Първоначално изпратено от zarco
Разгледай мнение
аз 'ноу си те кльопам, браточка и си винаги неизчерпаем извор на нестандартни моменти/елементи ( дет' му викат инженери-те ).
В момента стига се "взира" кат' инженерен в детайлите и погледни Небето, щот' издребняваш, а не ти прилича - ти си готин.
Направи 2 крачки "назад" от конкретната полемика и Мечо ще направи 1 крачка назад и готово.
П.П. Аз вчера го писах т'ва, ама не го пуснах. Пратих сега Тати на градината ( ние сме с 3 градини в регулация и на по 1 км и той го гледам виси днес и хем уморен и болничак и хем иска нещо да "внесе" някой ден в къщи, че да се чувства полезен. И го пратих сега там, щот' за градината се е сетил и това е най-важното за него и няма да му чупя хатъра.
Останаха 2 кила череши неизядени и му ги измих и викам "Иди сега за 1 час, после ще гледаме ЦСКА-то, после ще гледаме волейбола, че германците са силни, ама па и Радо Стойчев ( евала на човека ) много е развил отбора ни по волейнол и ще ги гледаме и така. Аз па сега не мога да отида до една кръчма да се напия, щот' "обществото" ме гледа под лупа и има погледи, които са състрадателни и без думи, а па има "погледи", дет' само ме чакат да се обърна с гръб и да се разсъскат. И мен ме боли "фара", пардон ханша - ама Тати па много се впряга на тия неща - какво щели да кажат "хората", щот' нЕкъв перфекционист ( роден е на Бербат-ката на датата и аз всяка година го базикам Честит рожден ден, Берба ). И така ... хумористично е и дано се справя

Коментар