.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
re
Космо,
по отношение на историята със стареца скъперник, който е в тежко състояние.
Без да съм 100% сигурен, но полубратя и полусестри не се наследяват един друг.
А иначе ако човек е в неговото положение, най-добре е да си имаш близки роднини или внук, и тогава не трябват много кинти, за да се гледа стар и болен човек.
А в тия хосписи дето са по 1000 лв месечно, клиенти пишат по форумите, че не са хич доволни. Избщо рядко има милост и състрадание в наши дни, в БГ.(
Коментар
-
Дай пример от кой сайт искаш да свалиш клип.
Може и да пробваш Orbit Downloader, като инсталираш, пускаш Grab++, после отиваш на сайта и зареждаш страницата с клипа, в прозореца на Grab-а се поява списък с клипчета, обикновено този с най-големият размер е този, който ти трябва.
Ето и указания с картинки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеТочно това ми каза един приятел ония ден... Иначе съм един от най сините хора в държавата, но явно социалните несправедливости ме разгневяват...
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТи знаеш ли за какво ми е последния акт? Не, че има нещо нередно, а защото по закон съм бил длъжен да ги извикам да проверят дали има нещо нередно))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКосмонавта глей ква става с човека като спре пиенето и курвите?Ти си станал комунист?!!!!!!1
Точно това ми каза един приятел ония ден... Иначе съм един от най сините хора в държавата, но явно социалните несправедливости ме разгневяват...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДобро утро лъвове и лъвици. Космо Голям си Батко
- кефиш от всякъде
. Това за бизнеса е така
- те за три години го блокираха и ликвидираха- все едно не той храни хората и държавата
. Истории като твоята слушам всеки ден- и все по- лошо става
. Скоро един приятел ми каза , че го викали в полицията защото те с брат му и приятели си охранявали един обект- трябвало договор с охранителна фирма- ха познаи кои го е променил закона за това
. И им казах- ние не охраняваме- спим там и пием- бягаме от жените- пълно безумие..Не съм оптимист за тази държава- правителство, която загърби работодателите си
. Само знаят да пращат призовки и санкции- с какво са помогнали на хората
))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВеликооо
Саймън и Гарфънкъл
и още час и половина
а сега U2 с Брусhttp://milom.blog.bg/
Коментар
Коментар