IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вал, вината е моя за неразбирателството. Нямах предвид, че ти се хвалиш. Изречението почваше така - Аз, когато почна да се гордея прекалено много със себе си........................ Всъщност върху това слагам ударението. Имам високо самочувствие, и съм предразположен към възгордяване, което понякога ми пречи, пропускам ценни мнения без да им обърна достатъчно внимание. Това за самохвалството беше шега. Ин риъл не се хваля, права си.

Предполагам, че нямаш нужда от самохвалство, тъй като съм сигурен, че най правилната (според теб) оценка за себе си я даваш ти самата.

http://youtu.be/KnYPYInXtOQ
    Last edited by mechobikov; 15.04.2012, 14:20.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
      Не се доверявайте на никого. Дори и на себе си. На мене може.
      На теб ти вярвам !!!

Поздрави http://youtu.be/yZ-NHdr5TQ4
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Май аз имам пропуски в граматиката. Хем видях колегите преди мен как са го написали, обаче се доверих неправилно на себе си.
        Не е пропуск, Мечо.
        Граматически правилно е със "з".
        А изписването със "с" е в следствие на старобългарския (църковнославянския) език и се използва само в случая с Христос (воскресе).

В съвременния превод на Библията, ако не бъркам, думата си се пише със"з": "Лазар възкръсна".

Не се доверявайте на никого. Дори и на себе си. На мене може.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          И аз съм като теб. Повече ми се отдаваха математиката, химията и физиката.

Мечо, да те питам нещо? Ти като минаваш през този Суецки канал по няколко пъти в годината, виждал ли си някаква много красива българска вила? Била някъде в района на Горчивото езеро.
          Там има много красиви богаташки вили. Не знам коя е българска. Пътувал съм веднъж с кола от Порт Саид до Суец. Пътя е край канала, но водата не се вижда. Имаш чувството, че големите кораби плават по пясъка.
          tnm

Коментар

• И там преди малко не знам що написах, че човек е създаден по божи образ и подобие, като мисля, че е точно обратното. Но то всъщност което и от двете твърдения да напиша, макар че са противоположни, смисъла на казаното не се променя.
            tnm

Коментар

Май аз имам пропуски в граматиката. Хем видях колегите преди мен как са го написали, обаче се доверих неправилно на себе си.

Велик лаф научих оня ден

"Не се доверявайте на никого. Дори и на себе си. На мене може."
              И аз съм като теб. Повече ми се отдаваха математиката, химията и физиката.

Мечо, да те питам нещо? Ти като минаваш през този Суецки канал по няколко пъти в годината, виждал ли си някаква много красива българска вила? Била някъде в района на Горчивото езеро.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Мъ, как ще е случайно!? Естествено, че има скрито послание /просто нЕма начин да го отдадем на пропуски в граматиката/.

Велик лаф научих оня ден

"Не се доверявайте на никого. Дори и на себе си. На мене може."
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ ПРИЯТЕЛИ- МИР И БЛАГОДАТ- ЗДРАВЕ И УСПЕХИ
                  http://dnes.dir.bg/news.php?id=10954426
                  Воистина Воскресе!
                  Дано частица от Него възкръсне и във всеки един българин!
                  Бъдете здрави!

Коментар

tnm, случайно ли го написа веднъж със "з" и веднъж със "с", или има скрито послание
                    Мъ, как ще е случайно!? Естествено, че има скрито послание /просто нЕма начин да го отдадем на пропуски в граматиката/.
                    Мечо

Коментар

• Воистина Воскресе! Живи и здрави!

Коментар

• Воистина Воскресе.Честит Великден,колеги.
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

• tnm, случайно ли го написа веднъж със "з" и веднъж със "с", или има скрито послание
                          tnm

Коментар

• Во истина воскресе!!!

живи и здрави!!!

Коментар

• Христос возкресе, Мечо!
                              Христос воскресе, тайфата!

Успех и благоденствие, момичета и момчета!
                              Мечо

Коментар

• За правенето на добро, имаше един много хубав сериал. Дъждовно време. Велик сценарий, красиви актриси, Азра Акън. Героите си падаха по вършенето на добри дела. Обаче винаги след направено добро възникваше неловко положение, за което най виновен беше естествено извършителя на добрината.

Доброто е същото като злото, виновен е извършителя. Негова е отговорността. Нуждаещите се и жертвите е нелогично да бъдат обвинявани.

Като гледам по телевизора, а и като си живея живота все ми се струва, че
                                извършителите на големи добрини и извършителите на големи злини са едни и същи хора. Същото важи сякаш и за нуждаещите се и жертвите.

П.П.
                                Също и Кръстникът. Най лошият събира неминуемо най много власт и пари, и има най големи възможности да твори добро. И го прави. Щото все пак е човек, а човека е създаден по божи образ и подобие. Не може да прави само добро или само зло, а прави всичко което може. Ударението е върху може. Ударението винаги е върху може.

Не ми харесват много много авторитетите. Влиянието винаги се придобива чрез много зло, което след това никакво добро не може да измие.
                                Last edited by mechobikov; 15.04.2012, 07:51.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X