IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Ха-ха това са- при нас обущаря беще волнонаемен
    Глезотии!

Коментар

• Ха-ха това са- при нас обущаря беще волнонаемен- тезки и морално остарели обувки

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Извинявам се за невежеството си, но какво е това "цинт"!?
        Ето ги тук, тези "кабърчета":
        http://demo.auction.bg/uploaded/379027/379027.jpg

Набиваха ги в гьонените подметки на войнишките обуща, ужким за по-добро сцепление. Всяко по-голямо поделение си имаше войник-обущар, който набиваше нови на мястото на изпадналите.

Нещо подобно, само че не толкова красиво
        http://img535.imageshack.us/img535/4548/nailing06.jpg

Коментар

• ХАХАХАХАА....това е друго нещо!!!

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици. Космо как е кръвното брат

Коментар

• Дъртофелници,

времето навън е супер!

Сега е момента да спретнем един турнир по федербал на двойки - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от batko Разгледай мнение
                Габините бяха за температури под -10 и надолу...когато караулът можеше и през 60 минути да те сменят ...щото си е ебало майката на този студ през ноща! Ние от мързел се събирахме постовете общо взето и карахме пълната смяна щото да се гърбиш през 60 минути и това не е работа! Че кубинките за нищо не ставаха е факт....груби и неудобни! Зимата студено, а лятото запаряваха гадно...ама добре че само спомена остана! Аз и до ден днешен се чудя на тъпите курвета дето ги носят лятото и се правят на не знам кво....аре някой и друг пиян наркоман иди дойди! Има си удобни зимни обувки ...вярно хубавото е скъпо, но си заслужава! Аре лека! Кой квото иска да носи! Аз лично от отвращение не мога кубинки или само ако ме накарат или платят много!
                Ти се чудиш, но няма да ти е зле 60 минути да караулиш с такава.
                Ще има да подскачат валенките й над храстите.

Абе тая дали ги носи тези с партенки?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Аз пък нямам неприятни спомени от кубинките Ама винаги ги носех с партенки
                  Умен МАМУН умееееенннн
                  Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

http://www.blitz.bg/news/article/128806
                    Още малко спомени
                    Тя тая работа с Калашника е малко като тази с "кубинките".

С едната ръка ще стреляме, презареждаме, ще телефонираме, а с другата ще си удряме по една ч*кия.

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/128806
                      Още малко спомени

Коментар

• Аз пък нямам неприятни спомени от кубинките Ама винаги ги носех с партенки Хихих и кат ги лъсне човек с боя за печка - ставаха ного фешън

Коментар

• Габините бяха за температури под -10 и надолу...когато караулът можеше и през 60 минути да те сменят ...щото си е ебало майката на този студ през ноща! Ние от мързел се събирахме постовете общо взето и карахме пълната смяна щото да се гърбиш през 60 минути и това не е работа! Че кубинките за нищо не ставаха е факт....груби и неудобни! Зимата студено, а лятото запаряваха гадно...ама добре че само спомена остана! Аз и до ден днешен се чудя на тъпите курвета дето ги носят лятото и се правят на не знам кво....аре някой и друг пиян наркоман иди дойди! Има си удобни зимни обувки ...вярно хубавото е скъпо, но си заслужава! Аре лека! Кой квото иска да носи! Аз лично от отвращение не мога кубинки или само ако ме накарат или платят много!

Коментар

Да тези обувки се слагаха вурху другите и са тип валенки- руски- много правилно си отбелязал за климатичните условия,.Аз си спомням и големите шуби комплект - пак габини- тежки и много топли
                            Вече, като уволнен след толкова години, се замислям - защо когато имахме лятна и зимна униформа, нямахме летни и зимни обувки?

Коментар

• Да тези обувки се слагаха вурху другите и са тип валенки- руски- много правилно си отбелязал за климатичните условия,.Аз си спомням и големите шуби комплект - пак габини- тежки и много топли

Коментар

• Ето повече и доста изчерпателна информация за българските "кубинки".
                                http://www.bushcraftbg.com/forum/index.php?topic=3.0

Коментар

Working...
                                X