Първоначално изпратено от playmen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Баба ме научи на много неща.
tnm
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобро утро tnm
Христос возкресе дами и господа
Днес като четох назад по темата, забелязвам, че вчера за смирението съм се изказал малко неподготвен. Ама пак съм прав, както винаги. Може би само трябва да добавя, че и във възгордяването също трябва да има мярка. Иначе за добрите дела, много не обичам да ги върша. Само в краен случай, когато невнимателно се поддам на милозливи чувства, може да извърша някое малко добро дело на принципа - направи добро изяж л..но. Много мразя благодарностите. Аз самия съм неблагодарен. Ако някой ми е помогнал някога - ми имал бол пари, или власт или друго - помогнал ми. И като се знам аз самия какъв съм ЗВЯР, направя ли добро бягам. Така е справедливо.
Иначе във възгордяването съм много по ненадминат отколкото в смирението. То не е въпроса да се чувстваш велик, когато си направил нещо велико. Най голямото ми постижение е, че мога да се чувствам велик, ей така от само себе си. Откъм смирението съм малко по зле. Обикновено ме спохожда само в краен случай, и задължително е театро. Въпрос на оцеляване. Това също ми се струва справедливо (поне от моя гледна точка).Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеЗдравейте,сефте влизам от няколко седмици.Това дето Доби и Валчето го споделят е и мое мнение. Много регулатори и разпределители бе !За да си контрольор трябва да си бачкал поне 5-6 години в реалната сфера,а то всеки връзкар гледа да се уреди за разпределител от студената скамейка направо.Бахти пълна каруца с дебелосерци и цигани без коне да я теглят.Това трябва да има един край.
ПП Чета си поста и ми напъват като цунами хиляди аргументи в подкрепа на вашите постове.То не се трае вечеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеСтига!
И аз съм на микрон от подобно решение.( в хроничен гняв съм от 1 година и малко отгоре)
ПП Чета си поста и ми напъват като цунами хиляди аргументи в подкрепа на вашите постове.То не се трае вечеЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеТая тема баси гейската я направихтеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМного хубава песничка. Разбира се, последният куплет трябва да се пропусне
http://www.youtube.com/watch?v=THqbH...feature=relmfu
Естествено, че трябва да се пропусне. Няма да я пеем като циганите до края я.
Благодаря за сладката песничка, като името на групата. Много обичам баклава и Баклава.
За тебе битълсите
http://youtu.be/lY5i4-rWh44
И кака Наталия
http://youtu.be/vZSq8dD3AcU
И Хуанес
http://youtu.be/h3RgQNs3v_kLast edited by mechobikov; 16.04.2012, 05:04.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение. Разбира се, последният куплет трябва да се пропусне
http://www.youtube.com/watch?v=THqbH...feature=relmfuПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНикога не ми се е случвало да не знам как да си поискам нещо, ама виж, имала съм моменти когато не знам точно какво искам.
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеКакви планове имах, но дъждовете по Витоша ми ги объркахаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеДобро утро, Тнм и останалите
Днес май е последният работен ден от седмицата (вероятно само за някои, но...)лека и спорна работа ви желая, да направите много парички и след това да си починете хууубаво през празничните дни
Днес се боядисват яйцата и се месят козунаци...имах желание да направя козунак, но като гледам май ще ми се размине, много са скъпи всички продукти
С най-добри пожелания за весели празници
Христос воз(с)кресе!
...(и от мен)..., така и не научих правилното изписване на думичката "возкресе", но това не е проблем за хората, които искат да разберат някого..
Какви планове имах, но дъждовете по Витоша ми ги объркаха..., не че не се навървях и наснимах, но самата Витоша си беше в мъгли и облаци..., 5 пъти валя, но за пореден път съм доволен от себе си... Най-интересно беше, че видях щъркел в полет (около Царева махала), което беше знакът, за да завържа мартениците си по борчетата тук-там.....
Защо точно тоя пост цитирам? Защото снимчицата (пиленца) е знакова за мен..., в черно-белият й вариант: с такава тематика - 9 годишен - съм честитил празника на баба ми и дядо ми (лека им пръст) - с един перфектен почерк с "изографисани" буквички (вероятно и с изплезен език в своята съсредоточеност..)..., почерк, който сега няма как да постигна... Именно с тая снимка сега отбелязвам прочетените си страници в книгите...
...трудно разбираеми мотиви...
Приятна вечер на всички амбициозни, но и по-малко амбицирани (като мен..)!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
Коментар