If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Ся таман едно гадже ме пита дали е изящна и съм я фанал за глезена проверя, обаче не можах да разбера палеца трябва ли да се срещне с останалите пръсти
Държиш ли още гаджето за глезена?
Ако можеш да срещнеш палеца и някои от пръстите си - значи с изящен глезен. Ама и да не ги срещнеш, ти пак й кажи, че е изящна, защото женското изящество има хиляди проявления
Тъй, тъй. Според един познат, глезена на дамата е изящен тогава, когато господинът може да го обхване с пръстите на ръката си
Ся таман едно гадже ме пита дали е изящна и съм я фанал за глезена да проверя, обаче не можах да разбера палеца трябва ли да се срещне с останалите пръсти
Високият ток е нещо много хубаво за една жена, особено при наличие на хубав глезен и прасец.
Важното е този "висок ток" да не бъде съчетан с километри ходене или часове стоене прав.
Тъй, тъй. Според един познат, глезена на дамата е изящен тогава, когато господинът може да го обхване с пръстите на ръката си
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Мечо, вярно ли е, че идвали направо с джонките на корабите ? Една колежка, чийто съпруг работи някъде по океанските кораби ми е казвала, но аз не смеех да я разпитвам. Все пак темата е деликатна, но ми е било интересно.
...деликатна е темата, само ако в нея се засяга конкретен човек, но в случая не е така: винаги по тоя начин се е търгувало - с различни стоки, вкл. и с човешка плът...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар