IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• .
    Last edited by artemida_sofyanska; 21.02.2012, 15:16.
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• re

Космо,

по отношение на историята със стареца скъперник, който е в тежко състояние.

Без да съм 100% сигурен, но полубратя и полусестри не се наследяват един друг.

А иначе ако човек е в неговото положение, най-добре е да си имаш близки роднини или внук, и тогава не трябват много кинти, за да се гледа стар и болен човек.
      А в тия хосписи дето са по 1000 лв месечно, клиенти пишат по форумите, че не са хич доволни. Избщо рядко има милост и състрадание в наши дни, в БГ. (

Коментар

• Дай пример от кой сайт искаш да свалиш клип.

Може и да пробваш Orbit Downloader, като инсталираш, пускаш Grab++, после отиваш на сайта и зареждаш страницата с клипа, в прозореца на Grab-а се поява списък с клипчета, обикновено този с най-големият размер е този, който ти трябва.

Ето и указания с картинки.

Коментар

• Last edited by artemida_sofyanska; 21.02.2012, 15:16.

Коментар

• Добро да е

Melanie Fiona - Monday Morning: http://www.youtube.com/watch?v=sG8QgSzY3nI

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици. Успешна седмица

Коментар

• Добро утро, тайфата!
                Успешна и ползотворна работна седмица!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• То в БГ само политиците и депутатите са комунисти- радват се на благата нас комунистическия строи, а за другите е феодализъм и мизерия

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                    Точно това ми каза един приятел ония ден... Иначе съм един от най сините хора в държавата, но явно социалните несправедливости ме разгневяват...
                    Космонавта готин си не ставай комунист.Много несправедливост има в нашата държава и не може да я оправим.Всеки трябва да мисли за себе си а не че лошите неща и болестите са за другите.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Ти знаеш ли за какво ми е последния акт? Не, че има нещо нередно, а защото по закон съм бил длъжен да ги извикам да проверят дали има нещо нередно))
                      За това говорим... Някой за нещо се жалвал, ти даже не знаеш за какво иде реч и бум запор половин милион... От къде такива паеи.. Аз ако ги имам свободни дали въобще ще се занимавам с държавата и бизнес да правя...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Космонавта глей ква става с човека като спре пиенето и курвите?Ти си станал комунист?!!!!!!1

Точно това ми каза един приятел ония ден... Иначе съм един от най сините хора в държавата, но явно социалните несправедливости ме разгневяват...

Коментар

• Малоумна спираща бизнеса бюрокрация, с монополна олигархия

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Добро утро лъвове и лъвици. Космо Голям си Батко- кефиш от всякъде. Това за бизнеса е така- те за три години го блокираха и ликвидираха- все едно не той храни хората и държавата. Истории като твоята слушам всеки ден- и все по- лошо става. Скоро един приятел ми каза , че го викали в полицията защото те с брат му и приятели си охранявали един обект- трябвало договор с охранителна фирма- ха познаи кои го е променил закона за това. И им казах- ние не охраняваме- спим там и пием- бягаме от жените- пълно безумие..Не съм оптимист за тази държава- правителство, която загърби работодателите си. Само знаят да пращат призовки и санкции- с какво са помогнали на хората
                            Ти знаеш ли за какво ми е последния акт? Не, че има нещо нередно, а защото по закон съм бил длъжен да ги извикам да проверят дали има нещо нередно))

Коментар

• Гледам ги- ще продължи до 14ч

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Великооо
                                Стинг заедно със Стиви
                                Саймън и Гарфънкъл
                                и още час и половина
                                а сега U2 с Брус
                                http://milom.blog.bg/

Коментар

Working...