на ръката нещо не ме кефи...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        5 км на отиване и 5 км на връщане - минимум 10 км на ден. А днес навън е особено красиво - ситен снежец, няма никакъв вятър, температурите са поносими ...
        За вълците!? Вълкът е много хитро животно. В природата съм го виждала един, единствен път през нощ, когато имаше пълнолуние. Плъзна се тихо, като сянка и се скри в гората. Прекрасно животно е, но е хубаво да си безопасно разстояние.

П.П. Аз вече започнах да бедствам. Токът спира през половин час.
        Аз съм доверчив човек, направо наивен....но ти ще ми разбиеш вярата в хората...
        След 5 км до работата, там работиш ли ????
        След 5 км до дома, там шеташ ли ???

Надявам се да не получа два отговора -"да"....
        Last edited by 4i40; 26.01.2012, 13:31.

Коментар

• Каква марка е Космо и аз имам няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
            Ми значи с него ще премиташ гаража(обора)
            И аз това мисля... А панталона ще си го нося.. Ще си купя едно по светло сако и ще стане....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

То само с натиск не става и движение трябва....
              Сега гледам новият часовник... Аз по принцип колекционирам часовници.. Имам доста добра колекция, над 50 броя (не всики стойностни, но всичките красиви и много ме кефи да си ги разглеждам)..... Нещо не ме пали този новия... Няма я тази невероятна топлина и красота на старите часовници с врътка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                Не е по шева а на около 3 см от него и е много гадно рапарано, както се казва изпрошнато...
                Ми значи с него ще премиташ гаража(обора)
                Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• нЕНе се плаши ББ ще ти почисти снега и ще ти пусне тока

Коментар

tnm, беше писала, че ходиш по 5 км пеша....Да не те нападнат вълците в този сняг ?.
                    Ако е "вълк", той да е с фирма за буклука поне....

5 км на отиване и 5 км на връщане - минимум 10 км на ден. А днес навън е особено красиво - ситен снежец, няма никакъв вятър, температурите са поносими ...
                    За вълците!? Вълкът е много хитро животно. В природата съм го виждала един, единствен път през нощ, когато имаше пълнолуние. Плъзна се тихо, като сянка и се скри в гората. Прекрасно животно е, но е хубаво да си безопасно разстояние.

П.П. Аз вече започнах да бедствам. Токът спира през половин час.
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                      Kosmonavta чадо,
                      РАЗПРАНО по шевЪ сако
                      по принцип не е проблем за се възстанови!!!!
                      Явно секретаркен е ходила при
                      некои много мързелив кътил
                      или при друг възможен идиот
                      дето си няма хал хабер кво работи,
                      или му липсва необходимата техника !!!!
                      Не е по шева а на около 3 см от него и е много гадно рапарано, както се казва изпрошнато...

Коментар

Сто - сто... Де викаше една баба - то мъж под сто кила си е срамота..

То само с натиск не става и движение трябва....

Коментар

• Kosmonavta чадо,
                          РАЗПРАНО по шевЪ сако
                          по принцип не е проблем за се възстанови!!!!
                          Явно секретаркен е ходила при
                          некои много мързелив кътил
                          или при друг възможен идиот
                          дето си няма хал хабер кво работи,
                          или му липсва необходимата техника !!!!
                          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

За месец ще мина 100 кг....
                            Сто - сто... Де викаше една баба - то мъж под сто кила си е срамота..

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                              Смяташ, че е ненужно да имаш собствен дом ?
                              или нещо не съм разбрал пак ...
                              (извиняаам са, ако е така .. )
                              Не, не.. Понеже говорихеме за инвестиции. Иначе естествено че ако на човек му трябва жилище за живеене и е преценил че не му се живее под наем (защото сега под наем е по изгодно), човека ще си го купи при всеки случай при който може да плати пазарната цена... Но това е друга работа... Говорим само от гледна точка инвестиции и печалби.

Коментар

Зависи какво влагаш в понятието имот... Ако имаш пред вид апартамент среден клас в София (защото повечето хора като говорят за имоти това разбират) и махнем фактора инфлация, смятам че още години наред това няма да е изгодна инвестиция.... Но имотите са си имоти - поколения наред се храбят от един и същи актив. Българина доде е жив ще си е свързан с бетона... Жалко но неизбежно.
                                Смяташ, че е ненужно да имаш собствен дом ?
                                или нещо не съм разбрал пак ...
                                (извиняаам са, ако е така .. )
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X