IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
    Алкохолик,като се напие и не знае какво прави.После няма спомен
    За бой след напиване - това е класика .

Коментар

• Първоначално изпратено от cyberlink Разгледай мнение
      Ха ха , добре е , че си я защитил , ама това изнасилване после - да не го приложи на насилника . Ако е вярно - така трябва , може и с подръчни средства .
      Абе срам ме е да си призная, ама точно това направих и то с собственото ми подръчно средство. В моя защита ще кажа че бях много пиян и според мен на насилника му хареса (или поне такива звуци издаваше)... Айде да спираме този случай че рискувам да си прецакам анонимността и имиджа на съвестен гражданин и символ на морала....

Коментар

• Алкохолик,като се напие и не знае какво прави.После няма спомен

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби
          Оня ден се видях с моя приятелка от студентските години.Омъжена е за сина на известен бг математик.Та синчето системно я пребива и се хвали пред приятели,че е мъж. Две деца,едното инвалид,сега иска трето,защото с първите две не е успял да разбере,че е баща.А тя е с миома
          Живот
          Това звучи като филм на ужасите . Сигурно според него - заслужила си е боя . Кошмар .

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби
            Оня ден се видях с моя приятелка от студентските години.Омъжена е за сина на известен бг математик.Та синчето системно я пребива и се хвали пред приятели,че е мъж. Две деца,едното инвалид,сега иска трето,защото с първите две не е успял да разбере,че е баща.А тя е с миома
            Живот
            Доби не защитавам побойника ама попита ли я защо я бият?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Арти това с любовта е пълна простотия.Да не би да гледаш турски сериали и да четеш подобни книги?Всички мои познати и приятели които се ожениха с голяма любов са разведени мойто момиче.Брака е трудно нещо.Ако някой си мисли че другия е длъжен да го влачи на гърба си цял живот и да му осигурява забавления е на грешен път.Това са два вола в общ впряг.Може би съм ти разбил романтичните представи но живота е суров.Когато свършат парите любовта изчезва.Ако изобщо това е любов.Според мен любовта е съвсем друго нещо.
              И това е вярна гледна точка.

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                Така, добре...обаче колко процента от браковете са сключени по любов знаеш ли колко малко от хората наистина се събират, защото се обичат. Ама е толкова смешно малък, че думи нямам... Обикновено стоят някакви интереси и преценки, които в последствие се оказват недобре направени и за да бъдат облечени в юридическа форма се казва :несходство в характерите".
                но дори и да не беше така, да всички се променяме или не всички и това е един от проблемите на дългогодишните двойки. Единият се развива и променя, а другият си остава същият. Тогава онзи, койото е "пораснал" има нов мироглед и няма място за другият човек. Другият започва да става бреме и айде хоп пак стигнахме до скандалите и кавгите затова са пълни бракоразводните колегии, знаете ли какъв ужас е...деца плачат, адвокати се карат за издръжка, бивши съпрузи се гледат лошо или пък си крещят, голям ужас е започва едно вадене на "кирливи ризи", едно натякване кой какво е направил и какво не е направил, с какво е допринесъл в името на общото семейно благо - ужасия
                Ако този, който се развива и расте е достатъчно умен, никога няма да допусне партньорът му да буксува на едно място. Бракът няма нужда от съревнование, а от подкрепа, разбиране и съпричастност. И не е задължително да е плод на пламенна любов.
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Така, добре...обаче колко процента от браковете са сключени по любов знаеш ли колко малко от хората наистина се събират, защото се обичат. Ама е толкова смешно малък, че думи нямам... Обикновено стоят някакви интереси и преценки, които в последствие се оказват недобре направени и за да бъдат облечени в юридическа форма се казва :несходство в характерите".
                  но дори и да не беше така, да всички се променяме или не всички и това е един от проблемите на дългогодишните двойки. Единият се развива и променя, а другият си остава същият. Тогава онзи, койото е "пораснал" има нов мироглед и няма място за другият човек. Другият започва да става бреме и айде хоп пак стигнахме до скандалите и кавгите затова са пълни бракоразводните колегии, знаете ли какъв ужас е...деца плачат, адвокати се карат за издръжка, бивши съпрузи се гледат лошо или пък си крещят, голям ужас е започва едно вадене на "кирливи ризи", едно натякване кой какво е направил и какво не е направил, с какво е допринесъл в името на общото семейно благо - ужасия
                  Арти това с любовта е пълна простотия.Да не би да гледаш турски сериали и да четеш подобни книги?Всички мои познати и приятели които се ожениха с голяма любов са разведени мойто момиче.Брака е трудно нещо.Ако някой си мисли че другия е длъжен да го влачи на гърба си цял живот и да му осигурява забавления е на грешен път.Това са два вола в общ впряг.Може би съм ти разбил романтичните представи но живота е суров.Когато свършат парите любовта изчезва.Ако изобщо това е любов.Според мен любовта е съвсем друго нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                    Това ми е болна тема. Семейното насилие, било то мъж бие жена си или обратното (има ръст на обратното в пъти през последбните години), е много често срещано. За съжаление в 90% от случаите то остава скрито. Бъди убеден че освен този колега който си признава има ощее пшоне 5 човека дето не си казват. А това дето насилвания търпи насилника в психиатрията му се казва Стокхолнски синдром и още никой не е успял да го проумее... Факт е различният критерий за насилие (щото в САЩ за един шамар може да влезеш в затвора, но в Иран за отрязана глава не ти правят нищо)...

Много е гадно. Мен още ме съдят (вече 8 години се точат делата) заради сестрата на един приятел дето мъжа и я смазваше с верига за колело и шека за ски и като я смажеше от бой я караша да прави нестандартен секс... Не излизаше от срам с месеци защото приличаше на иакарала мачс Тайсън...Та оплака ми се момчето и тогава точно се бях малко афектирал и отидох да му потърся сметка... И като винаги останах неразбран та на първа инстанция съм осъден по 7 закона (май толко бяха)- влизане с взлом, побой с цел грабеж (взех едно две залтни синджирчета), самоуправство, изнасилване, и хулиганство... Абе то и да не си рицар в днешно време...
                    Ха ха , добре е , че си я защитил , ама това изнасилване после - да не го приложи на насилника . Ако е вярно - така трябва , може и с подръчни средства .

Коментар

Туй е много вярно - Факт

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Боят не може да бъде никаква мярка - нито първоначална, нито крайна.
                        Точно това доведе до днешното състояние на нещата.Когато примерно твоето дете почне да краде или да прави други лоши неща и приказките не помагат какво правим?Не бива да бъркате теорията с практиката.Или си мислите че на вас не може да се случи.Ако навремето бащите ни не бяха ни поступвали нямаше да стане от нас хора.Не говоря да биеш ей така жена си или детето си за кеф или щото си се напил.И не говоря за някакво зверско пребиване.Може би си представяте някакво жестоко пребиване.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Арти, това с "несходство в характера" нещо не мога да го "вдяна". Когато решеш да споделиш живота си с някого ти преценяваш, че този човек е подходящия за теб. Тъй като ти самата се променяш, нормално е да предвидиш, че и човекът до теб ще се промени. Ако промяната не е такава, каквато си очаквала - него ли трябва да виниш или себе си, затова че преценката ти не е била точна!?
                          Човек трябва да уважава взетите от него решения и съответно да носи отговорност за тях.

There is no right way. Only your own way!

Коментар

Имам колега , които вече няколко пъти е заявявал пред нас , че бие жена си . И го е казвал без причина , просто така - подхвърлено . Даже е питал мъжете около него дали те го правят . А съпругата му е не е някаква смачкана женица . Но търпи по незнайни причини . Може би му прощава , защото иначе е грижовен съпруг - видно е , че прави всичко , за семейството . Материално разбира се . Ама не е достатъчно щом ще си все на тръни да не изтрещи за това , че акумулатора на колата се скапал и да си го изкара на нея . / това е действителен пример при тях / Присъствах на разговора им и този насилник как не си е намерил майстора още - не знам .
                            Това ми е болна тема. Семейното насилие, било то мъж бие жена си или обратното (има ръст на обратното в пъти през последбните години), е много често срещано. За съжаление в 90% от случаите то остава скрито. Бъди убеден че освен този колега който си признава има ощее пшоне 5 човека дето не си казват. А това дето насилвания търпи насилника в психиатрията му се казва Стокхолнски синдром и още никой не е успял да го проумее... Факт е различният критерий за насилие (щото в САЩ за един шамар може да влезеш в затвора, но в Иран за отрязана глава не ти правят нищо)...

Много е гадно. Мен още ме съдят (вече 8 години се точат делата) заради сестрата на един приятел дето мъжа и я смазваше с верига за колело и шека за ски и като я смажеше от бой я караша да прави нестандартен секс... Не излизаше от срам с месеци защото приличаше на иакарала мачс Тайсън...Та оплака ми се момчето и тогава точно се бях малко афектирал и отидох да му потърся сметка... И като винаги останах неразбран та на първа инстанция съм осъден по 7 закона (май толко бяха)- влизане с взлом, побой с цел грабеж (взех едно две залтни синджирчета), самоуправство, изнасилване, и хулиганство... Абе то и да не си рицар в днешно време...

Коментар

Имам колега , които вече няколко пъти е заявявал пред нас , че бие жена си . И го е казвал без причина , просто така - подхвърлено . Даже е питал мъжете около него дали те го правят . А съпругата му е не е някаква смачкана женица . Но търпи по незнайни причини . Може би му прощава , защото иначе е грижовен съпруг - видно е , че прави всичко , за семейството . Материално разбира се . Ама не е достатъчно щом ще си все на тръни да не изтрещи за това , че акумулатора на колата се скапал и да си го изкара на нея . / това е действителен пример при тях / Присъствах на разговора им и този насилник как не си е намерил майстора още - не знам .
                              За такъв човек израза " грижовен съпруг" не може да се използва. И преди ти написах, а виждам, че и Колчо ти го е написал - вината е и в двамата.
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Benefit - Sex Sells - http://www.youtube.com/watch?v=V8g0mCzpuhs

It's so unjust
                                That we must
                                Feel inadequacy
                                Where is your empathy
                                I feel a misfit
                                Wearing this kit
                                Stereotype me
                                That is my fee

Free
                                To manipulate
                                When I stipulate
                                That's my prerogative
                                I tell you
                                Free
                                To manipulate
                                When i stipulate
                                It's going round round
                                Tell you what i've found

Sex sells
                                Every night and day
                                It will be this way
                                Sex sells
                                So what you gotta prove
                                When it's all your life to choose

You play the game
                                Make me tame
                                I have a personality
                                Don't care if it's a fallacy
                                Oh what's the harm
                                Use that charm
                                You gotta show some skin
                                Make sure your be thin
                                Free
                                To manipulate
                                When i stipulate
                                That's my prerogative
                                I tell you
                                Free
                                To manipulate
                                When i stipulate
                                It's going round round
                                Tell you what i've found

нали знаете, че все ми идват асоциации с някоя песен
                                There is no right way. Only your own way!

Коментар

Working...
                                X