IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    И тук гъмжи от медиум !! Ако оставят клавиатурите и изпълзят на улицата, ще ти е трудно се разминеш с тях
    д-р Черкезов е медиум, Мастъра е медиум, и т.н.
    Тия моите са богове (богини, щото повето са жени).. Предсказват смени на министри, любовни истории, кой, какво, къде, кога.. Направо са като агенция Фокус... Иначе на форумните предсказатели им е лесно - това е като хоби - нищо не влагаш, нищо не рискува, нищо и не печелиш, никой не ти води и статистика на ефективността... Ама няои от тях станаха много добри с годините, защото прекарват ,много време по икономическите сайтове и натрупаха много инфо и усещане как ще реагират пазарите... Щото е миналата година моите (в институцията в която работех) дилъри (дето са с по 10 - 15 години стаж и няма заплата под 5 бона в тия отдели) загубиха сигурно 1 млн евро от някакви техни идеи че еврото ще стане над 1.6 към долара към нова година, докато тук във форума водещите форексаджии бяха на друго мнение и се оказаха прави.... Да не говорим кави пари хвръкнаха покрай разни акции, дето корифеите от 2010 все овят дъна и9 всичко дето изкарваме от недвижимите имоти да ловим дъна по разни позиции, щото имали вътрешни хора и информация... Няма такъв филм - тия хора дето имат вътрешната информация изобщо не са служители по дружествата и никой не ги познава официално.... Е сега чета в темата за БТК (нямам акции и не е препоръка)"брокерите" от 1 месец какви разкази по картинка с елемент на разсъждение пишат и се смея с глас... Само се замисли - става въпрос за компания дето само дълговете са и 1.6 милиарда евро и е със стратегическо значение за държавната сигурност????? - та мислип ли че ако някой тръгне да я купува нещата ще се развият на борсата и ще ги разбере който и да е от компанията или медиите.. Тука ще са игри на ниво премиери и министри на държави, мултинционални компании, мега банки, тайни служби.. Ще се правят едни срещи в 3 през нощта на разни летища на Карибите и по разни 40 метрови яхти в Калифорния.... И информация ще се изнесе в пресата 3 месеца след като сделката е финализирана... Същото е валидно за всяка компания с по-големи мащаби... Та борсата си е тото...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Не мога да ви разбера вас, жените???!!!

Чувала ли си за "бунион"?

http://medical.bg/anatomy/bunion.html

А знаеш ли, че рядко има по-отвратително нещо от това, в леглото до мъжа да има жена с такова нещо? Убива еротиката с невероятна скорост.....

Имаше такава сцена в "Бумеранг" с Еди Мърфи, ако не ме лъже паметта
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        Ей Мечо ама кави клюкари познавам идея нямаш... От къде я имат тая информация един господ знае.. Информация която излиза като официална поне 3 месеца след това... Имам чувство че са някави медиуми...
        Неведоми са пътищата по които тече информацията. Отговорните фактори може да знаят колко дни ще продължи обработката на кораба в пристанището, може и да не знаят. Но мама сан и момичетата винаги знаят с точност до час. Винаги съм се чудел как точно става тази работа.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Анон , много си претенциозен.
          Бунион съм виждала при стари хора или такива
          Щото не си си лягала с много жени. Затова не си виждала и при младите.

Коментар

• Анон , много си претенциозен.
            Бунион съм виждала при стари хора или такива, които имат "ръбеста" костна система (не само първа става на палеца им е "отчетлива", а и раменни ключици и други.. )

п.п.Абе вие харно се оплаквате от ангажираност, но тук след празниците е леко трагично в трудов план.

Коментар

Абе днес не е ден за работа.. На вън каквои врем се е отворило.. И на мен от сутринта ми надуха главата, с разни проблеми и казуси и не мога да си пия на спокойствие.. Ха наздраве.. Ебати от сутринта не съм изпил и 200 грама уиски... Тия работохолици дето съм се обградил с тях срам нямат...
              Ako не работят и не вкарат кинта, откъде ще намериш 600К да се разплащаш!?. За усискито да не говорим, отде ще вземеш кинта, да го купиш.
              Стимулирай ги малко хората, не ги нахоквай сИпи им по едно уиски, да им се разшири мирогледа
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                пък днес как се покатерих на най-високите токчета ме питайте, колкото имах да ходя пеша по софийските неравни улици С такова блаженство съм ги събула обущетата и си пия шоколадовия шейк, че ми става хубаво само като си помисля и забравям колко пришки са ми станали през последните два часа
                Не мога да ви разбера вас, жените???!!!

Чувала ли си за "бунион"?

http://medical.bg/anatomy/bunion.html

А знаеш ли, че рядко има по-отвратително нещо от това, в леглото до мъжа да има жена с такова нещо? Убива еротиката с невероятна скорост.....

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Ще те вдъхна едно хубаво тебе ... Я се вземи в ръце, какво по-голямо вдъхновение от мисълта за довечера, а и особено при наличие на кинти
                  Абе днес не е ден за работа.. На вън каквои врем се е отворило.. И на мен от сутринта ми надуха главата, с разни проблеми и казуси и не мога да си пия на спокойствие.. Ха наздраве.. Ебати от сутринта не съм изпил и 200 грама уиски... Тия работохолици дето съм се обградил с тях срам нямат...

Коментар

Ей Мечо ама кави клюкари познавам идея нямаш... От къде я имат тая информация един господ знае.. Информация която излиза като официална поне 3 месеца след това... Имам чувство че са някави медиуми...
                    И тук гъмжи от медиум !! Ако оставят клавиатурите и изпълзят на улицата, ще ти е трудно се разминеш с тях
                    д-р Черкезов е медиум, Мастъра е медиум, и т.н.
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                      Поздрави от "пролетариата" нЕкои човечета тъкмо сядаме на столчето, че беше лудница преди обяд..пък днес как се покатерих на най-високите токчета ме питайте, колкото имах да ходя пеша по софийските неравни улици С такова блаженство съм ги събула обущетата и си пия шоколадовия шейк, че ми става хубаво само като си помисля и забравям колко пришки са ми станали през последните два часа Нещо не ми е петъчно, пък времето толкова хубаво навън...

Кой ще пусне музиката? Имам нужда от нещо освежаващо, може ли, моля

п.п. пък за клюкините най-доброто решение е да страниш от източниците им, все ще си измислиш работа ако нямаш наистина в този момент, тъй че да се спасиш
                      Готово http://youtu.be/vCEvCXuglqo
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Немой да мЪ юркаш по този начин! За да бачкам ми трябва вдъхновение
                        Ще те вдъхна едно хубаво тебе ... Я се вземи в ръце, какво по-голямо вдъхновение от мисълта за довечера, а и особено при наличие на кинти
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Извинявай, че така зад гърба ти, но нали знаеш - добрата клюка е ефикасно хапче против скука. Ама те и колегите били клюкари. Мислех, че няма да ти кажат.

Коментар

• Поздрави от "пролетариата" нЕкои човечета тъкмо сядаме на столчето, че беше лудница преди обяд..пък днес как се покатерих на най-високите токчета ме питайте, колкото имах да ходя пеша по софийските неравни улици С такова блаженство съм ги събула обущетата и си пия шоколадовия шейк, че ми става хубаво само като си помисля и забравям колко пришки са ми станали през последните два часа Нещо не ми е петъчно, пък времето толкова хубаво навън...

Кой ще пусне музиката? Имам нужда от нещо освежаващо, може ли, моля

п.п. пък за клюкините най-доброто решение е да страниш от източниците им, все ще си измислиш работа ако нямаш наистина в този момент, тъй че да се спасиш
                            Last edited by artemida_sofyanska; 04.05.2012, 12:50.
                            There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                              Уууу сакън !!!
                              Тва клюките, ми е на едно ниво в класацията с чалгата ...
                              Заочва ли изречението с "разбра ли че", "чу ли ..", напрао пускам заглушаващата апаратура... Незнам що, ама жестоко ме изнервят токъв тип приказки... Почти винаги има нещо негативно, очернящо или от тоа тип... Я болест, я некви изневери там или подобни важни неща...
                              А пък и рАботя на място, което е доста гостоприемно за подобни бълвочи...
                              ...
                              уффф ай чеерс на пролетариата !!! (и некои ръководни кадри.. ама с мааалко изключения..)
                              Понеже често почвам работа в нови колективи, си знам че най отгоре първи изплуват боклуците. И се почва: "Този не работи, онзи не разбира, другия плете интриги и ако не бях аз ................" Набелязвам си ги тия първите дето услужливо ме "въвеждат в работата". После гледам доколкото е възможно да страня от тях. Ама то е много трудно, щото баш те са най прилепчиви и най обидчиви, и е най опасно ако случайно ги обидиш.
                              Last edited by mechobikov; 04.05.2012, 12:48.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Извинявай, че така зад гърба ти, но нали знаеш - добрата клюка е ефикасно хапче против скука. Ама те и колегите били клюкари. Мислех, че няма да ти кажат.
                                Уууу сакън !!!
                                Тва клюките, ми е на едно ниво в класацията с чалгата ...
                                Заочва ли изречението с "разбра ли че", "чу ли ..", напрао пускам заглушаващата апаратура... Незнам що, ама жестоко ме изнервят токъв тип приказки... Почти винаги има нещо негативно, очернящо или от тоа тип... Я болест, я некви изневери там или подобни важни неща...
                                А пък и рАботя на място, което е доста гостоприемно за подобни бълвочи...
                                ...
                                уффф ай чеерс на пролетариата !!! (и некои ръководни кадри.. ама с мааалко изключения..)
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X