If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Космо,
Привет.
Не гони лъвицата,когато току що си е приготвила леговище.Ако можеш.Щото те го правят само поради една причина.И по-догодина ако отидеш на сафари по същите географски ширини – тя ще те чака.Рано или късно.Лошо ще бъде,ако е късно.Никога няма да разбереш от къде и защо и какво ти е дошло.
Една изпусната дума.Само една.В момент на върховно блаженство.Когато сме беззащитни.....
Златното правило на дресьорите: Никога не притискай дзвера в ъгъла,без да му оставиш поне един изход,защото ще скочи върху тебе.
Трябвало е да изслушаш старшината до края.
Космо харесва ми как разсъждаваш брат. Слушаи сърцето си за всичко- напълно те разбирам, а ти имаш сърце и ум и достоинство. Всеки човек има в миналото си неща с които не се гордее много, но идва време да ги промени. Много харесвам уестърна Непростимо, които е подобна история- С Клинт Иист. Разбира се , че трябва да си довършиш работата със семеиството и да си видиш детето, а живота ще покаже другото. Маисторки на добрия секс винаги ще има и нови идват, но семеиството и приятелите са друго нещо. Отивам с приятели на бои с кучета и после ще пием
Кире прав си като винаги.. Пожелавам ти много пари да изкараш на боевете... Довечера ще пийнем..
Космо,
както винаги страхотен разказ, отдавна те чета и винаги ми доставя удоволствие.
Не знам дали мога давам съвети, ама ако вкараш пиенето в нормални граници, ще е прекрасно за теб. Снощи ако беше на шише ракия, дали вечерта щеше да протече по същия начин?
Мите брат това в миналото ми беше сериозен проблем. Аз имам много лошо пиянство и по лошото е че не помня.. Губят ми се цели екскурзии или почивки.. Преди години съм посещавал и групи за лечение на алкохолизъм и агресия в САЩ, каъто част от наложена ми присъда... Младост... Но мисля че вече мога да си владея пиенето... Абе знам ли.. Всичките ми проблеми в живота дето сам съм си ги създал са след употреба на алкохол вкл. три провалени брака, загуба на работа няколко пъти, загубии на огромни суми пари, провалена спортна кариера, травми и болници след побоища..
Космо,
както винаги страхотен разказ, отдавна те чета и винаги ми доставя удоволствие.
Не знам дали мога давам съвети, ама ако вкараш пиенето в нормални граници, ще е прекрасно за теб. Снощи ако беше на шише ракия, дали вечерта щеше да протече по същия начин?
Космо харесва ми как разсъждаваш брат. Слушаи сърцето си за всичко- напълно те разбирам, а ти имаш сърце и ум и достоинство. Всеки човек има в миналото си неща с които не се гордее много, но идва време да ги промени. Много харесвам уестърна Непростимо, които е подобна история- С Клинт Иист. Разбира се , че трябва да си довършиш работата със семеиството и да си видиш детето, а живота ще покаже другото. Маисторки на добрия секс винаги ще има и нови идват, но семеиството и приятелите са друго нещо. Отивам с приятели на бои с кучета и после ще пием
Ще се опитам и аз да се втъка с ваше разрешение.
Правокиран от пурата и залеза на „Ходещият по звездите“,прокрадващият се мирис от дайкирито на „Папа Добле“ (бог няма да му прости),и от силата на техните откровения.И най-паче – от мулатките.
И аз не съм ходил в Куба.И на мен ми се ще.А времето изтече – онзи,заради когото днес се наслаждаваме на Коибата,го чакаме до месец.Два?
След това там никога няма да бъде същото.Дори и бледо копие.
Дребен пример,за да ме разберете: Онзи детски спомен от Алипу?Спасителите,разказвайки местните истории вечер край огъня на пясъка ?Огъня,от заоблените дървета изхвърлени от водата,които ние „дребните“ събирайки от брега,открадвахме време за да потърсим зараждащата се потребност от интимност?Те не казваха морето.Мелвил.Ламарината върху него и рапаните върху ламарината.
Къде го?Кога?Къде?Заместител?
А – а!Сетих се – ще си отворя един пакет от колекцията.“Трезор“.За износ.От тогава.
И толкова.
Та ще ми се да ви разкажа една стория.Между миналото и сега.Ама, да ви предупредя:
Не умея да пиша.Никога не съм писал.Предпочитам да бръщолевя.Нещо повече – мразя да пиша.Предполагам – мързел.Отсега нататък важи за всичко,което мразя.
Но ще се напъна.Щото влязох тук с гръм и трясък.Сещате ли се? - Аз съм шивач!Ама не къв да е-е....
Става ли?
Първо здравей. Аз поне обожавам да чета истински истории от живота. Някак се поставям на мястото на участниците и си изграждам едни виртуални пореживявания.. Та давай.. Аз ще чета с удоволствие..
Ще се опитам и аз да се втъка с ваше разрешение.
Правокиран от пурата и залеза на „Ходещият по звездите“,прокрадващият се мирис от дайкирито на „Папа Добле“ (бог няма да му прости),и от силата на техните откровения.И най-паче – от мулатките.
И аз не съм ходил в Куба.И на мен ми се ще.А времето изтече – онзи,заради когото днес се наслаждаваме на Коибата,го чакаме до месец.Два?
След това там никога няма да бъде същото.Дори и бледо копие.
Дребен пример,за да ме разберете: Онзи детски спомен от Алипу?Спасителите,разказвайки местните истории вечер край огъня на пясъка ?Огъня,от заоблените дървета изхвърлени от водата,които ние „дребните“ събирайки от брега,открадвахме време за да потърсим зараждащата се потребност от интимност?Те не казваха морето.Мелвил.Ламарината върху него и рапаните върху ламарината.
Къде го?Кога?Къде?Заместител?
А – а!Сетих се – ще си отворя един пакет от колекцията.“Трезор“.За износ.От тогава.
И толкова.
Та ще ми се да ви разкажа една стория.Между миналото и сега.Ама, да ви предупредя:
Не умея да пиша.Никога не съм писал.Предпочитам да бръщолевя.Нещо повече – мразя да пиша.Предполагам – мързел.Отсега нататък важи за всичко,което мразя.
Но ще се напъна.Щото влязох тук с гръм и трясък.Сещате ли се? - Аз съм шивач!Ама не къв да е-е....
Младеж, току-що завършил морското училище, пита дядо си какво да вземе със себе си за първото плаване.
- Презервативи и таблетки против повръщане! - отговаря опитния дядо.
Бъдещият моряк се отбил в аптеката и купил по десет бройки от презервативите и хапчетата против повръщане.
- Малко са! - рекъл дядото.
Младежът се върнал в аптеката и взел още по десет.
... - Пак са малко! - отсякъл дядото.
Тогава младежът купил от аптеката още по сто бройки и от двете неща. Аптекарката не се стърпяла:
- Абе, момче, като толкова ти се драйфа от нея, зарежи я и туйто!
Ей бате Кирчо обичам те... Много готин виц... Тая мома ако не беше такъв изтребител и не се чукаше всеки пут като за последно и като проститурка за 1 000 лева, да съм я изритал още при предните издънки... Обаче на тоя етап май точно това ми трябва - някаква секс кукличка.. Стойностните жени са много ангажиращи - нали знаеш - това не правя, онова не правя, да те запозная с нашите, трябва да се промениш, не прави това, не порави онова, това не е вярно, онова не е вярно.... Па иначе не е лошо момичето - тази сутрин се извини подобаващо (като сделка- пиянска издънка - нестандартен секс 3 пъти), сега готви нещо отатък (разбирай цапа ми кухнята и чакам момента в който ще поръча храна).... Ама поне има желание... А и без това тия дни ще я поставя пред сериозно изпитание.. Ще си идва от Гърция третата ми съпруга (как звучи, станах като циганите майка си да еба) с детето за две седмици и искам да съм с тях че вече много ми липсват...... Все си мисля че там имам още нещо недовършено и се чувствам много лош баща.. В смисъл че аз ги издържам изцяло, куопих им къща за 300 х.евро и кола за 25, но нещо все ме гложди че не се справям добре като баща... А и семейството си е друго - никоя курва не може да ги измести от сърцето ти, но.... Абе много са сложни тия оношения... И когато имаш моя проблем, хората да не те разбират, съвсем се усложнява... Тя жена ми знае че имам връзка (всъщност тя си мисли че съм още с фитнес инструкторката), но не искам да я наранявам... А и все още имам някаква надежда, че ще се съберем като семейство, щото основните проблеми заради коиот се разделихме вече ги няма - пия по малко, не правя побоища, живея по закона и правилата, не играя комар и нямам други по криви пороци... Абе да не Ви занимавам с моите глупости...Та по същество - малката ще трябва да се изнесе много бързо в нейния апартамент и да изчезне като дим поне за две седмици... Та сигурно ще мрънка, но това ще и е основен тест.. Ако го издържи ще погледна на нея с друго око (окото се казва Тойота РАВ 4, дето сега я ползвам във фирмата...)
Младеж, току-що завършил морското училище, пита дядо си какво да вземе със себе си за първото плаване.
- Презервативи и таблетки против повръщане! - отговаря опитния дядо.
Бъдещият моряк се отбил в аптеката и купил по десет бройки от презервативите и хапчетата против повръщане.
- Малко са! - рекъл дядото.
Младежът се върнал в аптеката и взел още по десет.
... - Пак са малко! - отсякъл дядото.
Тогава младежът купил от аптеката още по сто бройки и от двете неща. Аптекарката не се стърпяла:
- Абе, момче, като толкова ти се драйфа от нея, зарежи я и туйто!
Добро утро лъвове и лъвици. Приятна почивка. Браво Космо- овладял си положението и не си позволил селското да вземе връх. Много интересен разказ е станал.Все така да ни пишеш и разказваш. За съжаление за все повече хора това е удоволствието вече- чалга и побои. Тази кака много лека платформа излезе маи. Не става за сериозна връзка- нищо за друго ще се ползва самоНе ме кефи никак някакви тъпаци да ми се хвалят на маса с коли и други глупости- големи комплексари. Ти си сериозен пич и много ме кефиш- все така брат. За Куба аз отдавна ви казвам да направим едно турче и да се изкъртим от удоволствие. Да си пием даикирито с хубавите мулатки и да се разтапяме от удоволствие- за 2.500- 3000 долара ще сме царе за 1 месец
Ха наздраве с катък пастърма и сливенска перла
Добро утро, тайфата!
Направих си едно кафе и с удоволствие прочетох бисерите ви.
П.П. Космо, изглежда с възрастта човек наистина помъдрява и се научава да степенува и цени наистина ценните неща.
Ами - то друго и не ни остава, освен да признаем, че дамите СТЕ много наблюдателни......, макар и в своята "пасивност"...
Ако, обаче - в "помъдряването" включВАТЕ и нарастване на арсенала от възможности и похвати (както и опитът) в защитаването на правилната позиция (която безусловно - Космо и всеки от нас е изграждал с времето)...
... то - не може да не стигате за пореден път до извода, че за всеки от нас е валидна тезата: "Роденият да лети - не може да пълзи!"..., дори и ако опитат да му пречупят крилете... (бих добавил - неангажиращо)...
Приятен ВикенТ!
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Ave
на всички, които заслужават.
Космо, аз не съм ходил до Куба, но приятели ходят и казват, че ако това не е Рая, то е доста близо до него. Един колега хооди да се гмурка с екипировки всякакви и го сравняваше с Мексико, че даже още по-добро. Та хващай я момата и отивайте да разпускате. И продължавай да пишеш, аз ти станах фен на късите разкази (най-интересните неща се случват в „живия“ живот, както казват по нашите райони).
Едно въпросче към SPART, ако успее да го види - има ли го вече тоя турски филм за Константинопол 1453 някъде, където любителите на такъв тип филми могат да го ползват?
Лека вечер и да ви е широко около вратовете и ... (хайде само толкова, че има дами тук)
П.С.
всяка нация дето си има самоуважението трябва да е като турците - по въпроса с циганите и всеки дето не се държи в рамките на общоприетите правилка, но няма да е в те тая точно Вселена с това народонаселение по тези географки ширини явно - жалко.
И моя колега разказва за божествени красоти и отношения между хората, коиот отдавна ги няма по нашите географски ширини.. . Ако ги е имало въобще някога.. На мен малко ми се объркаха житейските планове.. Иначе до сега да бях отишъл.. Ама пустата криза ми обърка плановете за ранно пенсиониране и изготвяне на списък с неща и дестинации които трябва да свърша и съответно да посетя... Иначе да идеш в Куба с жена е като да тръгнеш на море и да си носиш пясък.... Аз по принцип не харесвам много негърки и мулатки, но когато съм чужбина (и особенно в такива екзотични места) и вкусовете ми се променят... Много бързо се приспособявам към местният начин на живот в която и да е държава и това ми помага да не изпитвам носталгия по родината...
Ave
на всички, които заслужават.
Космо, аз не съм ходил до Куба, но приятели ходят и казват, че ако това не е Рая, то е доста близо до него. Един колега хооди да се гмурка с екипировки всякакви и го сравняваше с Мексико, че даже още по-добро. Та хващай я момата и отивайте да разпускате. И продължавай да пишеш, аз ти станах фен на късите разкази (най-интересните неща се случват в „живия“ живот, както казват по нашите райони).
Едно въпросче към SPART, ако успее да го види - има ли го вече тоя турски филм за Константинопол 1453 някъде, където любителите на такъв тип филми могат да го ползват?
Лека вечер и да ви е широко около вратовете и ... (хайде само толкова, че има дами тук)
П.С.
всяка нация дето си има самоуважението трябва да е като турците - по въпроса с циганите и всеки дето не се държи в рамките на общоприетите правилка, но няма да е в те тая точно Вселена с това народонаселение по тези географки ширини явно - жалко.
Коментар