IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да прави сте половете се изравниха в необходимоста си за близост и секс, но и Колчо е прав- все още жените не споделят с мъжете чрез ясни ПОСЛАНИЯ КАКВО ОЧАКВАТ ОТ ТЯХ- ДАЛИ САМО СЕКС ИЛИ НЕщО ПО ДЪЛГОСРОЧНО- АБЕ РЯДКО ИМА ОТКРОВЕННИ РАЗГОВОРИ НА ТЕЗИ ТЕМИ. САМО НЕДОМЛЪВКИ И РАЗМИНАВАНИЯ. Артемидче поздравления за хубавите и рационални мисли

Коментар

• Като попаднеш на точния човек, нещата си идват на мястото.
      Липсва естественост в отношенията, а и някои завишени очаквания априори обричат стартиращите "връзки".
      Ще се повторя, но виждам как изключително малко хора умеят да градят отношения, а дори чисто сексуалните такива, пак им е необходим някакъв съвсем човешки подход.
      Погледнете каква невъзможност да погледнеш поне за миг през очите на другия и ще ви стане ясно с колко социални инвалиди е населено битието ни, а това поражда проблеми на всякакво ниво- не само на лично!

п.п.Арти, тези 2 типажа в чист вид могат да го карат до време. За дълготрайност е необходим комуникативен и емпатичен пърсън.

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
        Знаете ли то не само на вас ви е трудно не знам другите момичета, които вече са се бракували сигурно мислят инак, защото е било малко по-различно, но сега положението не е никак розово

Дори за единия секс е трудно да уцелиш някой, който да не ти е неприятен (щото ако е приятно да споделяш леглото си, то пък или не умее да говори или се държи толкова надменно, че ти минава мерака за каквото и да е) и да не те дразни, да е що годе нормален (това е относително понятие между впрочем) и да не прави някакви сцени на ревност, които биха вгорчили живота всекиму Пък ако има екстри като чувство за хумор, измисля някакви по-интересни шоу програми и въобще разнообразява общото време, ехеее то рЕдкост е туй нЯщУ Но като цяло еманципираните жени (не феминистки, просто такива, които имат някакво самочувствие, изкарват прилични пари и имат относителна независимост) си избират партньора и въобще не гледат някой чичко паричко или пък в дългосрочен план...а просто се опитват да разнообразят ежедневието си, така де свободното си време така, че да им бъде удобно и незатормозяващо

п.п ей сЯ може да си изям пердаха

и накрая нещо свежо - Жените умеят да имитират оргазъм в името на връзката, но мъжете умеят да имитират връзка в името на оргазма.
        Удари го май на откровение,Арти!Много нормално си представила нещата с коментара ти по днескашната тема.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Знам ли, ама мен ми се струва, че повечето жени не смеят да си кажат (поискат), какво точно искат...
          Абе не знам, от мои скормни наблюдения, защото обичам да наблюдавам приятели и приятелки как си движат нещата, какво им харесва и как протичат връзките им без значение кратки или дълги... има два типа хора (без значение жени или мъже) едните са доминиращи и "нареждат" какво и как го искат и останалите изпълняват и такива, които се съобразяват, като цяло или са - хм не е точната дума - свити, чакай да помисля, не смеят да изкажат на глас нещата, които желаят, харесват и въобще все едно нямат мнение. Съгласяват се с всичко сещам се за двата типажа "строгата господарка" и "слугинята" ама пак се отклонявам И поради тази им слабост на последните се събира някакъв гнет (когато иде реч за малко по-дълги връзки, пък понякога и брак), защото все са неразбрани, изпълняват чино и почтено и се надяват да им изкажат някакви почести затова обаче нали се сещате , че такова нещо не се случва, защото пък човека от другата страна свиква с това да определя всичко и счита за нормално спътника му да прави едно или друго, смята го за негово задължение. Тъй и накрая след някакво време онзи, който е приел ролята на килимчето, слугата събира гнет, който гнет може да прерасне и в омраза и идва момент, в който избухва и хоп стават вече сериозните скандали и порблеми и става "манджа с грозде"
          There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
            То в днешно време половете се приравниха. Та тия нещта дето са валидни за мъжете са си валидни и за жените.. Па като се замисля колко жени познавам дето на практика те са мъжете във връзките и в семействата им... Масово вече виждам жени коиот идват сд колата взимат някакво момченце водят, го, черпят го, чукат си ги (някой път и в прекият смисъл с изкуствен член)...
            ха ха това малко отива към крайностите, но на кой каквото му е по вкуса, нали така беше

п.п как си Космо, мърдаш ли, тежка утрин е било? Събота май беше гледах до някое време интервю с Камелия Тодорова, в което обясняваше как е започнала да се отказва и да не мсесва алкохол и други разни екстри, не защото не й понасяли по време на употреба, а защото на следващия един или два дни трябвало да реанимира и била непълноценна (децата я събуждали, нямало кой да се грижи за тях и т.н.), нещо в този смисъл беше...след една възраст някои организми не обработват алкохола, което води до натравяне на организма. Мен ако питаш то е фалшивия алкохол, който се предлага в заведенията и не само

Коментар

Знаете ли то не само на вас ви е трудно не знам другите момичета, които вече са се бракували сигурно мислят инак, защото е било малко по-различно, но сега положението не е никак розово

Дори за единия секс е трудно да уцелиш някой, който да не ти е неприятен (щото ако е приятно да споделяш леглото си, то пък или не умее да говори или се държи толкова надменно, че ти минава мерака за каквото и да е) и да не те дразни, да е що годе нормален (това е относително понятие между впрочем) и да не прави някакви сцени на ревност, които биха вгорчили живота всекиму Пък ако има екстри като чувство за хумор, измисля някакви по-интересни шоу програми и въобще разнообразява общото време, ехеее то рЕдкост е туй нЯщУ Но като цяло еманципираните жени (не феминистки, просто такива, които имат някакво самочувствие, изкарват прилични пари и имат относителна независимост) си избират партньора и въобще не гледат някой чичко паричко или пък в дългосрочен план...а просто се опитват да разнообразят ежедневието си, така де свободното си време така, че да им бъде удобно и незатормозяващо

и накрая нещо свежо - Жените умеят да имитират оргазъм в името на връзката, но мъжете умеят да имитират връзка в името на оргазма.
              Знам ли, ама мен ми се струва, че повечето жени не смеят да си кажат (поискат), какво точно искат...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

То в днешно време половете се приравниха. Та тия нещта дето са валидни за мъжете са си валидни и за жените.. Па като се замисля колко жени познавам дето на практика те са мъжете във връзките и в семействата им... Масово вече виждам жени коиот идват сд колата взимат някакво момченце водят, го, черпят го, чукат си ги (някой път и в прекият смисъл с изкуствен член)...

Коментар

• Знаете ли то не само на вас ви е трудно не знам другите момичета, които вече са се бракували сигурно мислят инак, защото е било малко по-различно, но сега положението не е никак розово

Коментар

Аз по скоро бих инвестирал във разни мутанти (кефят ме разни мъже направени като жени или обратното), макар че нямам грам опит в тая посока... Или неудушевени предмети.... Разни секс кукли и други такива... Имах едно гадже с брекети на зъбите - толкова ме кефеше... Все едно ти духа робот..
                    едно време като бехме по-малки от сега,в Овца купел имаше една където беше апала ишките на всички в квартала и и викахме-"желязната захапка"-заради бреките,които носисе.Имасе(правише) някакъв пинис с телчетата- драскаше писките,та затова ли,но сирките ги правеше много хубави!

Коментар

Абе не мога да изляза до аптеката да не скъсам полуоска некъде по пътя... Ще се справям с подръчни материлаи.... Какт че ли с ъм по добре вече... Или не съм?
                      Пий течности, че си се дехидратирал с това волантиране и тази дефикация. Чай с мед и ако имаш лимонов сок да сложиш вътре ще е най-добре.
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

Абе да ти кажа, динята никак не ме влече на тоя етап .. (виж някой сочен пъпеш )
                        Аз по скоро бих инвестирал във разни мутанти (кефят ме разни мъже направени като жени или обратното), макар че нямам грам опит в тая посока... Или неудушевени предмети.... Разни секс кукли и други такива... Имах едно гадже с брекети на зъбите - толкова ме кефеше... Все едно ти духа робот..

Коментар

Абе да ти кажа, динята никак не ме влече на тоя етап .. (виж някой сочен пъпеш )
                          Колчо, пусни кръчмето, че отдавна има нужда да пусне! За виртуалната говорим. Тази тема май обра клиентелата на виртуалната
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Нема решение Коле.... Нема.... А замисли се например че нашите възгледи за секса и любоват приключват със жена, която и да е тя.. А представи секс в който се прескочи видовата бариера, участват, неудошевени предмети, растения, нестандартни хора... Представи си да се влюбиш в диня например и да правите любов ти, динята, един негър и два гълъба... Зловещо, ама идва като естесствено продължение на ограничените ни от множество предрасъдъци мозъчета...

Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Като ти е толкова зле брат вземи си активен въглен и изпии 2-3 .Имаше и едно руско за махморлук вземи го и него- много си натоварил колата баткооо
                              Абе не мога да изляза до аптеката да не скъсам полуоска некъде по пътя... Ще се справям с подръчни материлаи.... Какт че ли с ъм по добре вече... Или не съм?

Коментар

• Като ти е толкова зле брат вземи си активен въглен и изпии 2-3 .Имаше и едно руско за махморлук вземи го и него- много си натоварил колата баткооо

Коментар

Working...
                                X