IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Аз не мога май да се бия добре. Но съм велик манипулатор и не ми се налага. Ако обаче все пак се стигне до екшън, имам един последен коз - умея да бягам.
    И аз съм така. Кат' хукна и замахвам с краката отгоре чак зад ушите да ги чувам как свистят. Любимите ми амационни филмчета бяха точно тия, където главния герой бяга те го дават кат' едно слято, въртящо се нещо.

После чупя по някое око назад и кат' видя, че никой не ме гони и се ядосвам сега па защо никой не ме гони и сменям посоката наобратно

П.П. Хубаво се шегуваме, ама трябва да хвана 1 офис, после пак. Беше удоволствие за мИня, че се посмяхме! Благодарско!

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=AWtCi...feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=gA7jg...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=-9JOm...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Ии ... яко

Последните години какво се изкилиферчих и ся се бия с другите на водка, бира, джин, виски и салати.

По Гергьовден може и на агне да се ступам с някого. Кофти за мИня е, че повече ме кефи табиета по приготовленията, как го пълнят, пещи фолиота там "Ааа ... Ууу." - иначе не съм много по месото.

Ходим и за бяла глина и слама да търсим да се запечата пещта. Така го правели навремето и кат' се смлатим после на ракия после по нощите и съм баси "биткаджията" - хихи

Чиърс!

Аз не мога май да се бия добре. Но съм велик манипулатор и не ми се налага. Ако обаче все пак се стигне до екшън, имам един последен коз - умея да бягам.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

Така е. Умни са децата.
          Като каза за АК. Аз умея да се бия с АК, особено ако противника е невъоръжен, нищо неподозиращ и с гръб към мен
          Ии ... яко

Последните години какво се изкилиферчих и ся се бия с другите на водка, бира, джин, виски и салати.

По Гергьовден може и на агне да се ступам с някого. Кофти за мИня е, че повече ме кефи табиета по приготовленията, как го пълнят, пещи фолиота там "Ааа ... Ууу." - иначе не съм много по месото.

Ходим и за бяла глина и слама да търсим да се запечата пещта. Така го правели навремето и кат' се смлатим после на ракия после по нощите и съм баси "биткаджията" - хихи

Чиърс!

Коментар

Мхм, за продължението.

Но си мисля, че ако детската аудория ( дет' й викаш ), ако ни хване и ще ни разглоби кат' АК 7.62 мм за 3 секунди и половина и няма да разберем
            Така е. Умни са децата.
            Като каза за АК. Аз умея да се бия с АК, особено ако противника е невъоръжен, нищо неподозиращ и с гръб към мен
            tnm

Коментар

То има и продължение за златото и желязото, но ще изгоним детската аудитория
              Мхм, за продължението.

Но си мисля, че ако детската аудория ( дет' й викаш ), ако ни хване и ще ни разглоби кат' АК 7.62 мм за 3 секунди и половина и няма да разберем

Коментар

• То има и продължение за златото и желязото, но ще изгоним детската аудитория
                tnm

Коментар

• Бау-бау, добри 'орица!

И днес ще фучим с метлата, налЕ?

http://www.youtube.com/watch?v=sQghSEl0hHQ

П.П. Мечков, твоите 5-10 не се броят, а му викат инвестиция. Води се сребро в косите. Капиш?
                  Last edited by marandi; 23.04.2012, 14:07.

Коментар

• 1. Негативна поука от приказката за лъжливото овчарче:
                    Не трябва винаги да лъжа, щото когато ми се наложи да кажа истината никой няма да ми повярва.

2. Позитивна поука от приказката за лъжливото овчарче:
                    Трябва винаги да казвам истината, щото когато ми се наложи да излъжа всички ще ми повярват
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Добър ден, Мечо!
                      Много си ранобуден.
                      Поздрав с една старинна песен:
                      http://www.youtube.com/watch?v=OEsbT...eature=related
                      Благодаря
                      И гората мирише хубаво. Има много цъфнал гарвански лук в нашата гора. Внимавам да не го настъпвам, щото замирисва на лук и гони самодивите.

Когато корабът е бил дълго време в морето и вече съм свикнал с миризмата на океана и не я усещам. Ако вятъра духне откъм приближаващата суша ме удря силно миризмата на гора. На дървета, на трева, на цветя. Толкова е свежо, че сякаш чувам как пеят птичките.
                      tnm

Коментар

• Добър ден, тайфата!
                        Днес съм се разработила от ранни зори. Не можах едно "Добро утро" да ви пожелая.
                        Хубав и слънчев ден, момичета и момчета. И успешна седмица!
                        Last edited by tnm; 23.04.2012, 11:42.
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

Добър ден, Мечо!
                          Много си ранобуден.
                          Поздрав с една старинна песен:
                          http://www.youtube.com/watch?v=OEsbT...eature=related
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици. Успешна седмица

Коментар

Днес пак се загледах в огледалото и гледам, че имам 5-10 бели косми из косата. Ако, ти кажа, че се ядосах, ще ми повярваш ли?

Не искам да остарявам, бе мамка му, а сякаш остарявам - хихи
                              Аз имам 5-10 черни. Ученик бях като почна да ми побелява косата.

Обаче също не искам да деградирам. То затова и бягам де. Ставам все по здрав и по здрав. Като умра ще съм много здрав.
                              tnm

Коментар

• Добро утро tnm

http://www.vbox7.com/play:01ab2e0b&start=1
                                tnm

Коментар

Working...
                                X