IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ха наздраве Кире! И аз си сипах чаша черно вино , не издържах и си налях. Поне си имам виртуална компания за виртуална наздравица

Коментар

• Ехооо старчоци- живи ли сте- Ха наздраве с червено вино

Коментар

• Пешо браво- това е хилядолетен морал и е истина

Коментар

• Kosmo за Бог няма невъзможни неща.Той вижда какво има в душите ни в умовете ни и се забавлява с нашата алчност и простотия.Много хора си мислят че могат да лъжат крадат убиват грабят че никой няма да ги види.Че като се отърват от дуржавното правосъдие няма да има наказание.Не се лъжете никой съдия и никоя държава не може да наказва както Бог наказва.Той забавя но не забравя.Наказва ни чрез децата за да боли много.Щото идиота трябва да го заболи за да спре да лъже краде убива и изнасилва.

Коментар

• Артемидче музика...

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици. Космо много си прав брат- живота е неочакван и необясним- както казваше един приятел- сурав и курав- с ударение на първата сричка. Е има и еднозначни , но малко неща- убийството рядко може да се оправдае- само на война е- бях гледал един филм където изследваха колко психопати има в армиите, където законно може да убиват...Другото е , че всички си отиваме- и бедни и богати, и куци и сакати и добри и лоши...Затова както казваше баба ми- всички сме за едно кафе на този свят да го изпием достойно- каквото можем да помогнем, да поработим и с такива мощни каки да се поопознаем, да попием и...Стига мрачли мисли днес е хубав зимен ден- само за маса и моабетУспешен и лек да е

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                Баси!!!Таз нива изораване НЯМА!

Абе бих се пробвал... Кефят ме здрави жени.. Много е отпускаш секса с тях и имат много големи органи на тялото - особенно ме кефят огромни гърди или дълги крака... Разбирате ме -при едно миньонче дори да са му дълги краката те всъщност изглеждат дълги защото са и съсразмерни на малкото телце, но като сантиметри е нищо работа.. Докато тая кака има 120 сантима крак.. Как вика един у моя квартал - Пет минути път с език...

Вчера много се замислих. Каква е раликата в гледните точки на различните хора за един и същи проблем или събитие... Замислих се за факта че абсол'тната истина съществува в много малко житейски ситуации.. Значи вчера се отдадох да търся уискито дето ми го каза Анон, ама идеята беше по скоро да се разходя... Времето ич не беше за разходки та обиколих няколко магазина за алкохол, щях да се пребия пред единия (ебати поледицата) и докато чаках собственика да дойде и да изчисти и да договорим компенсацията за това че не изпълнил наредбите на общината, за което щях да подам жалба (разбрахме се двете бутилки Тюламор коиот взех да ми ги даде без надценка и един килограм кашу като подарък)... Абе търсех си конфликт малко да изкарам нервното напрежение ама пак попаднах на мижитурки.. Пихме в магазина по две усискита със собственика докато пшерсонала чистеше отперед и даже ми даде карта за ВИП клиент (имало и такива по тия скъпи магазини за алкохол, ако знаех до сега да съм спестил един Нисан Микра от пиене)... Та се замислих - Взел съм един офис преди много години (там стартирахме бизнеса преди да си построим сградата) близо до МВР болница и Руски паметник.. Още го държа предимно за срещи защото е центъра и хората предпочитата там да се виждаме, а и много възлово място за пиянски оргии с продължение, щото е мното възлово мястото... Та там сиобственика е един човек, дето живее във сградата (сградата е построена на негово място и са му дали обезщетение - два магазина и два апартамента). Човека е на 70 години, не е женен нито има деца, само някакъв доста по малък брат и децата на брат му, преживял е инсулт преди около 20 и е много зле (не може почти да говори, едвам ходи и се напикава и наааква докато върви, след което пада на улицата и чака някой да го вдигне или линейка)... Понеже е до моя офис (единият магазин и апартамента над него) и винаги има по някой колега там най често като падне или се оака го вдигат моите хора и го мъкнат до тях.... Аз не бях попадал лично на такова събитие до вчера... Седя си вчера в офиса и си гледам хората по тротоара и тоя както ходеше, туп на земята, чакам го д астане, не става, веднага излязох и го гледам лежи в снега целият в лайна и урина.. На мен костюма ми струва 2 бона (а скоро скъсах един, кможе и да не съм Ви казвал за едно лайно дето щеше да ме сгази и го наказах), па и малко гнус ми стана, щото тоя човек сигурно не се е къпал от 6 месеца... Как да е хора сме - вдигнах го все едно ще го хвърлям заден суплес, хванах го като за поясно хвърляне и леко леко го качих до апартамента му... После се преоблякох (пратих една секретарка да ми занесе дрехите на химическо, а един шофьор от нас да домъкне някакви дрехи за смяната), изкъпах се.. Стан ми гнусно, сетих се за уискито на Анон и тръгнах.... Та в магазина за алкохол взех решение нещо да направя за този стар и болен човек - звъннах на двама колеги да доведат брат му и до час го бяха довели заеднио със сина му... Седабах и им разказах за случилото се и предложих да купя двете помещения които ползвам (или да продадат на някой друг) и с парите да направим нещо като фонд с койот да изпратим човека в специализиран частен дом за възрастни хора (знам го защото дядо ми лека му пръст беше там), таксата е висока (1 500 лв на месец) но цената на имотите е поне 300 х. евро или тоя старец може да си окрива таксата само с лихвите от тия пари и да живее като човек, под лекарски контрол итн.. В този момент очаквах че брат му ще ми благодари, а той взе да плаче (тук ми страна странно защото рядко се лъжа в очакванията на хората, дори помислих че някой от моите тъпанари да не го е обидил).. И започна да разказва: Стареца на младини бил ного зъл и лош човек, за това ниот се оженил нито имал близки и приятели, Полсе направил инсулта.. Брат му бил много зле финансово (оказа се че не му е точно брат а са от един баща, но от различни майки, и за това онзи с инсулта има наследство а този няма), едвам живеел, няколко пъти е молил нашият човек за пари този му отказал... Лекарите след инсулта казали че стареца няма да изкара и година, а той е жив (в това състояние дето Ви казвам) вече 20 години.. Междувременно брат му се е увъртял в кредити, за да прати децата си в чужбина да учат и единственият източник за погасяване на такива огромни дългове е нашият човек да гушне босилека и той да наследи имотите и парите от наемите коиот стареца явно къта някъде... Съвсем взе да плаче, сипах му едно питие, но и той и сина му отказаха и ги изпратих... И се замислих и още мисля... Гледайте какво нещо е жиовта - има някакви приети ценности, но реалността е друга, кое е правилно, къде е истината и логиката на живота, как е възможно да се стигне до ситуация в която човек с факта че е жив, вреди на други хора, как може човек да промени света или поне част от него????????..Хайде че мноог се разписах а днес ме чака тежък ден.. Отивам да си сипя едно малко, да дефекирам (както вика Ринчето) и да бегам, че тия съботи за коиот си отложил един куп ангажименти ги мразя... А забравих да Ви кажа - новото Ауди нещо се строши и от няколко дни е в сервиз.... Сега карам едно Ммизерно джипче Тойотка Рав 4 и се чувствам като БГ мама...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater
                  Космо- такава ли е онази кака
                  Баси!!!Таз нива изораване НЯМА!
                  Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater
                    Космо- такава ли е онази кака

Коментар

• Космо, а знаеш ли какви млади муластки има сега в Куба

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
                        Мансур Аянда (ЦСКА)
                        “Дядото”, отнесено към Димитър Благоев, звучи достолепно. “Дядото”, както наричаха Мансур Аянда обаче, си беше чиста проба “храна” по неадекватните шефове на ЦСКА. Червените анонсираха привличането на “фамозния” 27-годишен халф през лятото на 2004 – при положение, че далеч преди подписването на всички стана ясно, че сенегалецът е минимум на 35. Армейците някак си игнорираха факта, че Аянда е играл в Саудитска Арабия в началото на 90-те, когато – според личната му карта – би трябвало да е бил на около 13, и смело го представиха като поредната “перла”. Младият африканец със син-абитуриент на няколко пъти щеше да колабира при опит за спринт, а след това имаше и наглостта да съди клуба за неизплатени премии
                        Именно... 18... и някоя си година в Куба си представям тая баба и 13 те и братя и сестри, къде са родени и мкой ги е регистрирал... Все пак говорим за Куба.. А да беше Англия или Франция..

Коментар

• Много тъпо парче беше

Коментар

• Мансур Аянда (ЦСКА)
                            “Дядото”, отнесено към Димитър Благоев, звучи достолепно. “Дядото”, както наричаха Мансур Аянда обаче, си беше чиста проба “храна” по неадекватните шефове на ЦСКА. Червените анонсираха привличането на “фамозния” 27-годишен халф през лятото на 2004 – при положение, че далеч преди подписването на всички стана ясно, че сенегалецът е минимум на 35. Армейците някак си игнорираха факта, че Аянда е играл в Саудитска Арабия в началото на 90-те, когато – според личната му карта – би трябвало да е бил на около 13, и смело го представиха като поредната “перла”. Младият африканец със син-абитуриент на няколко пъти щеше да колабира при опит за спринт, а след това имаше и наглостта да съди клуба за неизплатени премии

Коментар

• Ха-ха- това за църното го помня- голям смях беше

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                Щото преди години в българия бяха изкарали една жена на 100 и незнам си колко години и се оказа че по онова време са ги пишели "роден по икиндия" и въобще не е имало регистри кога кой е роден в повечето работни места....
                                Преди години в ЦСКА играеше за известно време един църнил,където се представяше за петнадесет години по млад,от колкото беше.Някакъв друг играч на ЦСКА пак от черния континент го беше издал,че като малък го бил гледал как играе на черно бял телевизор.Та беше станал голям гаф,ама и как да го разбереш,като въобще не изглеждаше на истинските му години.В акта му за раждане записана годината на големия дъжд.

Коментар

Working...
                                X