Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение...а гората сутрин е смарагдово зелена, окъпана в искряща роса и обляна в лъчите на изгряващото слънцеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПобягах малко, като за начало. Като бягам като волен звяр из гората, най се чувствам ЧОВЕКПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро, Мечо!
Добро утро тайфата!
Днес сутринта, по незнайно какви причини се оказах дежурна по кучеЗададох въпрос на редовия разводач, в отговор получих само едно измучаване и нищо конкретно
. Най-вероятно, това ми преживяване се дължи на по-особената конфигурацията на звездите спрямо разположението на планетите
.
Хубав ден, момичета и момчета!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро tnm
http://youtu.be/pti8w-JP_1E
П. П,
Доби, за теб лъжа, за мен истина. Посегнах с ръка по инстинкт. За малко да счупя монитора. Добре, че нямах подръка ВИЛИЦАБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМхм ...,
може пък за пред "поробителките" да се скараме и те да се хвърлят да ни спасяват - хихи
П.П. Умната с бягането, че аз 2 дена не мога да се оправя от тая мускулна треска.
Навремето какви времена бяха само:
- станеш от сън, метнеш си 2 шепи вода на муцуната и хукваш по пътищата, спал/неспал - не ти личи .... и си винаги на кеф.
- а ся, кат' хапнеш 1 шоколад и задника ти се тресе 2 седмици после и пак си крив. Епаси ...
Чиърс-а дан' забрайкам!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМдааа, винаги съм си мислел, че там където царят разногласия има мир и благоденствие, а където има единодушие - има война и кръвопролития. Ако примерно пътуваме двамата с тебе в турските авиолинии, тъй като изповядваме различни изконни ценности, аз ще ти дам моите бири и сьомга, а ти ще ми дадеш твоите сладки и салати и ще цари мир и ще бъдем приятели.
А сега да си представим, че и аз обичам бира и сьомга. Ще се скараме като истински юнаци. Ще се разпсуваме гръмогласно, с гласове на които би завидял и Боримечката и ще разревем поробителката.
може пък за пред "поробителките" да се скараме и те да се хвърлят да ни спасяват - хихи
П.П. Умната с бягането, че аз 2 дена не мога да се оправя от тая мускулна треска.
Навремето какви времена бяха само:
- станеш от сън, метнеш си 2 шепи вода на муцуната и хукваш по пътищата, спал/неспал - не ти личи .... и си винаги на кеф.
- а ся, кат' хапнеш 1 шоколад и задника ти се тресе 2 седмици после и пак си крив. Епаси ...
Чиърс-а дан' забрайкам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИ танцьорка. Гледах я в един клип как танцува страстно аржентинско танго.
П.П. Съвременната козметика прави чудеса. Днес дамата може да е брюнетка, утре да е блондинка, следващата седмица със златиста коса, а след месец - червенокоса
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАаа .. няма да ни излагаш така, бря. Тук сме отбора на пиянките - хихи
За 55 мин. полет Русото люсна 3 бири в кутийка и някакви сьомги, салати и сладко ги връчих на 1 колега да ги хапва.
Тая бира Ефес Пилзен много я моря, където я видя, щот' в БГ-то я няма
П.П. Иначе казах на поробителката ( стюардесата ), че ме е страх да летя и си взех направо 3 от количката
А сега да си представим, че и аз обичам бира и сьомга. Ще се скараме като истински юнаци. Ще се разпсуваме гръмогласно, с гласове на които би завидял и Боримечката и ще разревем поробителката.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗнаеш ми слабите места.Това е разкошна жена. Много красива. Велика актриса, певица и поетеса. Знам, че няма да ме разбереш, ама има един стриптийз. Луд полудявам.
П. П. Един и същи спорт сте тренирали. И ти имаш дар слово. Е не си брюнетка, но не това е най важното. Май съм на път да си сменя кумирите..
П.П. Съвременната козметика прави чудеса. Днес дамата може да е брюнетка, утре да е блондинка, следващата седмица със златиста коса, а след месец - червенокоса
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеДа вземеш да бъдеш мааалко по-конкретен.Какви са тези схеми, с кого, за какво и т.н.
п.п. ..и добре дошъл...Не бягам от конкретика. Ако аз съм примерно капо ди тути капи (ама не съм, щото на млади години разсъждавах като нея), в никакъв случай не бих я карал да пласира дрога по училищата, да извършва мокри поръчки или сексуални услуги. С нейните знания и предполагаема лоялност, след кратко едномесечно въвеждане в материята - директно КОНСИЛИЕРИ !!!
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар