IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЧРД??
    Здраве, Щастие, Късмет!

Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение

Торта Домино послучай остаряването

любимата ми

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      ...а гората сутрин е смарагдово зелена, окъпана в искряща роса и обляна в лъчите на изгряващото слънце
      Абсолютно вярно и много красиво казано !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Побягах малко, като за начало. Като бягам като волен звяр из гората, най се чувствам ЧОВЕК
        ...а гората сутрин е смарагдово зелена, окъпана в искряща роса и обляна в лъчите на изгряващото слънце
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Добро утро, Мечо!
          Добро утро тайфата!

Днес сутринта, по незнайно какви причини се оказах дежурна по куче Зададох въпрос на редовия разводач, в отговор получих само едно измучаване и нищо конкретно. Най-вероятно, това ми преживяване се дължи на по-особената конфигурацията на звездите спрямо разположението на планетите.
          Хубав ден, момичета и момчета!
          Мечо

Коментар

• Побягах малко, като за начало. Като бягам като волен звяр из гората, най се чувствам ЧОВЕК
            tnm

Коментар

• Добро утро tnm

http://youtu.be/pti8w-JP_1E

П. П,

Доби, за теб лъжа, за мен истина. Посегнах с ръка по инстинкт. За малко да счупя монитора. Добре, че нямах подръка ВИЛИЦА
              tnm

Коментар

• Торта Домино послучай остаряването

любимата ми

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Мхм ...,

може пък за пред "поробителките" да се скараме и те да се хвърлят да ни спасяват - хихи

П.П. Умната с бягането, че аз 2 дена не мога да се оправя от тая мускулна треска.

Навремето какви времена бяха само:
                  - станеш от сън, метнеш си 2 шепи вода на муцуната и хукваш по пътищата, спал/неспал - не ти личи .... и си винаги на кеф.

- а ся, кат' хапнеш 1 шоколад и задника ти се тресе 2 седмици после и пак си крив. Епаси ...

Чиърс-а дан' забрайкам!
                  За мускулната треска много добре те разбирам. Винаги ме мъчи първите дни след като почна да бягам. Ама клин клин избива.
                  tnm

Коментар

Мдааа, винаги съм си мислел, че там където царят разногласия има мир и благоденствие, а където има единодушие - има война и кръвопролития. Ако примерно пътуваме двамата с тебе в турските авиолинии, тъй като изповядваме различни изконни ценности, аз ще ти дам моите бири и сьомга, а ти ще ми дадеш твоите сладки и салати и ще цари мир и ще бъдем приятели.

А сега да си представим, че и аз обичам бира и сьомга. Ще се скараме като истински юнаци. Ще се разпсуваме гръмогласно, с гласове на които би завидял и Боримечката и ще разревем поробителката.
                    Мхм ...,

може пък за пред "поробителките" да се скараме и те да се хвърлят да ни спасяват - хихи

П.П. Умната с бягането, че аз 2 дена не мога да се оправя от тая мускулна треска.

Навремето какви времена бяха само:
                    - станеш от сън, метнеш си 2 шепи вода на муцуната и хукваш по пътищата, спал/неспал - не ти личи .... и си винаги на кеф.

- а ся, кат' хапнеш 1 шоколад и задника ти се тресе 2 седмици после и пак си крив. Епаси ...

Чиърс-а дан' забрайкам!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      И танцьорка. Гледах я в един клип как танцува страстно аржентинско танго.

П.П. Съвременната козметика прави чудеса. Днес дамата може да е брюнетка, утре да е блондинка, следващата седмица със златиста коса, а след месец - червенокоса
                      http://youtu.be/tfpne58gj3U
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Ааа .. няма да ни излагаш така, бря. Тук сме отбора на пиянките - хихи

За 55 мин. полет Русото люсна 3 бири в кутийка и някакви сьомги, салати и сладко ги връчих на 1 колега да ги хапва.

Тая бира Ефес Пилзен много я моря, където я видя, щот' в БГ-то я няма

П.П. Иначе казах на поробителката ( стюардесата ), че ме е страх да летя и си взех направо 3 от количката
                        Мдааа, винаги съм си мислел, че там където царят разногласия има мир и благоденствие, а където има единодушие - има война и кръвопролития. Ако примерно пътуваме двамата с тебе в турските авиолинии, тъй като изповядваме различни изконни ценности, аз ще ти дам моите бири и сьомга, а ти ще ми дадеш твоите сладки и салати и ще цари мир и ще бъдем приятели.

А сега да си представим, че и аз обичам бира и сьомга. Ще се скараме като истински юнаци. Ще се разпсуваме гръмогласно, с гласове на които би завидял и Боримечката и ще разревем поробителката.
                        tnm

Коментар

• Добър вечер, тайфата!
                          Днес ме валя един отвратителен, кален дъжд. Прибрах се мокра като кокошка и кална като ... диво прасе
                          Мечо

Коментар

Знаеш ми слабите места. Това е разкошна жена. Много красива. Велика актриса, певица и поетеса. Знам, че няма да ме разбереш, ама има един стриптийз. Луд полудявам.

П. П. Един и същи спорт сте тренирали. И ти имаш дар слово. Е не си брюнетка, но не това е най важното. Май съм на път да си сменя кумирите.
                            И танцьорка. Гледах я в един клип как танцува страстно аржентинско танго.

П.П. Съвременната козметика прави чудеса. Днес дамата може да е брюнетка, утре да е блондинка, следващата седмица със златиста коса, а след месец - червенокоса
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                              Да вземеш да бъдеш мааалко по-конкретен. Какви са тези схеми, с кого, за какво и т.н.

п.п. ..и добре дошъл...
                              Добре заварил. Не бягам от конкретика. Ако аз съм примерно капо ди тути капи (ама не съм, щото на млади години разсъждавах като нея), в никакъв случай не бих я карал да пласира дрога по училищата, да извършва мокри поръчки или сексуални услуги. С нейните знания и предполагаема лоялност, след кратко едномесечно въвеждане в материята - директно КОНСИЛИЕРИ !!!
                              tnm

Коментар

• Приятна вечер!
                                Изключвам компа и ще си чета книгата.
                                Свободен във виелицата.
                                http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Working...
                                X