IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Здравейте пенсии. С какво ще ни цакат днес ? (топлата бира вече се изпи)
    Уф пак повърнах... Днес съм на минерална вода и препечени филийки със сирене...

Коментар

• Здравейте пенсии. С какво ще ни цакат днес ? (топлата бира вече се изпи)
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Незнам батка, аз на тва си му викам отношение ...
        В двата случая нещата са просто коренно различни...
        Ако требе да се резюмира некак, мисла че разликата е между любов(ако има такова жуотно де . Щот напоследък доста съм скептичен по тоа въпрос) и е.ане
        В единия случай даваш, в другия грабиш ...
        Пък да взимам от "моята" жена не ми е присъщо...
        Абе бастунска работа ти казвам...
        Нема решение Коле.... Нема.... А замисли се например че нашите възгледи за секса и любоват приключват със жена, която и да е тя.. А представи секс в който се прескочи видовата бариера, участват, неудошевени предмети, растения, нестандартни хора... Представи си да се влюбиш в диня например и да правите любов ти, динята, един негър и два гълъба... Зловещо, ама идва като естесствено продължение на ограничените ни от множество предрасъдъци мозъчета...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          Невероявтно но факт... Явно е на психическа основа, а и нормалните жени те възбуждат сексуално на много по ниско ниво, защото предлагат много по малко екстри и са по "чупливи" (ох скубеш ме, леко боли ме, дай да се поцелуваме, не сега итн, чували сте ги всички, много си пиян, да ме пазиш итн, чували сте ги).. И друг момент има, че мисълта че трябва да се ангажираш си е плашеща, щото повечето случаи на човек му се прави секс, а не му се ходи по срещи с родители и не му се иска още един спътник в живота... Някак трудно се уцелва момента когато решиш че ти трябва семейство и по същото време да се появи някакво сериозно и свястно момиче.... Има и още един мом,ент Коле.. Ние доста си вдигнахме летвата на секса с тия мръсници дето ни михаха през креватите и очакванията към партньорките са ни много високи и няма как едно морално момиче да ги покрие (което е и нормално - и аз не ставам за лекоатлет, требе си Юсеин Болт).. И от там секса във сериозните ни връзки става все по рядък и все по по задължение (да не загубиш човека на който държиш), което моментално му влошава качеството... И изход от ситуацията няма.. Обречени сме да правим любов без чувства..

ПС. Мале вчера как се напих.. Днес от сутринта повръщам и дефекирам и реших да не ходя на работа, че мога да умра по пътя... А и не помня каъде ми е колата та пак ще се излагам да я търсят колегите...
          Незнам батка, аз на тва си му викам отношение ...
          В двата случая нещата са просто коренно различни...
          Ако требе да се резюмира некак, мисла че разликата е между любов(ако има такова жуотно де . Щот напоследък доста съм скептичен по тоа въпрос) и е.ане
          В единия случай даваш, в другия грабиш ...
          Пък да взимам от "моята" жена не ми е присъщо...
          Абе бастунска работа ти казвам...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Космо почини си днес. Много верни изводи, но с годините ще ти се губи интереса към леглото в посока към сериозните момичета. А и винаги можеш да имаш първите, а за второто наистина иска търпение и вниманиеАбе трябва да се комбинират- ти си прав, но и пропорцията е важна
            Как да почина като вчера явно съм се отровил... Не моа са запра да повръащм и да ... Уф е това му е най лошото на алкохола - онова дето ти става на другия ден...

Коментар

• Космо почини си днес. Много верни изводи, но с годините ще ти се губи интереса към леглото в посока към сериозните момичета. А и винаги можеш да имаш първите, а за второто наистина иска търпение и вниманиеАбе трябва да се комбинират- ти си прав, но и пропорцията е важна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                Странно, но и аз съм в същото положение...
                Ако жената е само за "употреба", всичко е ток и жица (и според самите жени), но ако почна да я "мисля", ставам ебати бастуна ... Уж е логично да е обратното, па се получава баш така ...
                Невероявтно но факт... Явно е на психическа основа, а и нормалните жени те възбуждат сексуално на много по ниско ниво, защото предлагат много по малко екстри и са по "чупливи" (ох скубеш ме, леко боли ме, дай да се поцелуваме, не сега итн, чували сте ги всички, много си пиян, да ме пазиш итн, чували сте ги).. И друг момент има, че мисълта че трябва да се ангажираш си е плашеща, щото повечето случаи на човек му се прави секс, а не му се ходи по срещи с родители и не му се иска още един спътник в живота... Някак трудно се уцелва момента когато решиш че ти трябва семейство и по същото време да се появи някакво сериозно и свястно момиче.... Има и още един мом,ент Коле.. Ние доста си вдигнахме летвата на секса с тия мръсници дето ни михаха през креватите и очакванията към партньорките са ни много високи и няма как едно морално момиче да ги покрие (което е и нормално - и аз не ставам за лекоатлет, требе си Юсеин Болт).. И от там секса във сериозните ни връзки става все по рядък и все по по задължение (да не загубиш човека на който държиш), което моментално му влошава качеството... И изход от ситуацията няма.. Обречени сме да правим любов без чувства..

ПС. Мале вчера как се напих.. Днес от сутринта повръщам и дефекирам и реших да не ходя на работа, че мога да умра по пътя... А и не помня каъде ми е колата та пак ще се излагам да я търсят колегите...

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици- Успешен ден

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                    Не знам бате.. В лазармата още като бях, ни пари съм имал.. Верно по думите на жените като млад бях боста сексуално атрактивен но... Просто идея нямаш - две курви да има в града и двете ще ме харесат и ще се срещнем точно когато съм пиян и мога да изчукам и кобила в пола... Просто уникално - от млад си ме харесват само курви... По тая причина почнах да првя секс сигурно 3 години преди връстниците си.. Ама и много интересно - много по добре се представям сексуално с разни курволяци от колкото с жена на която държа... Като харесвам някоя жена това ме натоварва и веднага се отразава на качеството на връзката ми с нея..
                    Странно, но и аз съм в същото положение...
                    Ако жената е само за "употреба", всичко е ток и жица (и според самите жени), но ако почна да я "мисля", ставам ебати бастуна ... Уж е логично да е обратното, па се получава баш така ...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Добро утро младежи.Благодаря за пожеланията.Дано и на вас се случват такива хубави неща.Желая ви приятен ден.

Коментар

• Добро утро, тайфата!
                        Каква е тази пролетна умора дето ви е налегнала!? Видяхте малко дъжд, вятър и мъгла и се изпокрихте.
                        Хубав ден, момичета и момчета!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Голем си батко- много добре го каза- явно курволяците са ти съдба на тебе

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                            Честита Цветница на дамите!

Днес празнуват - всички дами, без изключение..., нали са цветята в живота ни!

Нека всички днес получат своето красиво цвете! Все си мисля, че един свеж кукуряк http://prikachi.com/images/87/4586087l.jpg - би могъл да се впише в компанията на всяка прекрасна орхидея... http://prikachi.com/images/264/4618264d.jpg,,, но и други цветове и гледки в тоя ден са не по-малко красиви:

http://prikachi.com/images/266/4618266c.jpg

http://prikachi.com/images/268/4618268v.jpg

http://prikachi.com/images/271/4618271Q.jpg

... само трябва да не се прекалява с пътните знаци..., кой както го разбира, де (т.е. - покажете цветеТОс красивите тичинки, вместо пътен знак на мъжа до себе си...)...

http://prikachi.com/images/263/4618263S.gif
                            Благодаря за хубавите думи, Зарко! И за прекрасните снимки!

П.П. Махнах кукуряка и сложих разцъфналата японска дюля за тапет.
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Батко как ги привличаш тези шантонерки- то за тях големия магнит са парите, но няко са много нахални и прилепчиви- не мож се отърва
                              Не знам бате.. В лазармата още като бях, ни пари съм имал.. Верно по думите на жените като млад бях боста сексуално атрактивен но... Просто идея нямаш - две курви да има в града и двете ще ме харесат и ще се срещнем точно когато съм пиян и мога да изчукам и кобила в пола... Просто уникално - от млад си ме харесват само курви... По тая причина почнах да првя секс сигурно 3 години преди връстниците си.. Ама и много интересно - много по добре се представям сексуално с разни курволяци от колкото с жена на която държа... Като харесвам някоя жена това ме натоварва и веднага се отразава на качеството на връзката ми с нея..

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                                Шегувам се.
                                Четейки те, мисля си, че по-екстремните (изключвам наркотици, алкохол и прекалено неординари секс) девойки те привличат. Повествованията ти навеждат на тези мисли.
                                Нали знаеш синдрома, че човек никога няма връзка с жени коиот са негов тип.... Винаги сериозните връзки са свързани с много компромиси в тая посока... Ама аз не съм за пример.. Доказал съм че от жени не разбирам с трите си неуспешни брака. Ама какво да правиш. То това е талант. Аз явно го нямам или по някакъв начин плаша свестните жени или не ги забелязвам или съм латентен застаряващ хомосексуалист, мъчещ се да да доказва пред себе си че още получава ерекция.... Много философска тема подхванахме...

Коментар

Working...
                                X