IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма шанс, чичо..не съм била на фитнес от преди "сто" години Сигурно се разболявам и си мечтая само как ще се гушна на топло, и някой ще ме завие и ще ми донесе нещо вкусничко ама да е леко, може я една чашка супичка с едно аспиринче, или пък едно плодово млекце Пък колко работа имам, а все едно е минал самосвал и съм като лепенка
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
      Ми той Бари май умря . Проверих - жив е . Толкова ги харесвам !
      Еййй, маце, да не дърпаш дявола за опашката..., от четиримата братя Гиб - наистина почина преди мноооого години Анди..., лека му пръст..., в обложката на албума му - усмихнат, от пръстите му проблясват мълнии...

http://vbox7.com/play:fdf925c0

...тия братя - наистина са талантливи (като се сетя за неотдавнашен спор..., генът наистина е здраво еднопосочно заложен...)
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
        Добро утро на всички и успешна седмица!

Днес, мили ми смехурковци съм като разглобена, станах едвам и страдам от всичкобол, странна работа направо можех и да не ставам.

Та, успешен ден ви желая

"....Аз бях на един "селски фитнес", направо съм разглобен....Лицето ми пламти, главата ме боли, кръста ми блокира, мускулите абдикираха...."

Aртемидке, да не сме се "разглобявали" заедно.....щото имаме еднакви усещания

Я да пробвам - така ме е напекло слънцето, че само едно славейче ми липсва...

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
          Ахааааа - и на теб ли ти харесват тия неща? Супер е! А аз моят мързел - така и не намерих едни снимки..., но тепърва ще щракна и по-хубави... Днес ни обещават 23 - 24 градуса..., оптимистично е отвсякъде!

Приятен ден и на теб, успешна седмица и много усмивки, ТНМ, също на Арти - като най-активните участнички, които поддържате огъня в огнището тук (нищо, че си имате доста други ангажименти), пък и на всички дами из форума..., на мен тия (Бари и Оливия, която пък стана по-готина от онова момиченце, което пееше с Джон Траволта преди години..., такова дуп. е направила - за чудо и приказ!... ) ми харесват много - емоционални, готини, пък нека да са си доста над 30+..., знаят хората как да изразяват емоциите си...:

http://www.youtube.com/watch?v=LY3MR...eature=related
          Ми той Бари май умря . Проверих - жив е . Толкова ги харесвам !
          Last edited by rinaa; 19.03.2012, 09:34.

Коментар

• Добро утро на всички и успешна седмица!

Зарко хубава седмица и благодаря за поздрава

Днес, мили ми смехурковци съм като разглобена, станах едвам и страдам от всичкобол, странна работа направо можех и да не ставам. Дано денят бъде по-благосклонен към мен и ми минат всичките сръдни дето съм ги насъбрала Сега си мечтая за дно хубаво капучино с голяяям каймак, ако може два пръста , пък ако има и нещо сладко сигурно ще ми стане йоще по-хубаво. И понеже незнам и какво да слушам, много съм разцентрована се сещам на прима виста ето за тази песен (май по-скоро я видях в "любими" и за по-лесно пускам нея, дано ви хареса)

Jeanny - http://www.youtube.com/watch?v=yQg3KM8O8T0

Та, успешен ден ви желая
            There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвица. Успешна и спорна пролеттна седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Добро утро, тайфата!
                Направила съм си чаша чай и гледам как изгряващото слънце кара небето да пламти в розово-златисти отблясъци. Красиво е
                Успешна седмица!

Ахааааа - и на теб ли ти харесват тия неща? Супер е! А аз моят мързел - така и не намерих едни снимки..., но тепърва ще щракна и по-хубави... Днес ни обещават 23 - 24 градуса..., оптимистично е отвсякъде!

Приятен ден и на теб, успешна седмица и много усмивки, ТНМ, също на Арти - като най-активните участнички, които поддържате огъня в огнището тук (нищо, че си имате доста други ангажименти), пък и на всички дами из форума..., на мен тия (Бари и Оливия, която пък стана по-готина от онова момиченце, което пееше с Джон Траволта преди години..., такова дуп. е направила - за чудо и приказ!... ) ми харесват много - емоционални, готини, пък нека да са си доста над 30+..., знаят хората как да изразяват емоциите си...:

http://www.youtube.com/watch?v=LY3MR...eature=related
                Last edited by zarco; 19.03.2012, 08:20.
                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Добро утро, тайфата!
                  Направила съм си чаша чай и гледам как изгряващото слънце кара небето да пламти в розово-златисти отблясъци. Красиво е
                  Успешна седмица!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Коя беше Сия- ще ви вземем всички с бати Космо- нали ще е як купона

Коментар

• Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение
                      с извинение,но един познат доста често използва израза "патки с п...и" за такива мъже
                      Да де, но това са мъже и жени, които работят в сериозен екип... доста по-дебела е работата - цял сценарий за филм сънувах...

... усетих допира до някаква "организация", която - първоначално вероятно е била създадена с идеята за взаимопомощ... По-късно доверието между нейните членове е нарастнало до такава степен, че са пуснали свои представителки, които да се "влюбват" в "мухълите", да им свалят звезди от небето и да използват неясни думички и завоалирани изразни средства... и в крайна сметка - да създават усещане за вина, да накисват някого - с цел същият да почне да търси оправдания, да омекне съвсем - и да го изработят... Как точно го "изработват" не ми стана ясно, но то си е близо до ума...

(част от сценарий за филм)

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                        Баси, някои от хората, които се тупат в гърдите като "мъже" - са си просто едни ми-жи-тур-ки!
                        с извинение,но един познат доста често използва израза "патки с п...и" за такива мъже

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                          кире ,а сийчето ще я вземеш ли
                          Сийчето ще я оставим да бере гроздето и царевицата
                          Мечо

Коментар

• Баси, някои от хората, които се тупат в гърдите като "мъже" - са си просто едни ми-жи-тур-ки!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Ваше сиятелство, какво точно разбирате Вие от поста ми, насочен към Вас?

И в коя част от поста ми точно съзряхте просташка реплика?

С уважение!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                През октомври в Португалия.....Среща на плажа ( много му шътка името)...Ще нося вестник Дума и ще съм изгорял "на потник"....:p
                                През октомври става, ама с тоЗ текезесарски тен ме замисляш.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X