IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много харесвам как белите мечки ловят тюлени и гризли риба- красиви

Коментар

• Не Съни не следиш темата, но те не са в противоречие нали

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Морската мечка е най-едрия сухоземен хищник на Земята. За съжаление климатичните промени нанесоха вреди върху хабитата им и най-вече върху хранителната им база.
        Величествено животно.
        Показваме знания по латински, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Разбира се , че на някои тези думи им звучат абсурдно и старомодмо, но виж за пари и власт да ги ожождат е много модерно. Спете спокоино нови мекерета наследници на Кирияк Стефчов и Юда . Крадчи и безчестни хора и предатели винаги е имало, но сега не се крият и се гордеят с това
          това ...и това:
          ...
          .Тези неща не са в противоречие с човеколюбието и хуманността. Нарочно го писах и веднага се видя комплекса и реакцията на срам и несигурност
          реплика към онова ли е
          Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          Думи като Родолюбие и Патриотизъм нямат никакъв смисъл, когато не са предвождани от Човеколюбие.

Коментар

• Няма значение дали си заминал или останал- даже заминалите и всички които са живели навън са оценили Родината си. Тя няма нищо общо с държавата на корумпираните политици. Никога не съм се крил и срамувал от рода и страната си и доста пъти съм виждал колко сме упорити и волеви , когато съм работил с чужденци б годините гогато работих извън БГ.Тези неща не са в противоречие с човеколюбието и хуманността. Нарочно го писах и веднага се видя комплекса и реакцията на срам и несигурност

Коментар

• Тнн историята звучи правдоподобно- никога не са жалени предателите- независимо от оправданията им

Коментар

• Разбира се , че на някои тези думи им звучат абсурдно и старомодмо, но виж за пари и власт да ги ожождат е много модерно. Спете спокоино нови мекерета наследници на Кирияк Стефчов и Юда . Крадчи и безчестни хора и предатели винаги е имало, но сега не се крият и се гордеят с това

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Както съм ти казвала, навремето моята рода е изпълнявала обществено полезен труд преди Освобождението. Баба ми разказваше следната случка:
                  През прохода, който охранявал отряд от моят род трябвало да бъдат пренесени заплатите на войската. Отговорникът на отряда се полакомил и издал на разбойниците кога ще мине кервана и те го обрали. Разбойниците пък издали него ... и така се стигнало до наказанието. Само че наказанието било солидарно за всички членове на отряда. Всички били осъдени да бъдат погребани живи, за назидание.
                  Не знам дали случката е истинска. Затова искам да се запозная с архива на Националната библиотека. Там може да има някаква информация.
                  Говори се, че османлиите като отстъпвали и не успели да пратят златото през Балкана. Наложило се да го заровят някъде в Шуменско. Войниците убили копачите. После, на друго място, други войници застреляли войниците. Останал да знае за златото само един жив началник. С него се случило нещо непредвидено. Сега още има иманяри да търсят това имане. Май още не е намерено.
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Вал, за Иран ти вярвам, надявам се да има някакъв начин, ИСКАМ да има
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Аз това казвам - че не мога да си представя как може да стане. А иначе, понякога и самият байрактар е предателя, а в историята са познати случаи, когато и ВОЙВОДАТА
                      Както съм ти казвала, навремето моята рода е изпълнявала обществено полезен труд преди Освобождението. Баба ми разказваше следната случка:
                      През прохода, който охранявал отряд от моят род трябвало да бъдат пренесени заплатите на войската. Отговорникът на отряда се полакомил и издал на разбойниците кога ще мине кервана и те го обрали. Разбойниците пък издали него ... и така се стигнало до наказанието. Само че наказанието било солидарно за всички членове на отряда. Всички били осъдени да бъдат погребани живи, за назидание.
                      Не знам дали случката е истинска. Затова искам да се запозная с архива на Националната библиотека. Там може да има някаква информация.
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        Meчо, има исторически примери- Иран.
                        Отивам да лея куршуми. Спарт, сега да не пратиш разни мъже облечени като нинджи у дома.
                        ТНМ, и аз бойкотирам една мин. вода. Дали е същата? Ето, че имало съпротива. Тиха и леко злобна, но..съпротива и то по-опасна- на корпоративно ниво.
                        По добре лей куршуми . Иначе работата с минералната вода е следната. Двама юнака седнали на кайнака, а ние, понеже единия убил мечка, ще пием от ръцете на другия.
                        tnm

Коментар

• Думи, като родолюбие, патриотизъм, саможертва, в днешно време звучат направо абсурдно ...
                          НИКОЙ не милее за България, а само за мазната си чиния...
                          Думи като Родолюбие и Патриотизъм нямат никакъв смисъл, когато не са предвождани от Човеколюбие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            Преди време началника на една фирма за кеф, уби огромна бяла мечка ...
                            Разбира се величествената му фотография украси целокупния периодичен печат и новинарски сайтове...
                            Браво ! голЕм си !
                            Застреля белия мечок от 300 (или колкот там са били) метра с новата си пушка...
                            Богатир !!!
                            От тогава заобикалям продуктите им... (може да прозвучи идиотски, но е така.. Ако в магазина има само от техния продукт, отивам до друг магазин ..)
                            Ursus Maritimus (по памет) наистина е най-големия сухоземен хищник, но може би скоро просто ще е само във филмите...
                            Мдаа, собственикът е на Белла (колбаси, кори, маргарини...) и беше платил, мисля преди 4 години(във времето, когато други мажоритари от свилоза искаха да летят до Луната ), за насладата да отстреля мечката в Канада.

Това е широко известен факт и мисля, че автоцензурата е излишна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                              Биков,
                              Като тръгнеш за сбираш дружина за революция, само не забравяй, че след байрактаря е предателя ...
                              Имай го в на предвид ...
                              Аз това казвам - че не мога да си представя как може да стане. А иначе, понякога и самият байрактар е предателя, а в историята са познати случаи, когато и ВОЙВОДАТА
                              tnm

Коментар

• Meчо, има исторически примери- Иран.
                                Отивам да лея куршуми. Спарт, сега да не пратиш разни мъже облечени като нинджи у дома.
                                ТНМ, и аз бойкотирам една мин. вода. Дали е същата? Ето, че имало съпротива. Тиха и леко злобна, но..съпротива и то по-опасна- на корпоративно ниво.

Коментар

Working...
                                X