IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    По мои наблюдения къде се дънят дори умни и красиви жени? Ами влизат в някакви измислени роли. Решава Тя примерно, че Той няма да може достатъчно добре да управлява финансите им. На въпроса ми: "Не мислиш ли, че щом е достатъчно способен да печели пари, вероятно има и мозък да ги харчи?", се отговаря с клепане на фъндъци, издаващо мисловен ступор.
    Да, тва сролите вече няколко пъти го виждам силно изразено...
    ..абсолютна загуба на време, качество и количество ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
      Мен ако питаш си е липса на контрол
      Така е , май . Недопустимо е , според мен мъж да парадира с физическата си сила пред жени . И да я има - да отиде при равни . Пък може израза " млатя " да се отнася за психическо такова . Но пак е лошо .

Коментар

• Много се отплеснах.
        Чао и умната с връзките!

Коментар

• Права си Вал има доста жени, които в брака се пресилват с прекалени амбиции и претенции и накрая губят мъжете си. Но всъщност ако нещо е верно и общо за брака и отношенията- то е че е възможен само когато партнерите са приятели- добронамерени и не са в конкуренция ,а правят и много взаимни компромиси

Коментар

Ето пак ще кажа, вие имате повече опит от мен, докато аз се базирам на някакви наблюдения, щото съм добър слушател но пробойните могат да бъдат на много места и виновни да са всички по свой начин. Вероятно в една по-сериозна и дълга връзка, брак е още по-сложно, най-малкото защото има повече отговорност - нали не можеш да станеш веднага и да кажеш "я си...гледай работата" тъй щото мислиш за имуществените блага, за децата, за това, за онова, ако жената не е работила става страшно Аз пак се сещам за някой стар лаф "вържи попа да е мирно селото", мисли предварително ако шЪ съ жертваш някъде какви моЕ да са загубите и тогава действай или пък по шивашки "три пъти мери един път режи" ама това са си мои размислишения и вероятно са оборими
            Тресат ги мании да вземат решение, но пропускат подробността, че решенията вървят и с отговорности и нишката започва да изтънява. Как така, хем да водим 'бащина дружина", хем ако се издъним-вината да е на друг (даже не говоря за споделяне на такава)?!
            Отговорностите трябва да са споделени и да не се мерят на везни. Сега аз ти сварих 5 картофа, а ти ще ме дариш с "романтично преживяване".
            В днешно време ама никак не е трудно за един мъж да се обслужва сам на чисто битово ниво, хе-ле пък ако има и пари. Та ключовата дума (по-скоро думи) са Любов и Приятелство. Това за мен е ключът за хармонична връзка.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyberlink Разгледай мнение
              Агресивен мъж , който във всеки момент е готов да " млати здраво " - това какво е според вас ? Само израз ли е на някакъв комплекс , че си го избива с бой или е само начин на изразяване , без да е начин на мислене .
              Това е болестно състояние - и при този, който бие и при тази, която позволява да бъде бита. И двама трябва да отидат на психолог.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от cyberlink Разгледай мнение
                Агресивен мъж , който във всеки момент е готов да " млати здраво " - това какво е според вас ? Само израз ли е на някакъв комплекс , че си го избива с бой или е само начин на изразяване , без да е начин на мислене .
                Мен ако питаш си е липса на контрол
                There is no right way. Only your own way!

Коментар

По мои наблюдения къде се дънят дори умни и красиви жени? Ами влизат в някакви измислени роли. Решава Тя примерно, че Той няма да може достатъчно добре да управлява финансите им. На въпроса ми: "Не мислиш ли, че щом е достатъчно способен да печели пари, вероятно има и мозък да ги харчи?", се отговаря с клепане на фъндъци, издаващо мисловен ступор.
                  Ето пак ще кажа, вие имате повече опит от мен, докато аз се базирам на някакви наблюдения, щото съм добър слушател но пробойните могат да бъдат на много места и виновни да са всички по свой начин. Вероятно в една по-сериозна и дълга връзка, брак е още по-сложно, най-малкото защото има повече отговорност - нали не можеш да станеш веднага и да кажеш "я си...гледай работата" тъй щото мислиш за имуществените блага, за децата, за това, за онова, ако жената не е работила става страшно Аз пак се сещам за някой стар лаф "вържи попа да е мирно селото", мисли предварително ако шЪ съ жертваш някъде какви моЕ да са загубите и тогава действай или пък по шивашки "три пъти мери един път режи" ама това са си мои размислишения и вероятно са оборими

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    А понякога дори не знаят какво точно искат
                    Според мен не е така.

Коментар

• Агресивен мъж , който във всеки момент е готов да " млати здраво " - това какво е според вас ? Само израз ли е на някакъв комплекс , че си го избива с бой или е само начин на изразяване , без да е начин на мислене .

Коментар

Съгласна съм затова и казвам, че нещата са сложни и не едносранни. Има една голяма група, която започвайки нова връзка влиза с идеята тя да бъде дълготрайна. И друга група, която просто задоволява потребностите си и кара по течението докъдето ги отведе. Ох, но това е само общата права ,вече хравите на хората правят едни завъртулки и усложнения ... и все пак съм склонна да мисля, че с времето стават повече привържениците на втората група

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Няма да си изядеш пердаха.Когато човек знае как да каже това което мисли няма начин да го бият.За мен най голямото разочарование беше когато разбрах че умението да правиш секс няма нищо общо с физическата красота.Може една жена да е много хубава и секса с нея да е отвратителен.Голямо разочарование беше и момента когато каките ми показаха че секса с тях е за предпочитане пред този с разни пикли по на 22-24 години.Бях го ударил на див секс с две колежки едната инспектор а другата лаборантка.Та едната ми каза че пътя по който съм тръгнал води до катастрофа.Един ден просто реших че слагам край на това и след месец срещнах жена си.Не съм се женил с някаква голяма и бурна любов но човека до мен се оказа златен.Така че времето промени нещата.Е има си и тя характер но не бих я сменил с друга.Най мразя жени висящи по молове такива които се лезят прости и мързеливи.А типажа фолкпевачка направо ме потриса и ми идва да взема една тояга и да млатя здраво.Потрисат ме и такива които не си затварят устата нахални са гледат турски и всякакви сериали.Направо подивявам.Не мисля да се женя повече писах с надеждата някой все пак да прочете това
                          Четем те Пешо, четем те

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            Знам ли, ама мен ми се струва, че повечето жени не смеят да си кажат (поискат), какво точно искат...
                            А понякога дори не знаят какво точно искат
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

Като попаднеш на точния човек, нещата си идват на мястото.

п.п.Арти, тези 2 типажа в чист вид могат да го карат до време. За дълготрайност е необходим комуникативен и емпатичен пърсън.
                              Съгласна съм затова и казвам, че нещата са сложни и не едносранни. Има една голяма група, която започвайки нова връзка влиза с идеята тя да бъде дълготрайна. И друга група, която просто задоволява потребностите си и кара по течението докъдето ги отведе. Ох, но това е само общата права ,вече нравите на хората правят едни завъртулки и усложнения ... и все пак съм склонна да мисля, че с времето стават повече привържениците на втората група

Коментар

Знаете ли то не само на вас ви е трудно не знам другите момичета, които вече са се бракували сигурно мислят инак, защото е било малко по-различно, но сега положението не е никак розово

Дори за единия секс е трудно да уцелиш някой, който да не ти е неприятен (щото ако е приятно да споделяш леглото си, то пък или не умее да говори или се държи толкова надменно, че ти минава мерака за каквото и да е) и да не те дразни, да е що годе нормален (това е относително понятие между впрочем) и да не прави някакви сцени на ревност, които биха вгорчили живота всекиму Пък ако има екстри като чувство за хумор, измисля някакви по-интересни шоу програми и въобще разнообразява общото време, ехеее то рЕдкост е туй нЯщУ Но като цяло еманципираните жени (не феминистки, просто такива, които имат някакво самочувствие, изкарват прилични пари и имат относителна независимост) си избират партньора и въобще не гледат някой чичко паричко или пък в дългосрочен план...а просто се опитват да разнообразят ежедневието си, така де свободното си време така, че да им бъде удобно и незатормозяващо

п.п ей сЯ може да си изям пердаха

и накрая нещо свежо - Жените умеят да имитират оргазъм в името на връзката, но мъжете умеят да имитират връзка в името на оргазма.
                                Няма да си изядеш пердаха.Когато човек знае как да каже това което мисли няма начин да го бият.За мен най голямото разочарование беше когато разбрах че умението да правиш секс няма нищо общо с физическата красота.Може една жена да е много хубава и секса с нея да е отвратителен.Голямо разочарование беше и момента когато каките ми показаха че секса с тях е за предпочитане пред този с разни пикли по на 22-24 години.Бях го ударил на див секс с две колежки едната инспектор а другата лаборантка.Та едната ми каза че пътя по който съм тръгнал води до катастрофа.Един ден просто реших че слагам край на това и след месец срещнах жена си.Не съм се женил с някаква голяма и бурна любов но човека до мен се оказа златен.Така че времето промени нещата.Е има си и тя характер но не бих я сменил с друга.Най мразя жени висящи по молове такива които се лезят прости и мързеливи.А типажа фолкпевачка направо ме потриса и ми идва да взема една тояга и да млатя здраво.Потрисат ме и такива които не си затварят устата нахални са гледат турски и всякакви сериали.Направо подивявам.Не мисля да се женя повече писах с надеждата някой все пак да прочете това

Коментар

Working...
                                X