If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
и аз съм си сложил допълнителна изолация-обвинявам виното и го унищожавам до пълното му изчерпване-след това ще обвинявам бирата...
"Санирал" си тялото си.
Ето ти една идея:
Вече идва време, когато трябва да се доизяжда киселото зеле, че скоро ще стане топло.
Тъкмо са и пости. Почвай до Великден само на салата от кисело зеле (малко зехтинец върху нея), ракия и вино.
Хапвай и разни сурови ядки за протеини и мазнини.
За месец ще ти падне "изолацията".
Хммм, нали съм си бозайник - сложила съм някое друго килце /за изолация/ през есенно-зимния сезон. Пък и да ти кажа, нещо не ми се отдават разходките рано сутрин в тези студове и поледици. Както Космо пише по-надолу - започва да ни хваща пролетната умора.
Ама като погледна през прозореца и започвам да се питам - каква пролет.!? Снегът се сипе тихо и кротко, трупа сантиметър след сантиметър ...
Да, Мечо, ние бяхме безгрижни деца, волни като птички ..., а колко се промени живота ни от тогава, промени се света, в който живеем ... ние се променихме. Научихме английски, някои го и позабравихме
и аз съм си сложил допълнителна изолация-обвинявам виното и го унищожавам до пълното му изчерпване-след това ще обвинявам бирата...
Аз не вярвам да имаш такива проблеми, още повече че забравянето на английския спира времето и го връща назад.
Спомням си като не знаехме английски, какви безгрижни деца бяхме
Хммм, нали съм си бозайник - сложила съм някое друго килце /за изолация/ през есенно-зимния сезон. Пък и да ти кажа, нещо не ми се отдават разходките рано сутрин в тези студове и поледици. Както Космо пише по-надолу - започва да ни хваща пролетната умора.
Ама като погледна през прозореца и започвам да се питам - каква пролет.!? Снегът се сипе тихо и кротко, трупа сантиметър след сантиметър ...
Да, Мечо, ние бяхме безгрижни деца, волни като птички ..., а колко се промени живота ни от тогава, промени се света, в който живеем ... ние се променихме. Научихме английски, някои го и позабравихме
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Малийй, недей да споменаваш за дебели хора в края на зимата, щото месец март е критичен за теглото на човеците в умерения географски климатичен пояс. Напоследък кантара се превърна в най-мразената част от интериора на дома ми.
Аз не вярвам да имаш такива проблеми, още повече че забравянето на английския спира времето и го връща назад.
Спомням си като не знаехме английски, какви безгрижни деца бяхме
Ринче, аз обичам да тъпея, четейки разни японски, персийски и арабски стихчета. Стиховете са част от стара индийска книга - Панчатантра.
Ето още нещо от същата книга:
Над болни лекари стоят,
царете - над страните,
над равнодушните - крадци,
над глупавите - мъдреците.
Търговците - над купувача, развратниците - над страстта.
И само майсторът изкусен
владее сигурно света.
Личи, че нещата са променени в основата си оттогава..., защото едва ли типично е точно развратниците се впечатляват от страстта, ако изобщо им е понятно що е то страст... Страстта е характерна за волните и свободолюбиви хора, които са се издигнали над тщеславието и дребните домогвания на хитреците в днешния ден...
Ако щете ми вярвайте!
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
С дърва насища ли се огън,
безкраен океан - с поток,
смъртта със хиляди живота,
а мъж - със поглед черноок?
Ей , това много красиво ...!
Ринче, аз обичам да тъпея, четейки разни японски, персийски и арабски стихчета. Стиховете са част от стара индийска книга - Панчатантра.
Ето още нещо от същата книга:
Над болни лекари стоят,
царете - над страните,
над равнодушните - крадци,
над глупавите - мъдреците.
Търговците - над купувача,
развратниците - над страстта.
И само майсторът изкусен
владее сигурно света.
Мечо
Французите ядат месо и мазно и са слаби
Италианците ядат жаби и други боклуци и са слаби
Американците и англичаните, каквото и да ядат все са дебели - щото не забравят английския
Малийй, недей да споменаваш за дебели хора в края на зимата, щото месец март е критичен за теглото на човеците в умерения географски климатичен пояс. Напоследък кантара се превърна в най-мразената част от интериора на дома ми.
Мечо
П.П. Напоследък започвам да забравям английския ...
Хубави стихове
Французите ядат месо и мазно и са слаби
Италианците ядат жаби и други боклуци и са слаби
Американците и англичаните, каквото и да ядат все са дебели - щото не забравят английския
П.П. Напоследък започвам да забравям английския ...
Па ЯзЕ, таА сутрин - по-минорни тонове Ше вихра в търсене на аналозите....
Никога!
Когато огънят насити се докрай с дървата,
когато само от поток всемирен океан прелее,
животи от смъртта - кога се връщат във мълвата
Тогава – вероятно - ще открия пристана до Нея...
Приятен и усмихнат ден на всички!
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Добро утро лъвове и лъвици. Доби за кръвното донякъде е сезонно, но все пак се прегледаи и вземи от нещата за които ти писах. Космо вярна е брат приказката, че мъжете до 40 смятат , че имат само един орган, а после с болестите разбират и за другите. Спорен ден приятели., но френсия е по важен от испанския
Не знам Космо как е, ама аз бера душа.
Дъртизма веч ме е хванал, ту ми пада рязко кръвното,ту ми скача рязко
Ей Доби злато немахме ги тия проблеми преди 20 години.. Не знам дали ще ми повярваш ама веднъж в една отпуска от казармата пих 72 часа без да легна и като се прибрах на сутринта в поделението тичах 3 километра... Сега заспивам докато правя секс след 12 вечерта...
А това с кръвното не е шега. Ходи на лекар. Макар че то вече и пролетна умора ни наляга та и тя си дава отражение.... Ебало си е майката.. Ама ще оцелееш - Ти си кораво момиче.
А наздраве.. Отворих си една бира със закуската тая сутрин.. Ама то ебати закуската - кебапчета от петък (някой ги е купил в офиса), лютеница, кашкавал и препечен хляб..... Ама като за офис е добре. Снощи спах в офиса, че се загледах в един сериал (Женени с деца) и не ми се тръгваше после... Реших да откажа цигарите... Па мое и да не ги отказвам... Ама аз турих забрана да не се пуши в офиса и сега сам да я нарушавам не върви....
Коментар