Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от glory Разгледай мнениеМечо, вярно ли е, че идвали направо с джонките на корабите ? Една колежка, чийто съпруг работи някъде по океанските кораби ми е казвала, но аз не смеех да я разпитвам. Все пак темата е деликатна, но ми е било интересно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от glory Разгледай мнениеМечо, вярно ли е, че идвали направо с джонките на корабите ? Една колежка, чийто съпруг работи някъде по океанските кораби ми е казвала, но аз не смеех да я разпитвам. Все пак темата е деликатна, но ми е било интересно.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНеведоми са пътищата по които тече информацията. Отговорните фактори може да знаят колко дни ще продължи обработката на кораба в пристанището, може и да не знаят. Но мама сан и момичетата винаги знаят с точност до час. Винаги съм се чудел как точно става тази работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеЗарко вече почнА да ми липсваш значи въобще не се "обаждаш" у форумО хихи така ами, ти не знаеш за какво иде реч... като си нямам шивач и си ходя с по-дълги панталони, то не става с ниски обувки и трябва да слагам най-най-високите токчета това е положението
...вероятно не съм в час...... - Ко сЯ - като не сме (разбирай - не си
) - предприемчиви - сега и обущар трябва да търсим за детето...
..., нали имаше един шивач наоколо - може да разбира и от масажи на нежни глезени...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВисокият ток е нещо много хубаво за една жена, особено при наличие на хубав глезен и прасец.
Важното е този "висок ток" да не бъде съчетан с километри ходене или часове стоене прав.
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеВисоки токчета (в разумни см.)- ДА.
Важното е този "висок ток" да не бъде съчетан с километри ходене или часове стоене прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение...че, какъв проблемът, ако не сме на високите токчета?..., ние и така не харесваме прекалено дългокраките - аз лично не зная къде си поставят прекалено дългите крака...There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеАнон не ме ядосвай, не бих позволила такова нещо (ако искаш да знаеш си имам ментолов спрей за крачка в чантата, ментолов крем в чекмеждето и на работа, а вкъщи им правя ванички с ароматни соли и всякакви други екстри аааа) Пък да не говорим какво по-неприятни неща могат да се срещнат при един мъж, хайде сега...
Причините за появата му са свързани с биомеханиката.
П.П. Пък и аз не казвам, че го имаш. Беше доброжелателно.
П.П.2. Дефектите при мъжете ги преживявате по-лесно, отколкото ние вашите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЩе те вдъхна едно хубаво тебе... Я се вземи в ръце, какво по-голямо вдъхновение от мисълта за довечера, а и особено при наличие на кинти
. И що трябва аз да се грижа за кинтите
!? Не мое ли някой друг да ги осигури, пък аз само да ги изхарча
?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНеведоми са пътищата по които тече информацията. Отговорните фактори може да знаят колко дни ще продължи обработката на кораба в пристанището, може и да не знаят. Но мама сан и момичетата винаги знаят с точност до час. Винаги съм се чудел как точно става тази работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение[/B]
Имаше такава сцена в "Бумеранг" с Еди Мърфи, ако не ме лъже паметта
Ама аз не се шегувам. Вал/Ши е права, че това е характерно за бабките, но е ужасно, когато до теб лежи младо и хубаво женско тяло и в момента в който погледнеш краката му и започваш да си задаваш въпроса" Аз геронтофил ли съм?
Коментар
-
Мечо благодаря ти
Анон не ме ядосвай, не бих позволила такова нещо (ако искаш да знаеш си имам ментолов спрей за крачка в чантата, ментолов крем в чекмеждето и на работа, а вкъщи им правя ванички с ароматни соли и всякакви други екстри аааа) Пък да не говорим какво по-неприятни неща могат да се срещнат при един мъж, хайде сега...
There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеПоздрави от "пролетариата"нЕкои човечета тъкмо сядаме на столчето, че беше лудница преди обяд..пък днес как се покатерих на най-високите токчета ме питайте, колкото имах да ходя пеша по софийските неравни улици
С такова блаженство съм ги събула обущетата и си пия шоколадовия шейк, че ми става хубаво само като си помисля и забравям колко пришки са ми станали през последните два часа
Нещо не ми е петъчно, пък времето толкова хубаво навън...
Кой ще пусне музиката? Имам нужда от нещо освежаващо, може ли, моля
п.п. пък за клюкините най-доброто решение е да страниш от източниците им, все ще си измислиш работа ако нямаш наистина в този момент, тъй че да се спасиш"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
Коментар