IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Да вярно е. Има някои рейдове, където още преди да сме спуснали трапа, хвърлят куките и най пъргавите се качват направо по въжетата.
    Абордаж???

Коментар

• Първоначално изпратено от glory Разгледай мнение
      Мечо, вярно ли е, че идвали направо с джонките на корабите ? Една колежка, чийто съпруг работи някъде по океанските кораби ми е казвала, но аз не смеех да я разпитвам. Все пак темата е деликатна, но ми е било интересно.
      Ей на това му казват опит за клюка.

Коментар

• Първоначално изпратено от glory Разгледай мнение
        Мечо, вярно ли е, че идвали направо с джонките на корабите ? Една колежка, чийто съпруг работи някъде по океанските кораби ми е казвала, но аз не смеех да я разпитвам. Все пак темата е деликатна, но ми е било интересно.
        Да вярно е. Има някои рейдове, където още преди да сме спуснали трапа, хвърлят куките и най пъргавите се качват направо по въжетата.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

Неведоми са пътищата по които тече информацията. Отговорните фактори може да знаят колко дни ще продължи обработката на кораба в пристанището, може и да не знаят. Но мама сан и момичетата винаги знаят с точност до час. Винаги съм се чудел как точно става тази работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
            Зарко вече почнА да ми липсваш значи въобще не се "обаждаш" у форумО хихи така ами, ти не знаеш за какво иде реч... като си нямам шивач и си ходя с по-дълги панталони, то не става с ниски обувки и трябва да слагам най-най-високите токчета това е положението

...вероятно не съм в час...... - Ко сЯ - като не сме (разбирай - не си ) - предприемчиви - сега и обущар трябва да търсим за детето... ..., нали имаше един шивач наоколо - може да разбира и от масажи на нежни глезени...
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Високият ток е нещо много хубаво за една жена, особено при наличие на хубав глезен и прасец.
              Важното е този "висок ток" да не бъде съчетан с километри ходене или часове стоене прав.
              + необходима дължина на пола, деколте и подходящ ахтомобил ...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Високи токчета (в разумни см.)- ДА.
                Високият ток е нещо много хубаво за една жена, особено при наличие на хубав глезен и прасец.
                Важното е този "висок ток" да не бъде съчетан с километри ходене или часове стоене прав.

Коментар

• Високи токчета (в разумни см.)- ДА. Тесни обувки-НЕ.
                  Какви "дефекти" Арти?

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                    ...че, какъв проблемът, ако не сме на високите токчета?..., ние и така не харесваме прекалено дългокраките - аз лично не зная къде си поставят прекалено дългите крака...
                    Зарко вече почнА да ми липсваш значи въобще не се "обаждаш" у форумО хихи така ами, ти не знаеш за какво иде реч... като си нямам шивач и си ходя с по-дълги панталони, то не става с ниски обувки и трябва да слагам най-най-високите токчета това е положението
                    There is no right way. Only your own way!

Коментар

Анон не ме ядосвай, не бих позволила такова нещо (ако искаш да знаеш си имам ментолов спрей за крачка в чантата, ментолов крем в чекмеждето и на работа, а вкъщи им правя ванички с ароматни соли и всякакви други екстри аааа ) Пък да не говорим какво по-неприятни неща могат да се срещнат при един мъж, хайде сега...
                      Тя тая работа със спрей и кремчета не става.

Причините за появата му са свързани с биомеханиката.

П.П. Пък и аз не казвам, че го имаш. Беше доброжелателно.

П.П.2. Дефектите при мъжете ги преживявате по-лесно, отколкото ние вашите.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        Ще те вдъхна едно хубаво тебе ... Я се вземи в ръце, какво по-голямо вдъхновение от мисълта за довечера, а и особено при наличие на кинти
                        Мразя да се вземам в ръце. И що трябва аз да се грижа за кинтите!? Не мое ли някой друг да ги осигури, пък аз само да ги изхарча?
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

Неведоми са пътищата по които тече информацията. Отговорните фактори може да знаят колко дни ще продължи обработката на кораба в пристанището, може и да не знаят. Но мама сан и момичетата винаги знаят с точност до час. Винаги съм се чудел как точно става тази работа.
                          На времето касто работех по банки и министерства съм се учудвал - абе ти движиш някой проблем а получаваш инфо за развитието му от секретариата.. Беше уникално...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            [/B]

Имаше такава сцена в "Бумеранг" с Еди Мърфи, ако не ме лъже паметта
                            Май да.

Ама аз не се шегувам. Вал/Ши е права, че това е характерно за бабките, но е ужасно, когато до теб лежи младо и хубаво женско тяло и в момента в който погледнеш краката му и започваш да си задаваш въпроса" Аз геронтофил ли съм?

Коментар

• Мечо благодаря ти

Анон не ме ядосвай, не бих позволила такова нещо (ако искаш да знаеш си имам ментолов спрей за крачка в чантата, ментолов крем в чекмеждето и на работа, а вкъщи им правя ванички с ароматни соли и всякакви други екстри аааа ) Пък да не говорим какво по-неприятни неща могат да се срещнат при един мъж, хайде сега...
                              There is no right way. Only your own way!

Коментар

Поздрави от "пролетариата" нЕкои човечета тъкмо сядаме на столчето, че беше лудница преди обяд..пък днес как се покатерих на най-високите токчета ме питайте, колкото имах да ходя пеша по софийските неравни улици С такова блаженство съм ги събула обущетата и си пия шоколадовия шейк, че ми става хубаво само като си помисля и забравям колко пришки са ми станали през последните два часа Нещо не ми е петъчно, пък времето толкова хубаво навън...

Кой ще пусне музиката? Имам нужда от нещо освежаващо, може ли, моля

п.п. пък за клюкините най-доброто решение е да страниш от източниците им, все ще си измислиш работа ако нямаш наистина в този момент, тъй че да се спасиш
                                ...че, какъв проблемът, ако не сме на високите токчета?..., ние и така не харесваме прекалено дългокраките - аз лично не зная къде си поставят прекалено дългите крака...
                                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Working...
                                X