If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Zaemane na poziciq, kogato lipsva takava
Pokazvane na muskuli, tyrseiki v ogledaloto velichieto im, otrazeno
Prikazki, prikazki, no bez slova
p.s.nqmam normalna kirilica
prosto si blija ranite na schupenoto mi krache ot edin, moje i mnogo dobyr chovek da e, no man, kuponqsval qko i po myjki podkaral kolata si, parkirana kato za tri
На Съни - скорошно възстановяване, за да радва близките си!
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Благодаря за поздрава към мен - като едно от момчетата, наистина е прекрасен - нещо, което сме слушали преди години... Бяха една от знаковите групи, които слушахме като ученици от плочи, които носеха тираджиите от "запада"...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Извинявай. Знам, че си сваляча на форума и избягвам да ти се меся на свалките. Обаче не съм предполагал, че имаш мераци и към модераторките.
Моряка, че какви са модераторите? Да не би да не са хора, или ти мислиш, че са роботи?
Предполагам, че и Бети е не по-малко красива от ТНМ и всяка друга от участничките във форума, а това, че е дама е основание да мисля, че нищо човешко не й е чуждо, а и тя - както всички останали, би се зарадвала на един искрен комплимент...
А, ве пич - ай млъкни малко и да не го обръщаме на "говорилня", в която повечето хора нищо няма да разберат.
В какво ме обвиняваш в момента, че питах на Арбанаси ли е станалото ПТП-то, а то било в Търново. Ти чете ли ми коментарите колко пъти казах, че за нещо, което НЕ съм видял - НЕ мога да коментирам.
Мама почина преди 11 дена, остави ме малко да те таковам в изтрещялата пръчка. Ела и ти бачкай вместо мен кат' си толкоз кадърен. Ела, и ми покажи как става, мистър ДЕТ ми изяде дроба и аз не разбирам за какво като имам нужда от спокойствие, че дебна стареца-разбойник постоянно и тъкмо съм го само-мотивирал да се бори.
П.П. С 2 думи - караш ли ми се? Показваш ми колко си подготвен ли? Ще идваш насам да си правим конкуренция ли ( в което няма нищо лошо ). Какво ми пилиш на главата в момента, че не мога да стопля? Обясни ми с 3 реда.
1.
2.
3.
Щот' не те чета, братле. Вмъкни се в горния маркер - 3 реда по 20 символа, тогава ще те прочета. Иначе колко си велик всички знаем и не се доказвай пред мен, а пред тия, които още не са го разбрали.
Хубава вечер ти желая и ако си много навит, ще кометираме след 30 дена! Дай шанс на Мама да се качи горе на Небето, ако искаш може и да се смлатим пред публика с рефер, щот' не ми е в момента да се правя колко съм "умен".
------------------------------
Вчера Морякът ти беше крив, после ТНМ ( мацката ), днес съм аз! Ако искаш бой - направо си го кажи. Ще го имаш и аз бия леко с болница и трайна инвалидност и чупя става по става и даже няма и да ти посегна. Нещо си изтрещял, момче и си просиш нещо. Нямам представа и защо, но ще го намериш някой ден и от някого. Ти си знаеш и действай
:Моите съболезнования към паметта на починалите!
Бог да ги прости!
Другото не ти прави чест, но се опитвам да те разбера.
Очевидно нещата се ти доста рехави - но всички се учим.
А, ве пич - ай млъкни малко и да не го обръщаме на "говорилня", в която повечето хора нищо няма да разберат.
В какво ме обвиняваш в момента, че питах на Арбанаси ли е станалото ПТП-то, а то било в Търново. Ти чете ли ми коментарите колко пъти казах, че за нещо, което НЕ съм видял - НЕ мога да коментирам.
Мама почина преди 11 дена, остави ме малко да те таковам в изтрещялата пръчка. Ела и ти бачкай вместо мен кат' си толкоз кадърен. Ела, и ми покажи как става, мистър ДЕТ ми изяде дроба и аз не разбирам за какво като имам нужда от спокойствие, че дебна стареца-разбойник постоянно и тъкмо съм го само-мотивирал да се бори.
П.П. С 2 думи - караш ли ми се? Показваш ми колко си подготвен ли? Ще идваш насам да си правим конкуренция ли ( в което няма нищо лошо ). Какво ми пилиш на главата в момента, че не мога да стопля? Обясни ми с 3 реда.
1.
2.
3.
Щот' не те чета, братле. Вмъкни се в горния маркер - 3 реда по 20 символа, тогава ще те прочета. Иначе колко си велик всички знаем и не се доказвай пред мен, а пред тия, които още не са го разбрали.
Хубава вечер ти желая и ако си много навит, ще кометираме след 30 дена! Дай шанс на Мама да се качи горе на Небето, ако искаш може и да се смлатим пред публика с рефер, щот' не ми е в момента да се правя колко съм "умен".
------------------------------
Вчера Морякът ти беше крив, после ТНМ ( мацката ), днес съм аз! Ако искаш бой - направо си го кажи. Ще го имаш и аз бия леко с болница и трайна инвалидност и чупя става по става и даже няма и да ти посегна. Нещо си изтрещял, момче и си просиш нещо. Нямам представа и защо, но ще го намериш някой ден и от някого. Ти си знаеш и действай
Моряка, мисля, че съм ти казвал, че не търся посредничеството ти във виртуалните ми разговори с дамите, но ако съм пропуснал - ето, че ти го казвам. Няколко пъти ти казах, че трябва да търсиш хумора - а това не може да ти е убягнало в поста ми, или мислиш друго?
Зная за разговора в казаната от теб насока, когато се включи и Космо, но представи си, че искам да направя виртуалната си свалка - къде е твоята роля в тоя случай, така и не разбрах? Регулировчик? Претендент? Конкурент?
Приятна вечер - оставям ви, защото си имам ангажименти.
Извинявай. Знам, че си сваляча на форума и избягвам да ти се меся на свалките. Обаче не съм предполагал, че имаш мераци и към модераторките.
Зарко, прав си. Обаче ние преди една две седмици стигнахме до консенсус, да не тормозим момичето, щото си гледа добре работата и ни пази от онези с килийното образование, дето псуват на всеки ляв крак.
Моряка, мисля, че съм ти казвал, че не търся посредничеството ти във виртуалните ми разговори с дамите, но ако съм пропуснал - ето, че ти го казвам. Няколко пъти ти казах, че трябва да търсиш хумора - а това не може да ти е убягнало в поста ми, или мислиш друго?
Зная за разговора в казаната от теб насока, когато се включи и Космо, но представи си, че искам да направя виртуалната си свалка - къде е твоята роля в тоя случай, така и не разбрах? Регулировчик? Претендент? Конкурент?
Приятна вечер - оставям ви, защото си имам ангажименти.
Бе, няма проблем - има 'орица, които да ги погалиш, въпреки, че са сгрешили - има 'орица, които да пребиеш, въпреки, че са "прави".
Постъпил си както го чувстваш на момента и това е добре - иначе после ще се "самообвиняваш" к'во е можело да направиш. Следваш сърцето си и аз те подкрепям.
П.П. Зарко, виждам, че е подготвен, ама даже не го и изчетох, щот' ще стане кат' предния път за разликата между ос и вал, дет' ми се метна отгоре и няма смисъл - хихи
-----------------------------------
По принцип към Зарко преди тоя прословут Кодекс за застаховене преди това има Закон за движения по пътищата и той не е само за България, също както и Кодекс-а не е само за България. Но има приоритети кой кой е, въпреки "гръмките" реакции.
Извинявам се на Зарко - просто не съм разбрал мястото и ситуацията и да ми прости.
Бъдете здрави, че пак май ще скубя бели косми и се ядосвам - кат' ще съм Дарт Вейдър поне да съм си такъв. Нема се правя на побелял и плешив Йода, че няма да ми ходи
Маранди, не виждам какъв ти е проблема, ако аз НЕ ОТРИЧАМ ЧЕ СЪЩЕСТВУВАТ мноооого закони, а в конкретният казус ти коментираш процедура от компетенциите на застрахователи, чиято дейност изцяло е регламентирана в тоя - както ти го наричаш ПРОСЛОВУТ Кодекс за застраховането, а за мен си е един закон, който фиксира реда за цялостната дейност - създаване, финансиране, фалит, компетенции на кадрите, застрахователни посредници, регистрация на компаниите, задължителна документация, ликвидация на щети...... За мен по-точната характеристика не е "прословут", а "необходим".
Очевидно нещата се ти доста рехави - но всички се учим. Все пак отчиташ и това, че - за да затвориш кръга от твоите компетенции в областта - освен знанията за застраховането - в двата му раздела - общо и животозастраховане, които знаеш - че, регламентирано в тоя прословут и т.н... - са счетоводно самостоятелни... НО - ТРЕТИ голям обособен раздел - със свои служители - са ЗАСТРАХОВАТЕЛНИТЕ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ...
Няма смисъл да ти говоря за това, че компетентен застраховател е не само тоя, който разбира и се занимава И С обезщетения - но повечето агенти-посредници имат понятията, след като 2-3 пъти заведат клиентите си в ликвидация, а там - на приятелска основа - експертите поодялкват казуса, за да е всичко вързано с механизъма на събитието...
В това е основното в дейността на ликвидация, но пак в КЗ - прословутият - всяка компания си има и вътрешен контрол, съвет на директорите, собственици..., адИ да не ги подценяваме, нали?
Защото нещата са точно регламентирани, а горните назначават МОТИВИРАНО цяла армия, която да ги следи, както и свой юридически отдел - пак с тая цел...
Иначе, в България сме така - тоя казус вързваме с твои неблагополучия от миналото и вЪри доказвай - като нямаш друга работа...
Извиненията приемам, доколкото ме провокираш за отговори и ми губиш времето, за да разяснявам по същество нещата. Уважавам хората наоколо и искам - доколкото имам познанията - да получават коректна информация.
Приятна вечер!
( ако имаш някакви питания за осите и валовете - казвай, ще ти обясня, но нещата можеш да си ги прочетеш назад и без да ги повтаряме - те са някъде наблизо...)
Коментар