If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Винаги е бил, но сега има Интернет и новините се разпространяват бързо.
Пък и няма лошо за "държавниците" да се всява паника за рака, защото така ще вдигат още повече акциза на цигарите.
Преди 70-80 години хората също са умирали от рак, но не са им поставяли диагноза, а просто са си умирали .....
Това е вече синдрома на глутницата и е специфично за хора, аз си ги наричам тип - хиени или вълци (това главно са цигани), макар че по този начин обиждам тези две прекрасни животни и ловци - вълка и хиената. Защото те ловуват на глутници, не, за да станат по-смели, а защото чрез глутницата правят организация как да заловят жертвата, обикновено 10-ки пъти по-едра и по-силна от тях. А при хиените - да прогонят понякога 4-5 лъва от жертвата им. Има филмчета как две хиени успяват да прогонят две лъвици от току-що убита от тях жертва, т.е. лъвиците все още са гладни.
П.П. А и при груповите нападения при хората много трудно се доказва вина и отговорност и това се използва в повечето случаи.
Преди години и мен са ме нападали банда цигани... И то в най добрите ми спортни години.. Бил съм на 21 - 22 години. Направих поредният опит да се направя на рицар и да открия грам мисъл у това малцинство... Естествено провокирах само агресията на някакви "барони" и охраната им...Колкото и странно да звучи тогава ме спаси един съвет на един мой старшина от казармата - Че когато си в тотална безиходица, единственият ход който можеш да направиш е изненадата... Нали знаеш схемата - добарваш първият предмет който може да стане за оръжие, изчакваш противниците да дойдат близко и да помислят че са победили , като в същият момент си пречат (всъщност 20 човека не могат да те набият така зле както 3 например щото си пречат) и в точният момент "разкъсваш" най агресивните и изчезваш.. Другите докато се усетят дали да те гонят или да събират зъбите на другите от глутницата ти вече си на 500 метра...
Оставям ви девойки и момчета да се наслаждавате на петъчната вечер, аз май ще шазарувам - ей това не го обичам, особено когато трЕбе да нося после като камила
А мерси, видя ли какво яко парченце се получи !
А петъчната вечер си е малко кухо събитие по дефолт ))))
Еййй – разюздани, тУй – правистите... ГлеЙ с кви „кодекси” се занимават, а мотото най-отгоре „Долу член първи!” – така и не го сФанах, та ако може да ми се разясни на професионално ниво от спазващите Кодекса... голямо двусмислие се получава още с прословутият Член Първи...
...Та – да си задам въпроса, де: ако хипотетично се борим (жени и мъже) – срещу Член Първи, то сгафилият не бива да се наказва като бракониер, ли?...
... ИЛИ втората питанка: само жените ли визирате, които издигат лозунга: „Долу Член Първи!”?
После виждаме Член Втори, третиращ рецидивите, т.е. – ако прави секс, повече от веднъж – ШЕ го клеймим като рецидивист!... Че (нова питанка), ако е валидна максимата: „Друг път, за един път – толкоз път – никой път!”.., ние по условие сме ги натоварилЕ всички съвсем неоснователно.... и Що? Щот някой създава някому приятни усещания и си прекарват приятно..., на това - кое му е лошото, ако всичко останало е смрад?...
... ми до тук, че ще се отнеса до нощес в анализи на тоА ваш „Кодекс”..., ама щом сте прависти – не може да не вкарате всичко в рамка, нЪл, Арти?
D
Заренце ние юристите, така де, повечето сме хора с чувство за хумор, макар понякога да е малко особено това чувство за хумор, но ние си го разбираме, та по повод членовете не извън контекста на написаното в онзи кодекс ме подсети за някои максими из кулоарите на парламента, а именно...
"Всеки член е преходен в живота, но тук, в закона става дума за един предходен член."
"Защо се извинявате, че този член е твърде дълъг...какво толкова лошо има в това...
и също така членуването не е само въпрос на граматика, а и на възможности" та това е само малко част, която си спомням от някаква книга, посветена дебатите по време на заседания
Ние юристите можем да говорим много за членове, Заре пред него Члена всичко останало мълчи тъй де в името на буквата на закона пък и все такива едни асоциации значииии
Смиреното, налЕ си пожела аеросмит нека бъде аеросмит
п.п. Заре що Ариана, бе Заренце, що се излагаш сега тъй мен ако питаш Туборг студена в бутилка Наздраве!
Оставям ви девойки и момчета да се наслаждавате на петъчната вечер, аз май ще шазарувам - ей това не го обичам, особено когато трЕбе да нося после като камила
Jethro Tull - "Too Old to Rock And Roll, Too Young to Die"
Все някой клип ще ти излезе.
майтап да става/. Чувал съм ги тия джетротал, даже като бях 9 или 10ти клас бях записал в едно нелегално и смешно студио някакви там парчета, но не ги помня ...
Тогава металите слушаха ац/дц и също и аксепт ))
"За съжаление този видеоклип не е налице в Германия, защото може да съдържа музика, за която GEMA не е предоставила съответните права.
Съжаляваме за това." )))
Съжалявам!
Това е песента:
Jethro Tull - "Too Old to Rock And Roll, Too Young to Die"
Коментар