Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТая работа с пиянските побои не е като едновремешната работа.
Сега са едни крехки хората, не знаят как да падат когато ги удариш, имат разни аневризми в главите и след един по-сериозен удар, като нищо можеш да си отнесеш 7-8 години за непредумишлено убийство.
Нощите в районните са най-малката заплаха.
Мен нещо не ми се спи.. Превъзбудих се емоционално и ще си сипя едно уиски и ще запаля една пура... Един колега се върна от Куба и ми подари цяла кутия... Какви неща разказа за Куба.. Трябва да идем някога... Хайде наздраве...Аз мислено се намирам в Хавана и пия с Хемингуей (лека му пръст), гледаме залеза и си говорим за живота... Абе д*ба и пурата нещо не ще да се запали.. Нещо не я отрязах както трябва.. Ама имах една малак "гилотинка" за пури, ама не знам къде съм я турил и я рязах с кухненския нож... Айде наздраве пак, да се преброим кои сме будни...Last edited by Beti; 31.03.2012, 11:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеДжорка нещо бъркаш.Или може би аз не съм написал всичко..........
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеИ като се събуди, какво стана бат Пеше? Потен ли беше? Какви са тия Вецове, какви са тия осем етажа и тем подобни чудеса? Явно говориш за Баража Белене - Чоара /официално имеэ - хидрокомплекс Никопол - Турно Магуреле/, чието строителство беше открито официално от "Другаря Живков" къде около 1977 год. Доста преди да се говори въобще за АЕЦ-Белене.По това строителство от наша страна нищо все още не е направено освен прекарването на ЖП линията до самият бряг на Дунав през 1986 г. , която за съжаление вече я няма - откраднати са релсите. В същото време румънците бяха готови за преграждане на Дунав и бяха изградили и все още са си там всички необходими съоръжения. Много ми е интересно, колко ли неустойки сме платили само по този проект за който въобще не се говори и не съществува в нашето общество. Проект, който по мащабите си е много, ама много по-значим от АЕЦ-а. Та много ми е интересно това за осем етажните сгради. Къде е това бат Пеше?!!
Незнам дали е прав професора, но явно има и друга гледна точка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАбе макар че не е модерно като мислене, факта че това племе се дисциплинира само с бой е безспорен.. И стават много по продуктивни, дори някои строителни дейности им се отдават.. И до ден днешен ги възпитавам така като ги хвана че крадат.. Интересно турците са друга мая - много по честни и работливи, макар че те са много по хитри..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеИ като се събуди, какво стана бат Пеше? Потен ли беше? Какви са тия Вецове, какви са тия осем етажа и тем подобни чудеса? Явно говориш за Баража Белене - Чоара /официално имеэ - хидрокомплекс Никопол - Турно Магуреле/, чието строителство беше открито официално от "Другаря Живков" къде около 1977 год. Доста преди да се говори въобще за АЕЦ-Белене.По това строителство от наша страна нищо все още не е направено освен прекарването на ЖП линията до самият бряг на Дунав през 1986 г. , която за съжаление вече я няма - откраднати са релсите. В същото време румънците бяха готови за преграждане на Дунав и бяха изградили и все още са си там всички необходими съоръжения. Много ми е интересно, колко ли неустойки сме платили само по този проект за който въобще не се говори и не съществува в нашето общество. Проект, който по мащабите си е много, ама много по-значим от АЕЦ-а. Та много ми е интересно това за осем етажните сгради. Къде е това бат Пеше?!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПреди повече от 20 годин у казармата като стар войник ме пратиха в кеча да строя ВЕЦ Никопол Турну Мъгурели.Отивайки там се разболях и влязох в лечебницата.Лежах два дена и ме изписаха.Тръгвайки към канцеларията на старшината чувам някакви да викат "ей кир мършо" и други такива.По едно време осъзнах че други няма и това се отнася за мен.Бях на 14 месеца служба и ефрейтор.Обърнах се и мангалите като видяха нашивката се постъписаха но решиха да се правят на мъже.Отидох до тях и първия отнесе ритник в муцуната а втория избяга обаче му запомних физиономията.Като отидох при старшината той ми вика браво бе с един ритник го трупяса.Отиваш на обекта ти си новия командир на зидарите.Като отидох там избягалия мангал беше зидар.Като разбра кой съм му стана зле.Бой не яде ма с две торби цимент по 50кг тичаше на осмия етаж.По много пъти на ден.Докато падне.А беше гъкнал а с лопатата по главата.Стана памук за една седмица.Като му викна се чуваше аз и тъй вярно другарята ефрейтор.На уволнението ми се разплака и каза че аз съм го направил човек.Научих го да зида да маже и да лепи фаянс.И никога да не се закача с хората.
Коментар
-
Браво Космои аз в казармата за няколко месеца командвах мангусти. Там разбрах, че никога не трябва да показваш слабост и милост към тях. Трябва твърда ръка и да разберат, че номерата им не вървят
. С турците е по друга работата те са сериозни работници- уважават реда и шефовете, а имат и достоинство. Там винаги им казвам пазарлъка е за толкова от мен още толкова отгоре- да видим Вие мъже ли сте и какво ще дадете
. Никога не са ме подвеждали и много бачкат
. Мангалите съм ги учил на хигиена- един друг се къпеха с маркуча и вода и им отмирисах стаите
. Спряха и да се крадат след Крумови наказания
. Наказанията ги налагаха турците- те са много изпълнителни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАз разказах само веселата част. Имах две рани от нож. Множество от удари с железа и дървета и си счупих два пръста (по един на двете ръце) - единият при първото круше с което нокаутирах най големият бабаит а другият остана между павето в ръката ми и главата на вторият - беше нисък и злобен и аз понеже съм висок направо го заковах като пирон... През другите просто минах като тянк т55 през храстите край Сливница...
Ще се почерпя с едно финно "облаче", с тараторче, за твое здраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПреди повече от 20 годин у казармата като стар войник ме пратиха в кеча да строя ВЕЦ Никопол Турну Мъгурели.Отивайки там се разболях и влязох в лечебницата.Лежах два дена и ме изписаха.Тръгвайки към канцеларията на старшината чувам някакви да викат "ей кир мършо" и други такива.По едно време осъзнах че други няма и това се отнася за мен.Бях на 14 месеца служба и ефрейтор.Обърнах се и мангалите като видяха нашивката се постъписаха но решиха да се правят на мъже.Отидох до тях и първия отнесе ритник в муцуната а втория избяга обаче му запомних физиономията.Като отидох при старшината той ми вика браво бе с един ритник го трупяса.Отиваш на обекта ти си новия командир на зидарите.Като отидох там избягалия мангал беше зидар.Като разбра кой съм му стана зле.Бой не яде ма с две торби цимент по 50кг тичаше на осмия етаж.По много пъти на ден.Докато падне.А беше гъкнал а с лопатата по главата.Стана памук за една седмица.Като му викна се чуваше аз и тъй вярно другарята ефрейтор.На уволнението ми се разплака и каза че аз съм го направил човек.Научих го да зида да маже и да лепи фаянс.И никога да не се закача с хората.
Коментар
-
Първоначално изпратено от grajdanin Разгледай мнение-----------------------------------
Постъпил си по възможно най-правилният начин.Разбил си главите на първите от групата на агресивните цигани,за което те поздравявам,и докато се освестят от това,което им се е случило,си взел правилното решение да избягаш.
ПС. Докато ги няма дамите да Ви споделя какъв купон беше да онанирам с две гипсирани ръце.. Не е истина..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеПреди години и мен са ме нападали банда цигани... И то в най добрите ми спортни години.. Бил съм на 21 - 22 години. Направих поредният опит да се направя на рицар и да открия грам мисъл у това малцинство... Естествено провокирах само агресията на някакви "барони" и охраната им...Колкото и странно да звучи тогава ме спаси един съвет на един мой старшина от казармата - Че когато си в тотална безиходица, единственият ход който можеш да направиш е изненадата... Нали знаеш схемата - добарваш първият предмет който може да стане за оръжие, изчакваш противниците да дойдат близко и да помислят че са победили , като в същият момент си пречат (всъщност 20 човека не могат да те набият така зле както 3 например щото си пречат) и в точният момент "разкъсваш" най агресивните и изчезваш.. Другите докато се усетят дали да те гонят или да събират зъбите на другите от глутницата ти вече си на 500 метра...
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=IYiTMJQt7uM
И това е легендарна песен- тогава Сърбия беше запад, както ние за руснаците
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеПреди години и мен са ме нападали банда цигани... И то в най добрите ми спортни години.. Бил съм на 21 - 22 години. Направих поредният опит да се направя на рицар и да открия грам мисъл у това малцинство... Естествено провокирах само агресията на някакви "барони" и охраната им...Колкото и странно да звучи тогава ме спаси един съвет на един мой старшина от казармата - Че когато си в тотална безиходица, единственият ход който можеш да направиш е изненадата... Нали знаеш схемата - добарваш първият предмет който може да стане за оръжие, изчакваш противниците да дойдат близко и да помислят че са победили , като в същият момент си пречат (всъщност 20 човека не могат да те набият така зле както 3 например щото си пречат) и в точният момент "разкъсваш" най агресивните и изчезваш.. Другите докато се усетят дали да те гонят или да събират зъбите на другите от глутницата ти вече си на 500 метра...
Постъпил си по възможно най-правилният начин.Разбил си главите на първите от групата на агресивните цигани,за което те поздравявам,и докато се освестят от това,което им се е случило,си взел правилното решение да избягаш.
Коментар
Коментар