Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе мога да ви разбера вас, жените???!!!
Чувала ли си за "бунион"?
http://medical.bg/anatomy/bunion.html
А знаеш ли, че рядко има по-отвратително нещо от това, в леглото до мъжа да има жена с такова нещо? Убива еротиката с невероятна скорост.....
Имаше такава сцена в "Бумеранг" с Еди Мърфи, ако не ме лъже паметтаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЕй Мечо ама кави клюкари познавам идея нямаш... От къде я имат тая информация един господ знае.. Информация която излиза като официална поне 3 месеца след това... Имам чувство че са някави медиуми...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеАнон, много си претенциозен.
Бунион съм виждала при стари хора или такиваЗатова не си виждала и при младите.
Коментар
-
Анон, много си претенциозен.
Бунион съм виждала при стари хора или такива, които имат "ръбеста" костна система (не само първа става на палеца им е "отчетлива", а и раменни ключици и други..)
п.п.Абе вие харно се оплаквате от ангажираност, но тук след празниците е леко трагично в трудов план.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАбе днес не е ден за работа.. На вън каквои врем се е отворило.. И на мен от сутринта ми надуха главата, с разни проблеми и казуси и не мога да си пия на спокойствие.. Ха наздраве.. Ебати от сутринта не съм изпил и 200 грама уиски... Тия работохолици дето съм се обградил с тях срам нямат...
Стимулирай ги малко хората, не ги нахоквайсИпи им по едно уиски, да им се разшири мирогледа
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениепък днес как се покатерих на най-високите токчета ме питайте, колкото имах да ходя пеша по софийските неравни улициС такова блаженство съм ги събула обущетата и си пия шоколадовия шейк, че ми става хубаво само като си помисля и забравям колко пришки са ми станали през последните два часа
Чувала ли си за "бунион"?
http://medical.bg/anatomy/bunion.html
А знаеш ли, че рядко има по-отвратително нещо от това, в леглото до мъжа да има жена с такова нещо? Убива еротиката с невероятна скорост.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЩе те вдъхна едно хубаво тебе... Я се вземи в ръце, какво по-голямо вдъхновение от мисълта за довечера, а и особено при наличие на кинти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЕй Мечо ама кави клюкари познавам идея нямаш... От къде я имат тая информация един господ знае.. Информация която излиза като официална поне 3 месеца след това... Имам чувство че са някави медиуми...
д-р Черкезов е медиум, Мастъра е медиум, и т.н.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеПоздрави от "пролетариата"нЕкои човечета тъкмо сядаме на столчето, че беше лудница преди обяд..пък днес как се покатерих на най-високите токчета ме питайте, колкото имах да ходя пеша по софийските неравни улици
С такова блаженство съм ги събула обущетата и си пия шоколадовия шейк, че ми става хубаво само като си помисля и забравям колко пришки са ми станали през последните два часа
Нещо не ми е петъчно, пък времето толкова хубаво навън...
Кой ще пусне музиката? Имам нужда от нещо освежаващо, може ли, моля
п.п. пък за клюкините най-доброто решение е да страниш от източниците им, все ще си измислиш работа ако нямаш наистина в този момент, тъй че да се спасишБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНемой да мЪ юркаш по този начин! За да бачкам ми трябва вдъхновение
... Я се вземи в ръце, какво по-голямо вдъхновение от мисълта за довечера, а и особено при наличие на кинти
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИзвинявай, че така зад гърба ти, но нали знаеш - добрата клюка е ефикасно хапче против скука. Ама те и колегите били клюкари. Мислех, че няма да ти кажат.
Коментар
-
Поздрави от "пролетариата"нЕкои човечета тъкмо сядаме на столчето, че беше лудница преди обяд..пък днес как се покатерих на най-високите токчета ме питайте, колкото имах да ходя пеша по софийските неравни улици
С такова блаженство съм ги събула обущетата и си пия шоколадовия шейк, че ми става хубаво само като си помисля и забравям колко пришки са ми станали през последните два часа
Нещо не ми е петъчно, пък времето толкова хубаво навън...
Кой ще пусне музиката? Имам нужда от нещо освежаващо, може ли, моля
п.п. пък за клюкините най-доброто решение е да страниш от източниците им, все ще си измислиш работа ако нямаш наистина в този момент, тъй че да се спасишLast edited by artemida_sofyanska; 04.05.2012, 12:50.There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеУууу сакън !!!
Тва клюките, ми е на едно ниво в класацията с чалгата ...
Заочва ли изречението с "разбра ли че", "чу ли ..", напрао пускам заглушаващата апаратура... Незнам що, ама жестоко ме изнервят токъв тип приказки... Почти винаги има нещо негативно, очернящо или от тоа тип... Я болест, я некви изневери там или подобни важни неща...
А пък и рАботя на място, което е доста гостоприемно за подобни бълвочи...
...
уффф ай чеерс на пролетариата !!! (и некои ръководни кадри.. ама с мааалко изключения..)Last edited by mechobikov; 04.05.2012, 12:48.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИзвинявай, че така зад гърба ти, но нали знаеш - добрата клюка е ефикасно хапче против скука. Ама те и колегите били клюкари. Мислех, че няма да ти кажат.
Тва клюките, ми е на едно ниво в класацията с чалгата ...
Заочва ли изречението с "разбра ли че", "чу ли ..", напрао пускам заглушаващата апаратура... Незнам що, ама жестоко ме изнервят токъв тип приказки... Почти винаги има нещо негативно, очернящо или от тоа тип... Я болест, я некви изневери там или подобни важни неща...
А пък и рАботя на място, което е доста гостоприемно за подобни бълвочи...
...
уффф ай чеерс на пролетариата !!! (и некои ръководни кадри.. ама с мааалко изключения..)Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар