IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
    Днес "пухчо" лети с метлата...
    Какво е станало,бе Арти?

Коментар

• Днес "пухчо" лети с метлата...
      Attached Files
      There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Вал, този текст. Много силен. И е истина. Страхливци сме. Има моменти, когато ти идва да кажеш искам при мама, ама няма. И все пак най страхливите, поради големия страх, който изпитваме, намираме начин да спасим себе си и героите около нас.
        Не съм им фен на "Кис" и не придружих любимия на концерта им, но този албум им е смислен и ми е чудно, че тази песен не е от популярните.

Коментар

Вал, този текст. Много силен. И е истина. Страхливци сме. Има моменти, когато ти идва да кажеш искам при мама, ама няма. И все пак най страхливите, поради големия страх, който изпитваме, намираме начин да спасим себе си и героите около нас.
          И тако, и вако е със страха.

Но у нас прекалено много накланя към "и вако" - и като личен, и като групов, и като национален страх.
          А това е така, понеже, доколкото съм запознат с други народи, пряко или задочно - няма друг народ като нашия с такава катастрофална липса на лично, групово и национално достойнство.
          Говоря ан гро, разбира се, а не за единици.

Ти си усетил бая народи, споделяш ли мнението ми, поне донякъде? Много ще ми е интересно и полезно да чуя нещо от първа ръка.

Предварително мерсим за труда да дадеш анализ в бъдещия си отговор
          Свободен във виелицата.
          http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• ИНФОРМАЦИЯ СПЕЦИАЛНО ЗА КОСМОНАВТА!Сръбската мега звезда Цеца Величкович ще изнесе концерт за всички свои фенове на 22 Май в зала “Арена Армеец”.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              А когато пишещите във форума, освен всичко друго са умни и интелигентни хора, отделеното време е и "гимнастика за мозъка"
              Случвало се е нарочно да увъртам всичко така, че аз едвам се разбирам, а ти пак успяваш да ме разбереш
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Направо си става страшно....
                  Дай нещо и за по-деликатните мозъци - например гимнастика с лента и бухалки!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    А когато пишещите във форума, освен всичко друго са умни и интелигентни хора, отделеното време е и "гимнастика за мозъка"
                    Направо си става страшно....

Коментар

Космо, тази дума "неангажиращо" много е ключова, вярно е. Хем си приказваме каквото ни е кеф и ни е хубаво, хем нищо не следва. Никакви обвързаности, приятелства, любови, ангажименти, зависимости и други плашещи свободолюбивия човек простотии.
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Да Мечо, форумите заместват раздумките на "по кафенце" с познати. По-бързо е и по-неангажиращо.

http://www.youtube.com/watch?v=9Bcyk2C9Sto

Коментар

• Космо, тази дума "неангажиращо" много е ключова, вярно е. Хем си приказваме каквото ни е кеф и ни е хубаво, хем нищо не следва. Никакви обвързаности, приятелства, любови, ангажименти, зависимости и други плашещи свободолюбивия човек простотии.
                          tnm

Коментар

• Вчера на филма за софиянците казаха велика мисъл, но няма да си сменям подписа.

"Страхувай се до смърт да не се издъниш.
                            Ако вече си се издънил - хич да не ти пука."
                            tnm

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици Успешен ден.Честити на рождениците да сте ни живи и здрави

Коментар

• Добро утро на всички

На рождениците честито, да са ни живи и здрави, много да ги обичат и все на пари да им върви , Доби

Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                                ...все такива МИ подбираш - с хубави трапчинки... ...

..., а аз пък - ето това подбрах..., някак - неангажиращо ми звучат..., май...

http://vbox7.com/play:dff40efd

с малко по-модерно звучене http://vbox7.com/play:79d5854f&al=2&vid=1456909 макар да уважаваме и класиката
                                Last edited by artemida_sofyanska; 19.04.2012, 09:48.
                                There is no right way. Only your own way!

Коментар

Working...
                                X