.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеако беше се допитал до чичко Фройд!?
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеRIP
http://vbox7.com/play:9e5dd451&start=166&r=emb
Здравейте тайфата страхотна седмица ви желая и без кошмари за невзети изпити (аз се съвземах цял уикенд след поредния тежък изпит, за който не спах няколко поредни вечери)тоо месец само хубави сънища ви желая
Вчера разговора се закучи около един тъп правилник и нямаше кой да пуска спам. Наложи се аз да ти изпълнявам задълженията.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОпалянка. Имаме си и астролог във форума
. Добре е все пак, че се допита до звездите. Защото ако беше се допитал до чичко Фройд
!?
Никога не съм късана, ама и аз като MILOM, определени изпити ги вземам по няколко пъти /на сън/
Лос Лобос и Антонио БандерасБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarcoАз така - все недоразбрал - да си задам въпросчето (неангажиращо, де) - а ти в каква позиция се намираш, когато те "късат"......, не за друго, ами - вероятно трябва малко да поразместиш "приоритетите" в съзнанието си и да дадеш по-голяма свобода... (на изпитващият те..., па макар и само насън...)
Може накрая да му писне да те "изпитва" в различни позиции и да те остави на мира..., та най-после да обърнеш внимание и на съпругът ти в леглото до теб...
! Нещо за подсъзнанието ли ми намекваш
И защо реши, ей тъй от нищото, че на някой мъж може да му писне да ме "изпитва" в различни позиции
!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Как сте групата?Утре и аз съм на изпит,но не ми го побира ума как ще го изкарам!А причината е,че последно време развалям много често дисциплината.Изпихме вчера пет бутилки вино с едно девойче от житницата на българия-щерка на някакви крупни земеделци.Имам си някаква представа от сел. стопанство,но това девойче ми скри шапката от натрупани практически знания,и ако утре ми беше изпита за есенно/пролетните култури и тяхната механизирана обработка щях да се боря за отличен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеОпалянка, очевидно са ти харесали някои от "похватите" на определени преподаватели..., дали в изпитния ден, или в друг някакъв ден от взаимните ви контакти... (в професионалната област..., пък и в която и да е друга...)
Абе, тая биология - много всеобхватна наука..., но практиката в някои нейни клонове - все недостатъчна някак ни се струва...... и все натам те тегли - насън, или наяве...
. Ако не от друго, то поне на богатият си житейски опит щях да се "опра"
.
Обаче аз винаги сънувам, че ме късат на тези изпити, на които ми е било най-трудно.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Юнаци и готини мацки днес лош ден.Нали е 13 оставаше и петък да е.Ставам и пускам лаптопа и......батерията изтощена а зарядното не зарежда.Извадих мултицета меря напрежението а то кръгла нула.Отивам в банята да се измия а там от меката връзка капе вода.Викам кво става и като бутнах връзката като шурна оная ми ти вода докато затворя крана се намокрих.Един нипел така се скъсал все едно отрязан с ножовка а още по лошо половината нипел остана в обратния клапан.Айде източих бойлера добре че съм си сложил канела между обратния клапан и бойлера.Та цяла сутрин на пазар нов нипел ново зарядно обратния клапан ми го оправи един стругар майсторски извади скъсания нипел.Тамън оправих банята хапнах и сега пробвам новото зарядно.Батерията вече е на 62%.За три години и половина трето зарядно ебах ти смотана фирма HP.Уж голяма марка па гола вода.Сега си пия кафенце и си мисля дали да не си сипя един Джим Бим с малко бадемки и шам фастък.Следобяд мисля да имам полов ден заебавам всякаква работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОпалянка. Имаме си и астролог във форума
. Добре е все пак, че се допита до звездите. Защото ако беше се допитал до чичко Фройд
!?
Никога не съм късана, ама и аз като MILOM, определени изпити ги вземам по няколко пъти /на сън/
Абе, тая биология - много всеобхватна наука..., но практиката в някои нейни клонове - все недостатъчна някак ни се струва...... и все натам те тегли - насън, или наяве...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеОоо,ти ако знаеш,как все се връщам да си дослужвам казармата и все някой изпит не съм взел от университета-трайни увреждания на психиката-
Е ,днес се живее-при нас 4 градуса и няма вятър/чудо/-какво оправдание да си намеря,че да си тръгна по рано..Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобро утро, tnm
Добро утро, момичета и момчета
Звездите ми говорят, че не си от двойкарската кръвна група. Сънят е явно лъжовен. Имаме си и астролог във форума
!?
Никога не съм късана, ама и аз като MILOM, определени изпити ги вземам по няколко пъти /на сън/Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Тази нощ сънувах, че ме скъсаха на един изпит. Писах едни формули, писах, а професорът ми казва, че ще се видим пак
. Събудих се обляна в пот. Малееей,, маниии, ужасТ
.
Спорна работна седмица!
Е ,днес се живее-при нас 4 градуса и няма вятър/чудо/-какво оправдание да си намеря,че да си тръгна по рано..http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Тази нощ сънувах, че ме скъсаха на един изпит. Писах едни формули, писах, а професорът ми казва, че ще се видим пак
. Събудих се обляна в пот. Малееей,, маниии, ужасТ
.
Спорна работна седмица!
Добро утро, момичета и момчета
Звездите ми говорят, че не си от двойкарската кръвна група. Сънят е явно лъжовенБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар