IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Абсолютно си прав. Вярно е, че има подчинени които си гледат съвестно работата независимо от качествата на началника, но добрия началник следва да разясни правилата и да следи за изпълнението им, като създава у подчинените усещане за справедливост.
    За да не ставаме досадни ще кажа и спирам.Шофьор се става с каране,ловец се става със стреляне управленец се става с години опит."Теория на управлението"като за въведение в материята.Там обаче за курвенски трикове формули няма.
    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• „Бяхме на мероприятие с премиера Бойко Борисов и красиви девойки ми поднесоха цветя. Усетих пощипване и попитах Борисов: „Какво става тук", а той ми отвърна: „Постът ти е привлекателен, не си се разхубавил".
      Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
        Да ,но и тези които са наясно подобно на пушачите осъзнават ,но това не променя поведението им.Нали си чувал за ирационален и реален авторитет?Втория е разковничето да е дисциплиниран и креативен персонала.Знам го от опит.105 души подчинени личен състав.
        Абсолютно си прав. Вярно е, че има подчинени които си гледат съвестно работата независимо от качествата на началника, но добрия началник следва да разясни правилата и да следи за изпълнението им, като създава у подчинените усещане за справедливост.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Ако може да попитам, размерът на процентите ще зависи ли от това, доколко служителя споделя идеалите на управляващата партия!?
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Да не си чела 48те закона на властта. И аз правя като теб. Освен това веднага им предоставям всяка информация, която получавам, с изключение на тази, която ми е изрично наредено да скрия.
            Не съм ги чела, но ще ги прочета /щом ти си ги чел/.
            И никога не им "набивам канчето" пред странични хора. Това ми е като неписан закон.
            Мечо

Коментар

• Брех, много шефове тука
              Я разпуснете малко, стига сте мислили само за подчинените си...

http://www.youtube.com/watch?v=U__m4N7Ml30&ob=av2n

Иначе респект към всички Ви, и нищо лично относно качествата които съм се убедил че имате

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Никога не допускам някой от подчинените ми да стане незаменим. Така разпределям задълженията, че да има взаимна заменяемост между служителите.
                И винаги им говоря на фамилни имена. Ходя с тях по кръчмите, скатавам ги като направят някоя поразия и прочие, но обръщението по фамилно име показва, че има дистанция, на която държа.
                Да не си чела 48те закона на властта. И аз правя като теб. Освен това веднага им предоставям всяка информация, която получавам, с изключение на тази, която ми е изрично наредено да скрия.
                tnm

Коментар

Не го ли контрира, че "Господ е Българин", както прозря Николай Колев Мичмана
                  Не, казах му, че може наистина да излезем рода, защото не знам дали дядо ми не е задявал някоя палава македонка на млади години
                  Мечо

Коментар

Да, като изключим подчинените, които са наясно с горното
                    Да ,но и тези които са наясно подобно на пушачите осъзнават ,но това не променя поведението им.Нали си чувал за ирационален и реален авторитет?Втория е разковничето да е дисциплиниран и креативен персонала.Знам го от опит.105 души подчинени личен състав.
                    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Никога не допускам някой от подчинените ми да стане незаменим. Така разпределям задълженията, че да има взаимна заменяемост между служителите.
                      И винаги им говоря на фамилни имена. Ходя с тях по кръчмите, скатавам ги като направят някоя поразия и прочие, но обръщението по фамилно име показва, че има дистанция, на която държа.
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Аааа, дай да се разберем. Чисто македонско си е. И трябва да знаеш, че 90% от българите са се преселили от Македония. Другите 10% са дошли от Тракия.
                        Загубих си вечерта да му обяснявам на един сладур, че нямам нищо македонско в рода.
                        Близо триста години назад по църковните регистри родата са записани като българи, а той ми вика:
                        - Ами преди това!?
                        Като му отговорих, че само един Господ Бог знае, той ми вика:
                        - Ето виждаш ли, родът ти е дошъл от Македония.
                        Не го ли контрира, че "Господ е Българин", както прозря Николай Колев Мичмана
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                          Няма еднозначен отговор на въпроса: към всеки човек - индивидуален и съвсем различен подход, но пък това е свързано и с качествата на шефа да усети характера на всеки от подчинените си, да е много добър психолог. Трябва да си даде правилният отговор - кой от какво точно се страхува, какво представлява семейното му положение, да може винаги да направи сам няколко светкавични проверки в най-неочаквани моменти, да умее да мотивира хората за работа, но без излишно да се натрапва в ежедневието им - да е по-скоро "невидим", но винаги - нащрек, да умее да съчетава служебните разговори с разтоварващи случки, дори с лек самокритичен дух, да познава добре нормативите в своята област и да разпределя задълженията между подчинените си, да участва в празници и разтоварващи партита...

... че то може ли тук да се направи характеристика на успешният шеф?
                          Зарко-о-о
                          Зарко!!
                          Ако даден индивид притежава гореописаните качества, няма позната сила, която да го накара да влачи тежестите и рисковете на работодаващия.
                          Той залепва една табелка на кабинета си и чака хора като теб/и мен/, да споделят проблемите си.
                          Вътре е топло и с уютна мебел от естествена кожа, звучи приглушена музика.Не носи отговорностти, не взима решения, не го дебнат инспекции на труда,данъчни и по-дребни рекетьори.Да не продължавам!
                          Единственото му задължение и отговорност/по договор/, е да те изслушва.
                          И после да не би да очакваш заплата?
                          Обратното е скъпи!
                          Ти му плащаш, че те е изслушал.
                          Капиш?

И всички знаем, че на табелка няма да пише "работодател"

Пък ти търси под вола....
                          Last edited by sergo; 09.05.2012, 23:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                            Подчинените тълкуват добронамереноста на шефа или като оценка за тяхната собствена незаменимост или проява на слабост.
                            tnm

Коментар

То това като мойто оро. Хем нашенско, хем гръцко, хем турско, хем македонско

http://youtu.be/G1UMpOb-nKA
                              Аааа, дай да се разберем. Чисто македонско си е. И трябва да знаеш, че 90% от българите са се преселили от Македония. Другите 10% са дошли от Тракия.
                              Загубих си вечерта да му обяснявам на един сладур, че нямам нищо македонско в рода.
                              Близо триста години назад по църковните регистри родата са записани като българи, а той ми вика:
                              - Ами преди това!?
                              Като му отговорих, че само един Господ Бог знае, той ми вика:
                              - Ето виждаш ли, родът ти е дошъл от Македония.
                              Мечо

Коментар

• Поздравления за музиката и клиповете!
                                Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

Working...
                                X