IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Я се ощипи....Боли ли ...?Оххххх , добре......

пп. Щото ако нямаш кръвно и пулс и ти е тъмно.......
    пп Жив и здрав да си..!!!
    По едно време си помислих, че ще го накараш да отиде до огледалото и да си погледне кучешките зъби.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Добро утро, tnm !
      Добро утро, приятели !

Обаче съм здрав. Гоня петдесетака, а още нямам кръвно и пулс. И виждам много добре, и на тъмно виждам. .....
      Я се ощипи....Боли ли ...?Оххххх , добре......

пп. Щото ако нямаш кръвно и пулс и ти е тъмно.......
      пп Жив и здрав да си..!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от :-) Разгледай мнение
        Какво разочарование бе пич? Големите цици можеш да ползваш като чаршаф или дюшек на стари години ,докато малките когато вече не са ти необходими ,просто ги няма!
        Големите цици разсейват добрия ебач

Коментар

• Добро утро, Мечо!
          Добро утро, тайфата!

На времето тренирах, сега основно се разхождам. Така като се замисля, придобиването на черен колан по икебена /както казва Русото/ ми се струва много привлекателно и май ще се заема с въпроса.
          Хубав ден!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Добро утро, tnm !
            Добро утро, приятели !

Не съм тренирал нищо и не съм силен. И на външен вид не ми личи, че мога да бягам толкова много. Обаче съм здрав. Гоня петдесетака, а още нямам кръвно и пулс. И виждам много добре, и на тъмно виждам. От интелектуалните спортове съм много добър на всички. Особено където има карта, зар и късмет
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Ставаааааай !!!!
              Хубав и успешен ден всичким !!!!

http://www.youtube.com/watch?v=X5Z9-4JV99c
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Бе, аз се надцених тогава, просто той си е тренирал още 4-5 години после, докато аз уж поддържах, ама дядовия съм държал явно - хихи

С тоя дивак навремето тренирахме в една зала. Още го помня как се набираше с една ръка и с вързан за колана дъмпел от 10 кила за него. Аз можех само да се набирам с една ръка без дъмпел и то не до горе. Много трудолюбив е тоя - като киборг беше.

http://regnews.net/newss/bg/256

П.П. Та, прав си, че ако нямат китка твоите 'орица - обиколката е без значение, но много травми има там и внимавай. Че като се разтегне там, после боли със седмици.
                Абе има нещо сбъркано в обществото ни.

Гледай какъв шум вдигнаха по медиите за това, че един нискочел едновеждец бил прободен в сърцето от друг нискочел едновеждец при пиянско сбиване в чалга клуб....

Кога ли ще чуем като водеща новина, че човек с IQ 150 е бил ударен по главата с дъска за шахмат от човек с IQ 145...
                Last edited by anon6706; 29.02.2012, 02:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Това е вече друго. Сухожилията също са важни и тях е добре да ги разтягаш често, но не се искат тежести за тази работа. Няколко движения от йога и 10-на минутки дневно са ти достатъчно.
                  С разтегнати сухожилия и да паднеш някъде, вероятността за счупване на кост е много по-малка.
                  Бе, аз се надцених тогава, просто той си е тренирал още 4-5 години после, докато аз уж поддържах, ама дядовия съм държал явно - хихи

С тоя дивак навремето тренирахме в една зала. Още го помня как се набираше с една ръка и с вързан за колана дъмпел от 10 кила за него. Аз можех само да се набирам с една ръка без дъмпел и то не до горе. Много трудолюбив е тоя - като киборг беше.

http://regnews.net/newss/bg/256

П.П. Та, прав си, че ако нямат китка твоите 'орица - обиколката е без значение, но много травми има там и внимавай. Че като се разтегне там, после боли със седмици.
                  Last edited by marandi; 29.02.2012, 02:45.

Коментар

И почваме, ама аз на 20-тата секунда се контузих, щот' разтегнах в предмишницата сухожилие и си викам после.
                    Това е вече друго. Сухожилията също са важни и тях е добре да ги разтягаш често, но не се искат тежести за тази работа. Няколко движения от йога и 10-на минутки дневно са ти достатъчно.
                    С разтегнати сухожилия и да паднеш някъде, вероятността за счупване на кост е много по-малка.
                    Last edited by anon6706; 29.02.2012, 02:33.

Коментар

А, да - подсети ме. От училище и студентските години си прецаках единия глезен от баскетбол. Добре, че го спрях овреме.

А относно ставите - в кръга от приятели имам двама, дето са много здрави бичмета. Яко са напращели. Като се напием и почнем да си ги "мерим" на канадска, аз знам - успея ли да ги задържа 20 секунди и после се започва едно пукане в ставите им и те се отказват от болки в ръката. Имат силата, но не и "окачването", за да ме бият.
                      Та така - може да имаш страхотни мускули, но когато те са "окачени" на лоши стави - ползата от силата ти е никаква.
                      По-скоро сухожилия е сякаш - не знам, понеже не съм се занимавал профи.

По принцип в наше село са все световни шампиони по канадска, колкото и да е странно.

В средното играех доста и с моята мижава 36 обиколка тогава, свалях редовно до 45 санта обиколки без проблем разни културистчета. Тия 5 години самбо дет' изблъсках тогава ни бяха направили кат' киборги направо.

Ама, нямам сухожилия или китка, както му викат канадскажиите. След 4-5 години се прибирам и гледам 1 приятел направил клуб по щанги ( после си направиха федерация по канадска, клуб и т.н. ) и отивам да го видя и те там разни здрави момчета, дет' блъскат за канадска и ме базика, я 90 кила ще вдигнеш ли на лежанка. Омахах ги тогава 10 пъти. Викам я, ела бе пиле на канадска и то всичко се насъбра да гледа сеир. И почваме, ама аз на 20-тата секунда се контузих, щот' разтегнах в предмишницата сухожилие и си викам после. Бе, може ли да съм толкова прост - т'ва ,че навремето блъсках канадска по всяко време и с моя приятел тоже, след 5 години какво общо има, че не мога да се сетя, кат' не съм играл от години.

П.П. Та, мъжете сме големи тъпанари - все да се доказваме пред себе си и слепите, докато не се само изпопребием сами

Чиърс!
                      Last edited by marandi; 29.02.2012, 02:27.

Коментар

П.П. Аха, най-добре е чиляк да къпи със собствено темпо и сили, демек да си гради плавно милиметър по милиметър. Кофти става кат' се изтипосаш на някой колективен спорт уж на майтап и вземеш да се надбягваш с 20-сет годишните
                        А, да - подсети ме. От училище и студентските години си прецаках единия глезен от баскетбол. Добре, че го спрях овреме.

А относно ставите - в кръга от приятели имам двама, дето са много здрави бичмета. Яко са напращели. Като се напием и почнем да си ги "мерим" на канадска, аз знам - успея ли да ги задържа 20 секунди и после се започва едно пукане в ставите им и те се отказват от болки в ръката. Имат силата, но не и "окачването", за да ме бият.
                        Та така - може да имаш страхотни мускули, но когато те са "окачени" на лоши стави - ползата от силата ти е никаква.

Коментар

Аз спортувам умерено и съм го правил така цял живот от 20-тата си година. Може би само с колоезденето съм прекалявал, но това е щадящ ставите спорт.
                          Спортувай както искаш, но винаги си пази скелета и ставите (носещата конструкция). Всичко друго се възстановява и старее значително по-бавно.
                          Пфуу ...,

знам си, че най-добре е с черен колан по икебана кат' бебе Космо, ама ...

П.П. Аха, най-добре е чиляк да къпи със собствено темпо и сили, демек да си гради плавно милиметър по милиметър. Кофти става кат' се изтипосаш на някой колективен спорт уж на майтап и вземеш да се надбягваш с 20-сет годишните

Коментар

П.П. Относно пукането, пукам от пръстите на ходилата, глезените, колената, кръста, таза и стигнем до китки, пръсти, лакти, рамена и врат. Ама си мисля, че е нормално, иначе кат' позагрея малко и спирам - демек към 15 мин. поне.

По-лесно май щях да ти отговоря къде не пукам

Чиърс-а дан' забрайкам!
                            Аз спортувам умерено и съм го правил така цял живот от 20-тата си година. Може би само с колоезденето съм прекалявал, но това е щадящ ставите спорт.
                            Спортувай както искаш, но винаги си пази скелета и ставите (носещата конструкция). Всичко друго се възстановява и старее значително по-бавно.

Коментар

Трудна работа е. Той се биосинтезира в телата ни.
                              Някои твърдят, че трябва да се ядат богати на чужд колаген храни (свински уши например ) и това поддържало до голяма степен собствения ни биосинтез.

Няма смисъл да ти говоря за глупотевините от козметиката.
                              Лелей,

без да искам май съм засегнал темата за овехтяването. А, па никой не обича да става дърт

Спирам за колагена, че лошите вестоносци ги убивали, налЕ?
                              ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                              П.П. Относно пукането, пукам от пръстите на ходилата, глезените, колената, кръста, таза и стигнем до китки, пръсти, лакти, рамена и врат. Ама си мисля, че е нормално, иначе кат' позагрея малко и спирам - демек към 15 мин. поне.

По-лесно май щях да ти отговоря къде не пукам

Чиърс-а дан' забрайкам!

Коментар

П.П. Пощя се по Русата кордела и се чудя защо пукам като идиот постоянно
                                Пукането в ставите ти е от наличие на въздушни мехурчета в ставната капсула. Когато мехурче минава през равнината на натоварване се получава пукането. Донякъде е нормално, но е вредно умишленото "изпукване" на ставите. Тялото има механизъм да абсорбира този въздух в ставите, стига той да не се образува в прекомерни количества.
                                Last edited by anon6706; 29.02.2012, 01:38.

Коментар

Working...
                                X