IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cyberlink Разгледай мнение
    Имам колега , които вече няколко пъти е заявявал пред нас , че бие жена си . И го е казвал без причина , просто така - подхвърлено . Даже е питал мъжете около него дали те го правят . А съпругата му е не е някаква смачкана женица . Но търпи по незнайни причини . Може би му прощава , защото иначе е грижовен съпруг - видно е , че прави всичко , за семейството . Материално разбира се . Ама не е достатъчно щом ще си все на тръни да не изтрещи за това , че акумулатора на колата се скапал и да си го изкара на нея . / това е действителен пример при тях / Присъствах на разговора им и този насилник как не си е намерил майстора още - не знам .
    Никой не може да бъде унижаван без негово съгласие ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
      Сещам се пък аз за една от причините поради която хората се развеждат, това е юридически мотив - "несходство в характерите" най-общо казано. Двама души са първи приятели, грижовни един за друг, без да си досаждат, но готоови да се отзоват когато единия има нужда от нещо - каквото и да е. Общи цели, общи интереси, приятен секс същевременно обаче непрекъснато се съревновават и това съревноваване ги кара да забравят всеки хубав момент. Т.е. за някакъв период от време всеки преглъща някакви неща, които го дразнят общаче колкото повече се преглъща, толкова повече се събира гняв и в един момент изригва. Или на пръв поглед двамата, които изглеждат нормални, добри (ха това е относително), неизлобливи и т.н. са способни на такива мерзости, че свят да ти се завие. И най-добре да не си около тях true story на която съм била свидетел
      Арти, това с "несходство в характера" нещо не мога да го "вдяна". Когато решиш да споделиш живота си с някого ти преценяваш, че този човек е подходящия за теб. Тъй като ти самата се променяш, нормално е да предвидиш, че и човекът до теб ще се промени. Ако промяната не е такава, каквато си очаквала - него ли трябва да виниш или себе си, затова че преценката ти не е била точна!?
      Човек трябва да уважава взетите от него решения и съответно да носи отговорност за тях.
      Last edited by tnm; 10.04.2012, 14:04.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Боят не може да бъде никаква мярка - нито първоначална, нито крайна.
        Имам колега , които вече няколко пъти е заявявал пред нас , че бие жена си . И го е казвал без причина , просто така - подхвърлено . Даже е питал мъжете около него дали те го правят . А съпругата му е не е някаква смачкана женица . Но търпи по незнайни причини . Може би му прощава , защото иначе е грижовен съпруг - видно е , че прави всичко , за семейството . Материално разбира се . Ама не е достатъчно щом ще си все на тръни да не изтрещи за това , че акумулатора на колата се скапал и да си го изкара на нея . / това е действителен пример при тях / Присъствах на разговора им и този насилник как не си е намерил майстора още - не знам .
        Last edited by cyberlink; 10.04.2012, 13:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Именно,
          много добре знаят какво искат, но по една или друга причина не смеят да го разкрият...
          Никога не ми се е случвало да не знам как да си поискам нещо, ама виж, имала съм моменти когато не знам точно какво искам.
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            Аз също тоа момент с боя нещо не га разбирам ...
            Не си го престаам дори ..
            Ми аз на повечето жени ако им отвъртя един шамар, после не мога да ги настигна да се извиня...
            Отделно, че не виждам, какво точно ще постигна, като я смотая под масата...
            Ами на някои им е хоби май . Иначе означавало безсилие и май е вярно .

Коментар

Да , но най - добре поотделно май С тези нрави в България кой ли ходи на психолог за " един бой " Имам чувството , че е масово явление .
              Като един младши юрист съветвам всички, които са ми споделяли подобни ситуации НИКОГА не се оставяй да те бият, на каквато и да е цена. Това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и никакъв довод не е достатъчен да го оневини Ако нямаш сили и не можеш да се измъкнеш потърси помощ има безплатна такава Един път посегнат ли ти бягай със сто километра в час, защото ще се повтори
              There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Боя е крайна мярка.И ако не помогне няма друго какво да помогне.Омръзнало ми е от теоретици и меки китки.Няма проблем щом на една жена и е приятно да живее с путьо нейна си работа.Но има опастност някой да ги натакова и двамата.Ти нещо се пенявиш от темата за кучетата.И по скоро си някаква недотакована стрина.
                Боят не може да бъде никаква мярка - нито първоначална, нито крайна.
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Боя е крайна мярка.И ако не помогне няма друго какво да помогне.Омръзнало ми е от теоретици и меки китки.Няма проблем щом на една жена и е приятно да живее с путьо нейна си работа.Но има опастност някой да ги натакова и двамата.Ти нещо се пенявиш от темата за кучетата.И по скоро си някаква недотакована стрина.
                  Аз също тоа момент с боя нещо не га разбирам ...
                  Не си го престаам дори ..
                  Ми аз на повечето жени ако им отвъртя един шамар, после не мога да ги настигна да се извиня...
                  Отделно, че не виждам, какво точно ще постигна, като я смотая под масата...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                    Сещам се пък аз за една от причините поради която хората се развеждат, това е юридически мотив - "несходство в характерите" най-общо казано. Двама души са първи приятели, грижовни един за друг, без да си досаждат, но готоови да се отзоват когато единия има нужда от нещо - каквото и да е. Общи цели, общи интереси, приятен секс същевременно обаче непрекъснато се съревновават и това съревноваване ги кара да забравят всеки хубав момент. Т.е. за някакъв период от време всеки преглъща някакви неща, които го дразнят общаче колкото повече се преглъща, толкова повече се събира гняв и в един момент изригва. Или на пръв поглед двамата, които изглеждат нормални, добри (ха това е относително), неизлобливи и т.н. са способни на такива мерзости, че свят да ти се завие. И най-добре да не си около тях true story на която съм била свидетел
                    Съревнование в кариерите или по - принцип ? Ако и двамата са холерици сякаш стават експлозии . Отстъпки и компромиси му е майката . Естествено боят е за примитивните .

Коментар

• Да съревнованието е пагубно- трябва да имат общи цели и разпределени отговорности- да не забравяме , че една народна приказка извежда съпруг от съплуг

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        Според мен не е така.
                        Именно,
                        много добре знаят какво искат, но по една или друга причина не смеят да го разкрият...

Коментар

Така е , май . Недопустимо е , според мен мъж да парадира с физическата си сила пред жени . И да я има - да отиде при равни . Пък може израза " млатя " да се отнася за психическо такова . Но пак е лошо .
                          Била ли си някога семейна?

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            Та ключовата дума (по-скоро думи) са Любов и Приятелство. Това за мен е ключът за хармонична връзка.
                            There is no right way. Only your own way!

Коментар

Агресивен мъж , който във всеки момент е готов да " млати здраво " - това какво е според вас ? Само израз ли е на някакъв комплекс , че си го избива с бой или е само начин на изразяване , без да е начин на мислене .

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Това е болестно състояние - и при този, който бие и при тази, която позволява да бъде бита. И двама трябва да отидат на психолог.
                                Да , но най - добре поотделно май С тези нрави в България кой ли ходи на психолог за " един бой " Имам чувството , че е масово явление .

Коментар

Working...
                                X