Първоначално изпратено от cyberlink
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеСещам се пък аз за една от причините поради която хората се развеждат, това е юридически мотив - "несходство в характерите" най-общо казано. Двама души са първи приятели, грижовни един за друг, без да си досаждат, но готоови да се отзоват когато единия има нужда от нещо - каквото и да е. Общи цели, общи интереси, приятен секс същевременно обаче непрекъснато се съревновават и това съревноваване ги кара да забравят всеки хубав момент. Т.е. за някакъв период от време всеки преглъща някакви неща, които го дразнят общаче колкото повече се преглъща, толкова повече се събира гняв и в един момент изригва. Или на пръв поглед двамата, които изглеждат нормални, добри (ха това е относително), неизлобливи и т.н. са способни на такива мерзости, че свят да ти се завие. И най-добре да не си около тяхtrue story на която съм била свидетел
Човек трябва да уважава взетите от него решения и съответно да носи отговорност за тях.Last edited by tnm; 10.04.2012, 14:04.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБоят не може да бъде никаква мярка - нито първоначална, нито крайна.Last edited by cyberlink; 10.04.2012, 13:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеИменно,
много добре знаят какво искат, но по една или друга причина не смеят да го разкрият....
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАз също тоа момент с боя нещо не га разбирам ...
Не си го престаам дори ..
Ми аз на повечето жени ако им отвъртя един шамар, после не мога да ги настигна да се извиня...
Отделно, че не виждам, какво точно ще постигна, като я смотая под масата...
Иначе означавало безсилие и май е вярно .
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyberlink Разгледай мнениеДа , но най - добре поотделно майС тези нрави в България кой ли ходи на психолог за " един бой " Имам чувството , че е масово явление .
Ако нямаш сили и не можеш да се измъкнеш потърси помощ има безплатна такава
Един път посегнат ли ти бягай със сто километра в час, защото ще се повтори
There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеБоя е крайна мярка.И ако не помогне няма друго какво да помогне.Омръзнало ми е от теоретици и меки китки.Няма проблем щом на една жена и е приятно да живее с путьо нейна си работа.Но има опастност някой да ги натакова и двамата.Ти нещо се пенявиш от темата за кучетата.И по скоро си някаква недотакована стрина.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеБоя е крайна мярка.И ако не помогне няма друго какво да помогне.Омръзнало ми е от теоретици и меки китки.Няма проблем щом на една жена и е приятно да живее с путьо нейна си работа.Но има опастност някой да ги натакова и двамата.Ти нещо се пенявиш от темата за кучетата.И по скоро си някаква недотакована стрина.
Не си го престаам дори ..
Ми аз на повечето жени ако им отвъртя един шамар, после не мога да ги настигна да се извиня...
Отделно, че не виждам, какво точно ще постигна, като я смотая под масата...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеСещам се пък аз за една от причините поради която хората се развеждат, това е юридически мотив - "несходство в характерите" най-общо казано. Двама души са първи приятели, грижовни един за друг, без да си досаждат, но готоови да се отзоват когато единия има нужда от нещо - каквото и да е. Общи цели, общи интереси, приятен секс същевременно обаче непрекъснато се съревновават и това съревноваване ги кара да забравят всеки хубав момент. Т.е. за някакъв период от време всеки преглъща някакви неща, които го дразнят общаче колкото повече се преглъща, толкова повече се събира гняв и в един момент изригва. Или на пръв поглед двамата, които изглеждат нормални, добри (ха това е относително), неизлобливи и т.н. са способни на такива мерзости, че свят да ти се завие. И най-добре да не си около тяхtrue story на която съм била свидетел
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеСпоред мен не е така.
много добре знаят какво искат, но по една или друга причина не смеят да го разкрият...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyberlink Разгледай мнениеТака е , май . Недопустимо е , според мен мъж да парадира с физическата си сила пред жени . И да я има - да отиде при равни . Пък може израза " млатя " да се отнася за психическо такова . Но пак е лошо .
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеТа ключовата дума (по-скоро думи) са Любов и Приятелство. Това за мен е ключът за хармонична връзка.true story на която съм била свидетел
There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyberlink Разгледай мнениеАгресивен мъж , който във всеки момент е готов да " млати здраво " - това какво е според вас ? Само израз ли е на някакъв комплекс , че си го избива с бой или е само начин на изразяване , без да е начин на мислене .
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТова е болестно състояние - и при този, който бие и при тази, която позволява да бъде бита. И двама трябва да отидат на психолог.С тези нрави в България кой ли ходи на психолог за " един бой " Имам чувството , че е масово явление .
Коментар
Коментар