IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Русото, ти този рожден ден го караш вече 22 дни. Направо ме изуми!
    Големи отрови по тия кръчми. После ми се цупят като им правя забележка, че ми искат пари да ме тровят ( т'ва на собствениците ).

П.П. Трябва да се постегна малко, че имам 1 кило в ханша за махане. Тая гравитация, дет' всичко увисва и зимния период са кошмарни.

Гъвкавостта ми не е същата като едно време и въобще се чудя, Епаси тъпото парче съм, дет' само се влошавам.

Днес пак се загледах в огледалото и гледам, че имам 5-10 бели косми из косата. Ако, ти кажа, че се ядосах, ще ми повярваш ли?

Не искам да остарявам, бе мамка му, а сякаш остарявам - хихи

Бау! ( с една сладка пародия на бати Майк )

http://www.youtube.com/watch?v=CDl9ZMfj6aE
    Last edited by marandi; 23.04.2012, 04:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Свестни са модераторите и добре си вършат работата.. И Амстердам преди и сега Бети се справят много добре - коригират постовете в синхрон с правилата, а не ги трият, мислят, вникват в смисъла на написнаото, не допускат тролове и платени драскачи... В интерес на истината и ние (особенно аз) сме малко по вулгарни и натуаралистични от време на време.. Факт е че без модератори не става. Те са единствената защита от тролове, комплексари и платени драскачи, които неизменно гонят такива свободомнислещи ентусиасти като нас...

За момата и аз си я харесвам Много е красива. На такава жена просто не можеш да се обидиш или да я виниш... Тая сутрин се оправя да излиза с приятелки и да ходят а бельо в мола и си сложи някакво пак секси бельо - ами трябва да ти кажа че половината модели на Виктория сикретс ряпа да ядат... Мацката си е номер едно.. Проблемите са и в характера и в отношението към жиовта, но аз не търся майка или съпруга така че....
      Просто не се стърпях да се пошегувам с Бети ( да ми прости ). Голямо съм диване

Прав си - форума е готин, понеже участниците са готини. Досега съм ви чел и е удоволствие, както винаги и доста сте писали.
      ----------------------------------------------------------------------
      П.П. Относно каката те чета с интерес и понеже съм шибан романтик само ще кажа, както и предния път с рускинчето: "Дано победи любовта!"

Животецът е срещи и раздели. И в момента много се кефя като те чета. Изглеждаш ми щастлив.

С пожелание за повече срещи и по-малко раздели от мИня!
      -----------------------------------------------------------------------
      Чиърс!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Чел съм разни истории, за България и за един малък период от средновековна Франция. Имаме все още голямо предимство пред другите народи, ако разбира се бъдем оставени да се развиваме свободно, без колониално ограбване. Тук не сме религиозни, а са доста силно изразени култовете към красотата, физическата сила и образованието. Все още сме една от най образованите нации въпреки комунизма и последвалото го доограбване и беднотия. Това не е щото политиците го искат. Това е въпреки тях, щото ни е в кръвта и не се предаваме. Свети Георги е историческа личност. Българин, римски генерал. Бил е убит по време на гоненията срещу християните. Канонизиран за светец и от тогава по нашите земи има празник в негова чест. След 9 септември пробваха ли да ни накарат да го забравим - пробваха. Забравихме ли го - не го забравихме. Всяка година на 5 срещу 6 май горяха ли огньовете - горяха. Тези огньове топлят някак сърцето.
        Бебе,
        -----------------------------------
        аз не се имам за патриот. Прав си, че народът ни е древен и може би тук се смесва Изтока-Запада, християнство, будизъм, ислям ( днешните "велики" сили, пардон "велики" кифли като Русия, Германия, ЮКей, УСА, Турция и прочие, които след 200-500 години може би няма да ги има на историческата карта, но сега ни досаждат.

Това за св. Георги не го знаех ( понякога се отчайвам колко много неща не знам ), но па винаги си имам дружки, които да ми поправят пропуските и ти Благодаря.
        ------------------------------------
        П.П. Надявам се някой ден да стана добър Българин като тИбя.

Чиърс!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Kakво толкова сте говорили, че са ви модерирали?
          Русото, какви са тези запои?
          Как го правите бе хора? Ами аз ще пукна само след 1 месец ако я карам като вас.
          Чао, че съм по средата на нищото, а трябва да измъдря и нещо готино, уютно, вкусно- като за неделя.
          Не ме питай, днес отивам в кръчмето на 1 приятел и даже си лафехме следобед с него и всичко 6+, че му давам инфо за едни неща, ако може да ги ползва.

--------------------------

И персонала му ме гледа кат' натровени с гъби. И кърках малко там, после ходих на друга кръчма, после се върнах в тая и т.н. - и си викам тия не са на кеф нещо, щом ме стрелкат.

---------------------------
          Оказа се, че вчера съм бил казал на управителката им като дошла да затваря кръчмата, че е е дебела и грозна и тя ми се била обидила.

И аз се шашнах днес. Питах ги какво кърка управителката им - тя не къркала алкохол ( ужасТ ). Викам сладко хапва ли, дайте едно меню, торти, сладоледи, плодови салати и т.н. да се извиня.

-----------------------------

И май съм за е*бане - т.е. кофти ми е, ако съм нагрубил девойката

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Не си спомням дали беше в тази тема, но преди време казах, че съм решил да прехвърля всичките си аудио дискове на хард диск (AIFF файлове). Хем да си запазвам дисковете, хем и по-бързо да намирам музиката за слушане.
            Днес приключих . Към 1.5 Терабайта излязоха и съм много щастлив, щото почна да ми писва по някое време.

Та по този повод ще поздравя Космонавта с една нецензурирана обложка на албум и песен от него.
            Поздравът е във връзка с последните му преживявания на задната седалка в едно Ауди.

http://www.youtube.com/watch?v=GKKNOW0t5H0
            Вари го,печи го ,дигаш килима и отдолу Pink Floyd
            Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Да са кротки, да са кротки, колко да са кротки. .
              Даааам, направо се смразявам от ужас когато ми звънне от училище или от лагер. Принципно не ми звъни.... Последното обаждане беше, кратко и ясно - Тате, след колко време можеш да си във Велинград, че си счупих крака
              Така че, нито са по кротки, нито по глупави от нас

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Може и да е крив живота брат ми, но и ние не сме лесни. Ти ме зарази и аз си поръчах 3 китаиски- сега ги чакам и с червено вино наздраве. Така са децата, но ми се струва че сега са по кротки- ние навремето бяхме по диви
                Да са кротки, да са кротки, колко да са кротки. Аз какъв срам брах, че бях и напълно отговорен. Синът ми като беше 1 клас разбрах, че го бият. Почна да не иска да ходи на училище пък беше голям зубрач. Много криво ми стана. Имаше едни обувки много твърди отпред. Казах му ако някое дете го тормози да го ритне със всичка сила на боца отпред между коляното и стъпалото и да хукне да бяга. Обясних му. че болката е адска и едва ли ще го хванат. Казах му, че и да го хванат ще го набият веднъж. След това няма да имат желание да го доближават щото никой не иска да го боли. Още на другия ден отиде с желание на училище. Големия проблем дойде след няколко дни, когато други родители почнаха да се оплакват. На едно дете разбил носа. На друго устата. Не мога да го отуча. Че и гледах да е тайно. Добре че е мълчалив и не каза на майка си откъде е дошла агресията.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

По пресечена местност не мога да ги избягам. Не се наемам да бягам по надолнище. По равна местност обаче мога. Сега няма да опитам де. Щото 6 месеца само съм лежал и съм се търкалял. След месец ще направя един маратон от Неофит Рилски до Варна и ще публикувам резултата.
                  Ейййй, умната с тези маратони на тези годинки

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                    ... ахаааа - някой е внимавал (и в моето) повествование... Целувки за това!

Дори щъркел в полет си имам...

А онова, което пропусна твоята изгора, беше фактът, че оставам доволен от 30-40-те километра по пресечена местност, с над 1700-1800 метра н.в.... Това ме зарежда с желание да почна новата седмица като новороден...

Снимки - ще мисля дали да пускам тук, ако част от хората не ги приемат като уникални, а по-скоро - те са поредният фототапет... Разни хора... и (различни) идеали...

Важно е - да не вдигам прекалено летвата на конкуренцията, защото хората са с определени възможности (тук може да се замислим - как хора, които смятат, че да покоряваш планински върхове - е по-скъпа дейност, отколкото - примерно - 3 пъти седмично да пиеш в заведения до несвяст...)...

... така че - има много "АКО", които ще ме карат да мисля по въпроса за проявите ми тук...

Приятна вечер на всички!
                    Скрънза.
                    Обещавам, че ако публикуваш снимката с летящия щъркел няма да я сложа за тапет на служебния си компютър. Ноооо ... за лаптопа - гаранции не давам.
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                      30-40-те километра по пресечена местност
                      По пресечена местност не мога да ги избягам. Не се наемам да бягам по надолнище. По равна местност обаче мога. Сега няма да опитам де. Щото 6 месеца само съм лежал и съм се търкалял. След месец ще направя един маратон от Неофит Рилски до Варна и ще публикувам резултата.
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Може и да е крив живота брат ми, но и ние не сме лесни. Ти ме зарази и аз си поръчах 3 китаиски- сега ги чакам и с червено вино наздраве. Така са децата, но ми се струва че сега са по кротки- ние навремето бяхме по диви

Коментар

• Идва ми катйското. Отивам да ям...

Коментар

[/B]

Моето безценно камъче освен гореизброените от теб неща, си заключва и стаята.

Това е нормално.. В пубертета се чувстват големи и търсят самостоятелност.

Коментар

С момичето на тати няма проблем. Тя хем не си крие нейните неща. Хем не любопитства да чете нашите. Обаче момчето на мама, хем като ни издебне чете нашите работи, хем си е заключил лаптопа с разни пароли, само дето катинар не му слага.

Моето безценно камъче освен гореизброените от теб неща, си заключва и стаята.
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

Не ме разбра, Космо. Не казвам, че ще ми повлияеш лошо. Има някои изрази в постовете ти, които не са му ясни и на мен ми се налага да му разяснявам какво точно казваш. Синът ми е на 13 години.
                                13 са много. По това време бях вече републикански шампион и вече пиех и пушех цигари.. Трябва много да работиш с детето щоим му се струват привлекателни и интересни тези теми... Щото скоро ще почне да води и полов живот (сам вече най вероятно е почнал и е въпрос на време и да си намери компания).. Ама ти знаеш по- добре от мен.. Ти си кожещи разумен овек и много добра и интелигентна майка.. Гледай само компанията и улицата да не стант по голеите авторитети (както стана на врмето с мен)...

Коментар

Working...
                                X