IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро и щастлив ден за всички от форума.

Коментар

• Добро утро ! Честит празник !
      Цветя и усмивки за дамите !
      Вино и любов за мъжете !
      Топли ватенки и остри ножици за работягите......

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
        изповядващ стил на коментарите при повечето никове.
        Много си прав. Аз по принцип харесвам психолозите (най вече психоложките), вчера само малко грубичко се пошегувах, обаче с тази тема, както сме я подкарали, може да им вземем хляба на хората.
        Last edited by mechobikov; 14.02.2012, 08:22.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Днес и аз със сигурност ще отдам почит и на двамата светии,които според историци са един и същ човек.Тази вечер имам среща с една малка безобразница от град в провинцията близък до града,в който аз съм роден.Същата си има приятел(нахакано момче ми изглеждаше,но последно време разбрах,че става дума за уникален мързел,на когото всяко едно преместване имам чувството,че му коства огромни усилия),пред когото съм представен от палавата му приятелка за бившо нейно гадже,а сега много добри приятели и с когото(аз)може да споделя всичко.Гледам я как го върти тази манипулаторка и ми идва да му разкажа всичко(това,което знам),ама се отказвам като го гледам как ми говори(абсолютен високомерник)и ме мислещ за глупак спрямо него.Аз с тази се занимавам отскоро,ама такъв сценарий е спретнала за нас,че направо и се чудя на уникалната комбинативност,а съм и сигурен,че освен мен си има и други любовници.Толкова безчувствен съм с тази,че ми е по-добре като се самозад......,а така съм и с други последно време,заради което изпадам в ежедневни мисли.Причината си мисля,че е в моя характер,който беше по-чувствителен,но все още поне малко романтичен.Много често ми се случва да сънувам как умирам и през отворената ми уста излиза душата,не знам сигурно има някакво знамение.Това е само един момент от многото житейски реалности,с които се сблъсквам последно време,но заради които съм започнал да притъпявам като чувства.Космо наложи този тип коментари,та затова и аз реших да пиша в тази тема.Мислете го както решите/схванете- измислица или истина,но ми харесва,че се наложи тук изповядващ стил на коментарите при повечето никове.
          Last edited by новобранецът; 14.02.2012, 08:05.

Коментар

• Добро утро, tnm
            Добро утро, красавици и юнаци

Поздрави за Трифон Валентин с една песничка, в която се пее за

1. Любов
            2. Най хубавите ракии
            3. Текила Бланко
            4. И още нещо

http://youtu.be/gXM8LjS-AOg
            Last edited by mechobikov; 14.02.2012, 08:08.
            tnm

Коментар

• Добро утро юнаци.Днес е Трифон Зарезан.Да го почетем както си трябва.Честит празник на всички.

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                Добро утро, тайфата!

Днес денят се очертава да бъде тежък. Сутринта ще почетем Св. Трифон и някъде около обяд, след като сме си създали подходящото настроение ще се наложи да почетем и другия светец - Св. Валентин
                Честит празник на всички любители на кехлибареното или рубинено питие и на всички влюбени
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Честит свети Валентин(ден на влюбените) на католиците в този форум и съответно празнуващите българският народен празник свети Трифон(ден на лозарите,градинарите и кръчмарите)!

Малко факти: свети Валентин и свети Трифон са живели почти по едно и също време. Свети Трифон и свети Валентин са били и лечители и двамата претърпяват мъченическа смърт. И двамата живеят около 255-а година н.е. Твърде е вероятно двамата светци да са една и съща личност.

Коментар

• Защо точно еничарската. Има и други клетви

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      ... за да не си отида без време....
                      Къде ще ходиш,бре ?

Еничарска клетва чувал ли си ? Придържай се към нея , докато ти вземат казана за курбан и те ликвидират като институция :

http://www.dailymotion.com/video/xom...yyy_shortfilms
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        [/B]

Ъмм, хммм! Добре, много добре! Още древните елини са казали " Мръсни мисли в чисто тяло" или нещо такова / не си спомням точно/ Пък и си успял да се опознаеш - това е присъщо само на мъдрите хора.
                        Май си права. От хигиената ще да е. Лятоска се кисна по цял ден в морето и след това задължително под душа. През зимата се къпя по рядко. Оставям си мръсотия да ме топли, за да не си отида без време. И познай, през лятото не мога да се отърва от мръсни мисли, а през зимата ме спохождат по рядко.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          [/B]

Ъмм, хммм! Добре, много добре! Още древните елини са казали " Мръсни мисли в чисто тяло" или нещо такова / не си спомням точно/ Пък и си успял да се опознаеш - това е присъщо само на мъдрите хора.
                          "Мръсните мисли под душа няма да измиеш" ми се върти на мен у главЪта

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            А не моо ме кандърдисаш да се допитвам до психари. Не моо разбера що требе да давам КИНТИ за да ми кажат, че имам мръсно подсъзнание и живо въображение. Аз и така си знам.

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                              Мечоо здравей съвземах се, че имах много гаден изпит края на миналата седмица, не бях спала сумати време (накрая мина успешно уж ама да видим резултатите като излязат...поне ми се рамина да не чуруликам устно ами да списвам три-четири листчета)

поздрав с Uriah Heep http://www.youtube.com/watch?v=pk5hiY9X4rI
                              Велика песен. Уцели ме с един изстрел.

Аз ще пробвам с тежката артилерия
                              http://youtu.be/oJnJmQ0cdH0
                              tnm

Коментар

• .
                                Last edited by artemida_sofyanska; 21.02.2012, 15:08.
                                There is no right way. Only your own way!

Коментар

Working...
                                X