IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Хайде да ви пусна и аз една песен, че отдавна не съм изявявал на музикалния фронт.
    Поздрав е за 30+ годишните.
    http://www.youtube.com/watch?v=vUDHG0VMV3E
    "За съжаление този видеоклип не е налице в Германия, защото може да съдържа музика, за която GEMA не е предоставила съответните права.
    Съжаляваме за това."
    )))
    Не е препоръка ...

Коментар

• Хайде да ви пусна и аз една песен, че отдавна не съм изявявал на музикалния фронт.
      Поздрав е за 30+ годишните.
      http://www.youtube.com/watch?v=vUDHG0VMV3E

Коментар

• Първоначално изпратено от smirenoto Разгледай мнение
        искам и Aerosmith ...

...Арти да ти подбере нещо друго, аз това си харесвам...

http://www.vbox7.com/play:a84adfc9
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение

аз ако не пусна поне 50-100 песни, то нЕма да съм артемида

Bon Jovi - Bed Of Roses - http://www.youtube.com/watch?feature...&v=NvR60Wg9R7Q
          искам и Aerosmith ...
          Не е препоръка ...

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
            Намерих по-добро решение една колежка реши да излезе за мъничко и съм я натоварила с "Тежката" задача да ми измисли нещо вкусничко и леко за хапване, но не смея да развихрям фантазията си, за да не остана разочарована накрая

п.п. и аз не знам кой е Асен и му се ядосах малко на ЗаркоУ - сватовника, ала добре, че не съм яхнала метлата ... чу ли, Зарко Фнимавай ФъФ картинката да не го отнесеш накрая ти

и една снимка за разнообразие, четенето - забранено за хора, нмащи чувство за хумор
            Еййй – разюздани, тУй – правистите... ГлеЙ с кви „кодекси” се занимават, а мотото най-отгоре „Долу член първи!” – така и не го сФанах, та ако може да ми се разясни на професионално ниво от спазващите Кодекса... голямо двусмислие се получава още с прословутият Член Първи...

...Та – да си задам въпроса, де: ако хипотетично се борим (жени и мъже) – срещу Член Първи, то сгафилият не бива да се наказва като бракониер, ли?...
            ... ИЛИ втората питанка: само жените ли визирате, които издигат лозунга: „Долу Член Първи!”?

После виждаме Член Втори, третиращ рецидивите, т.е. – ако прави секс, повече от веднъж – ШЕ го клеймим като рецидивист!... Че (нова питанка), ако е валидна максимата: „Друг път, за един път – толкоз път – никой път!”.., ние по условие сме ги натоварилЕ всички съвсем неоснователно.... и Що? Щот някой създава някому приятни усещания и си прекарват приятно..., на това - кое му е лошото, ако всичко останало е смрад?...

... ми до тук, че ще се отнеса до нощес в анализи на тоА ваш „Кодекс”..., ама щом сте прависти – не може да не вкарате всичко в рамка, нЪл, Арти?

Иначе, за „отнасянето" – никак не се впечатлявам: на мен си ми е в кръвта да го отнасям... и то – точно като куцо пиле – домат..., но не е там работата, Арти... Не схващаш ти що е то мъжка чест... За истинските рицари – изобщо не ти дреме... Ми – нещо стават едни разминавания, дето не ми се мисли за тях, ЩоТ съм с една дама..., ммммм – супер е..., и съм подбрал най-хубавото врме да съм с нея...., морен, морен..., морен орачът из нивата сееше... (пиша тук)..., а до мен е тяяяяяяя.... Една готина Ариана... Де – що има жена – все сте ядосани...., ми я кажете Наздраве! – да видиш как минава всичко! Безотказно!
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              Ама тия са много опасни щото могат страшни бели да направят.
              Това е вече синдрома на глутницата и е специфично за хора, аз си ги наричам тип - хиени или вълци (това главно са цигани), макар че по този начин обиждам тези две прекрасни животни и ловци - вълка и хиената. Защото те ловуват на глутници, не, за да станат по-смели, а защото чрез глутницата правят организация как да заловят жертвата, обикновено 10-ки пъти по-едра и по-силна от тях. А при хиените - да прогонят понякога 4-5 лъва от жертвата им. Има филмчета как две хиени успяват да прогонят две лъвици от току-що убита от тях жертва, т.е. лъвиците все още са гладни.

П.П. А и при груповите нападения при хората много трудно се доказва вина и отговорност и това се използва в повечето случаи.
              Last edited by anon6706; 30.03.2012, 17:23.

Коментар

Това е нормална защитна реакция. Когато професионални биячи, които имат над 100% шанс да пребият някого и търсят жертви при пиянски скандали в заведения, е нормално по-слаботелесните и по-слабо подготвените, разбирайки че в най-добрия случай ги очаква 1 месец по болниците, да отговорят адекватно по друг начин - нож, огнестрелно оръжие.

При животните изобилстват подобни примери - отровата при змиите, жилото при насекомите и т.н.

Аз съм бил свидетел как мъж с размерите на гардероб пребива младо момче, което сигурно е 40 килограма под категорията му и 10-години под силовата му подготовка, защото без да знае младежа, че мутресата е с гардероба, започнал да я сваля на бара.

Не напразно слоновете бягат от отровните змии (малките противници), но не и от носорозите или лъвовете.

При хората има комплексарщина - дай да пребия някого тая вечер, че да се докажа пред мутресата. Ако не намеря подходящ, ще пребия който ми падне....

Така е. Примера с животните е много удачен. Щото тия кръчмарски биячи са си точно такива.. А знаеш ли всъщност какви са заешки сърчица.. Само да ги видиш в районното как реват със сълзи и се молят на полицайчета с по 10 години по млади от тях " Бате не ме бий" и как си предват и родителите.. Смешници.. Обаче когато 5 човека трябва да пребият едно момченце са много курназ.. Не знам дали съм ти разправял на скоро как се събирахме съученици от спортното на времто да спасяваме един наш съученик от едни квартални мутри.. Просто като видяха сила равна и по голяма от тях на тях и се насраха... Ама тия са много опасни щото могат страшни бели да направят.

Коментар

Абе и с годините вече взех да мисля.. Е гледай какво стан с Багата.. Не наеш кое лайно 50 килограма ще извади я някой нож я някой пистолет...
                  Това е нормална защитна реакция. Когато професионални биячи, които имат над 100% шанс да пребият някого и търсят жертви при пиянски скандали в заведения, е нормално по-слаботелесните и по-слабо подготвените, разбирайки че в най-добрия случай ги очаква 1 месец по болниците, да отговорят адекватно по друг начин - нож, огнестрелно оръжие.

При животните изобилстват подобни примери - отровата при змиите, жилото при насекомите и т.н.

Аз съм бил свидетел как мъж с размерите на гардероб пребива младо момче, което сигурно е 40 килограма под категорията му и 10-години под силовата му подготовка, защото без да знае младежа, че мутресата е с гардероба, започнал да я сваля на бара.

Не напразно слоновете бягат от отровните змии (малките противници), но не и от носорозите или лъвовете.

При хората има комплексарщина - дай да пребия някого тая вечер, че да се докажа пред мутресата. Ако не намеря подходящ, ще пребия който ми падне....

Коментар

• Браво Космо и аз не харесвам да пия с претенциозни мутри, а истарата приказка е да си с хора от които можеш да научиш нещо

Коментар

Тая работа с пиянските побои не е като едновремешната работа.

Сега са едни крехки хората, не знаят как да падат когато ги удариш, имат разни аневризми в главите и след един по-сериозен удар, като нищо можеш да си отнесеш 7-8 години за непредумишлено убийство.

Нощите в районните са най-малката заплаха.
                      Абе и с годините вече взех да мисля.. Е гледай какво стан с Багата.. Не наеш кое лайно 50 килограма ще извади я някой нож я някой пистолет... А и ценностите ми се промениха... Някак факта че съм се замесил в пиянски побой не ме кара да се чувствам голям тежкар, а напротив - срам ме е...

Ама остави това ма тая рожденничката е една златотърсачка противна.. Само за пари говори. А ония тъпир дето я плющи (имат и дете дето го гледат неговите родители) е едно лайно, има вид на мутра от 90те, само парадира и разказва рани приказки от 1001 нощ.. Абе не са моята компания. С годините все повече обичам да се събирам с по високо интелектуални хора...

Коментар

...има и лошо пиянство (не се е случило до сега да не стане побой), а вече не съм на тоя акъл и ме натоварват.. А гледаам все пак да си поддържам и имиджа щото не става да осъмвам по районните вече...
                        Тая работа с пиянските побои не е като едновремешната работа.

Сега са едни крехки хората, не знаят как да падат когато ги удариш, имат разни аневризми в главите и след един по-сериозен удар, като нищо можеш да си отнесеш 7-8 години за непредумишлено убийство.

Нощите в районните са най-малката заплаха.

Коментар

Викаш да не се бутам между шамарите и да не питам много.

Аз петък вечерите ги мразя за излизане от младини. То не беше чакане на опашки пред заведения, то не беше чакане/търсене/пазарене за такси и други чудеса. Най-добрите за мен вечери за излизане са неделя, вторник и четвъртък.
                          Ами сега е момента да се пита, щото форума е като математиката - изпуснеш една брънка и после 5 години зор...

И на мен много не ми се излиза, щото тая компания не са ми приятни.. Много се наливат, тоя единия пуши и марихуана, има и лошо пиянство (не се е случило до сега да не стане побой), а вече не съм на тоя акъл и ме натоварват.. А гледаам все пак да си поддържам и имиджа щото не става да осъмвам по районните вече...

Коментар

Аз петък вечерите ги мразя за излизане от младини. То не беше чакане на опашки пред заведения, то не беше чакане/търсене/пазарене за такси и други чудеса. Най-добрите за мен вечери за излизане са неделя, вторник и четвъртък.
                            Да, когато няма много хора по кръчмите... като се замисля най-весело е било когато сме излизали понеделник-вторник

п.п. еее, знаех си, човек не си ли свърши сам работа не става - вкусничката ми обекуска е един варен геврек, вероятно от сутринта и толкова твърд, че става за оръжие...и после човек как да не стои гладен
                            There is no right way. Only your own way!

Коментар

Ми поръчай си пица... Винаги решава проблема с глада.. Сега вече и Хепи имат доставка.. Та и там може...
                              Намерих по-добро решение една колежка реши да излезе за мъничко и съм я натоварила с "Тежката" задача да ми измисли нещо вкусничко и леко за хапване, но не смея да развихрям фантазията си, за да не остана разочарована накрая

п.п. и аз не знам кой е Асен и му се ядосах малко на ЗаркоУ - сватовника, ала добре, че не съм яхнала метлата ... чу ли, Зарко Фнимавай ФъФ картинката да не го отнесеш накрая ти

и една снимка за разнообразие, четенето - забранено за хора, нмащи чувство за хумор
                              Attached Files
                              There is no right way. Only your own way!

Коментар

Нямам идея.. Ма то хората дето пишат в много теми ги бъркат и си спорят по всичките... Нормално... Наздраве.. Абе тия ядки имат дъх на мухъл.. Кой знае от къде ги внасят и къде ги пакетират...

Коментар

Working...
                                X