IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
    ОП-ПААА,тУК СГРЕШИ.Кубинките за сняг са пълен .....Носил съм ги като войник и после за лов .Въобще пропускат по шевовете отдолу.....двойка
    playmen, СОЦ "кубинките" са имитация на щурмови обувки от американската армия и не са предназначени за нашия климат (поне аз не знам, американци да са воювали в зимни условия, Гледат все да им е топличко.). Ти май си мой набор и ще се сетиш, когато през зимите си давал караул на военни обекти, имаше едни облекла наречени "гъбина" и един вид ботуши, които от глезена нагоре бяха брезент с кожена подплата, а надолу си бяха някаква дебела кожа и подметката беше направо неизтриваема и непропусклива. Даваш 2 часа наряд на -15 градуса, почти без да се движиш, и след това краката ти са сухи и топли. Тези ботуши са руски тип обувки и са си точно за нашите зимни условия.

Изобщо - България е с много сложен климат като температурни и климатични амплитуди и затова е трудно да се намери най-добрата екипировка за армията ни (едно време беше така).

То е така и с пътищата и строителството.

Коментар

• Всяко зло за добро. Какво му е като ти е пълна къщата. Умерено пиене- умната

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
        Ей сега половината форум ще изреве нещо във връзка с високото кръвно, нивото на холестерола и 100 килограма.

П.П Децата са особено щастливи от код "Червено". Утре няма да са на училище
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• За наздраве- на този сняг Господ е казал червено вино и пържолки, а може и други свински продукти

Коментар

• На тока да, но има и на подметката като на шпаиковете за бягане но по дебели и по малки

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Боти с гьон на които нса наковани метални нитове- за да не се хлъзгат. мДоста шумни и тежки са
                Виждала съм една желязна пластинка /налче/ на тока на обувката - нещо такова ли е?
                Мечо

Коментар

• Боти с гьон на които нса наковани метални нитове- за да не се хлъзгат. мДоста шумни и тежки са

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Извинявам се за невежеството си, но какво е това "цинт"!?
                    ако си чувала кон по паве-обувки,подковани отдолу
                    http://milom.blog.bg/

Коментар

Имал съм и цинт и кубинки, но след 4-5 часа пропускат вода. Сега има много по добри обувки на пазара- естествено и по скъпи
                      Еееее, тъй си е, след 4-5 часа ходене по блатата

Честно да ти кажа не съм сигурен дали от едно време обувките са по-добри или не.

Но в едно нещо съм сигурен - едно време имаше качествени и калпави обувки, сега обаче има пак и качествени и калпави обувки

Коментар

Имал съм и цинт и кубинки, но след 4-5 часа пропускат вода. Сега има много по добри обувки на пазара- естествено и по скъпи
                        Извинявам се за невежеството си, но какво е това "цинт"!?
                        Мечо

Коментар

• Имал съм и цинт и кубинки, но след 4-5 часа пропускат вода. Сега има много по добри обувки на пазара- естествено и по скъпи

Коментар

Има много видове боти- кубинките са боклук знем го от армията, които доста дълго запазват крака сух.
                            Е Кире, как така кубинките хем буклук, хем доста дъго пазят сухо...

Аз лично имам добри спомени от кубинките, поне тези дето ни ги даваха в морскотои...

Коментар

Има много видове боти- кубинките са боклук знем го от армията, които доста дълго запазват крака сух. За по дълго стоене спасением няма- всички пропускат. Сега имам едни рокерски АМЕРИКАНСКИ БОТИ- НЕ СА ЛОШИ. 10КМ и на мен ми се виждат множко за всеки ден
                              Не е много. Просто трябва навик. Аз изминавам това разстояние вече 7 години. Не са точно 10 км - около 4,5 са в едната посока

П.П. Вал, около час - зависи дали е лято или зима, а също така дали съм с равни обувки или на висок ток
                              Мечо

Коментар

• Има много видове боти- кубинките са боклук знем го от армията, които доста дълго запазват крака сух. За по дълго стоене спасением няма- всички пропускат. Сега имам едни рокерски АМЕРИКАНСКИ БОТИ- НЕ СА ЛОШИ. 10КМ и на мен ми се виждат множко за всеки ден

Коментар

Working...
                                X