IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
    Така и не ми става ясно, що за късмети сте заложили в тая баница - но това си е по-скоро анти-късмет... И как точно се бори, я обясни много ли кандидати имаше за тоя "късмет"? Имаше ли и позиция "партер" и кой успя да вземе точката от там..., или може би - две точки?

Аз се борих за "любовта", ама не ми се получи, исках поне Вселенската да е..., но не би...
    http://vbox7.com/play:90d4daff
    Специално за Зарко и всички останали борещи се все още за "Вселенската" любов

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Какво да пиша ???
      Хем легнала, хем богата........
      Какъв е този бизнес...???
      Едно време инструктажи и курсове за преквалификация имаше......Не може ли нещо да се направи по въпроса,...?

Може, може. Сега ще спретна едно туининг проктче по Оперативна програма "Конкурентоспособност" на тема “Подобряване на координацията, управлението и механизмите за печелене на пари при наличието на здравословен мързел и блажено безхаберие ”.

П.П. Честита Нова Година!
      Нека да е поне малко по-добра и благодатна от предишната!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
        Мерси,Заре!.....
        «Как разведчик разведчику скажу вам — вы болван, Штюбинг!»

ЧНГ-то Космо . Хубав е тоз ник , но 2012 е година последна в краткото ни летоброене ...за " старо куче " няма да дочакаш

http://www.youtube.com/watch?v=yIhSAja4rzM
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Добре дошъл, ако е инвеститорски форумът, значи ли това, че тук всички сме такива? Според мен за това определение би трябвало да имаш поне 50% + 1 акция, а тук едва ли пишат точно такива..., а ако пишат ДВИ, те са само представители на споменатите... Всяка тема е сериозна, дори и тая, която ни разтоварва след проблемите на деня...
          Мерси,Заре!Ще го имам предвид!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            ...... прибрах "мързела".
            И паричката ми се падна
            Какво да пиша ???
            Хем легнала, хем богата........
            Какъв е този бизнес...???
            Едно време инструктажи и курсове за преквалификация имаше......Не може ли нещо да се направи по въпроса,...?

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
              Здравейте,колеги!

Искам първо да ви поздравя за хубавата тема,която сте си спретнали,ей така за отмора,между другите все сериозни теми в този инвеститорски форум.Поздравявам ви също с настъпилата вече Нова Година,в която надявам не се случи нещо лошо към нейният край,за да можем да си пишем през нея и в следващите след нея години,в този чудесен,пълен с интелигентни и умни (визирам вас всичките)хора!
              Добре дошъл, ако е инвеститорски форумът, значи ли това, че тук всички сме такива? Според мен за това определение би трябвало да имаш поне 50% + 1 акция, а тук едва ли пишат точно такива..., а ако пишат ДВИ, те са само представители на споменатите... Всяка тема е сериозна, дори и тая, която ни разтоварва след проблемите на деня...
              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Ти па! Е, как ще е анти-късмет!? Представяш ли си цяла година да се отдадеш на здравословен мързел. Цялото домочадие го търсеше този късмет /включително и непълноправния член/
                Да ти кажая нямаше позиция "партер"я защото нещата щяха да се отложат много във времето. Направих набързо един "фронтален суплес" и си прибрах "мързела".
                И паричката ми се падна

П.П. Честита Нова Година, Zarco!
                Пожелавам ти щастието, късмета и успеха да намерят подслон в дома ти!
                Благодаря, благодаря, благодаря!!!

Нека се връща многократно и здраве, и късмет, и успехи, че и всичко, което си желаете!

И на мен ми се падна парата, надяваме се да я има и в реално изражение...

Ама не сФанах, що така ме наскачахте толкО дами наведнъж (поздрави и чудо!)..., лелееее, аз това нещо не бях го виждал за цялата минала година..., ми - смущавате ме, не мога А се опазя и Ше поддам - като нищо Ше поддам,... като едното нищо! ПомоооооШ!!!!... Тая нощ, определено Ше сънувам нежни самодиви, дали Ше са в бели премени?..., по-добре да са без тях (аз така си зная!)... и каквото стане - аз Ше им се оставя в прегръдките..., да ме пръскат - там с вода студена, или кВот си ЩаТ, после Ше си сменим ролите...(аз - с водичката)...

За късмета ти се сетих, след обясненията, ама вярваш ли си, че така ще ти се случи - по-добре на друг да се беше паднал, защото ти - определено - няма да мързлуваш (поне в къщи)...
                Last edited by zarco; 03.01.2012, 22:30.
                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Здравейте,колеги!

Искам първо да ви поздравя за хубавата тема,която сте си спретнали,ей така за отмора,между другите все сериозни теми в този инвеститорски форум.Поздравявам ви също с настъпилата вече Нова Година,в която надявам не се случи нещо лошо към нейният край,за да можем да си пишем през нея и в следващите след нея години,в този чудесен,пълен с интелигентни и умни (визирам вас всичките)хора!

Коментар

Така и не ми става ясно, що за късмети сте заложили в тая баница - но това си е по-скоро анти-късмет... И как точно се бори, я обясни много ли кандидати имаше за тоя "късмет"? Имаше ли и позиция "партер" и кой успя да вземе точката от там..., или може би - две точки?

Аз се борих за "любовта", ама не ми се получи, исках поне Вселенската да е..., но не би...
                    Ти па! Е, как ще е анти-късмет!? Представяш ли си цяла година да се отдадеш на здравословен мързел. Цялото домочадие го търсеше този късмет /включително и непълноправния член/
                    Да ти кажая нямаше позиция "партер"я защото нещата щяха да се отложат много във времето. Направих набързо един "фронтален суплес" и си прибрах "мързела".
                    И паричката ми се падна

П.П. Честита Нова Година, Zarco!
                    Пожелавам ти щастието, късмета и успеха да намерят подслон в дома ти!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                      Aз пък я получих лИбоФта, макар да се борих за Успех-а, но друг го пребара.
                      Ти си пази любовта, успехът сам ще си дойде....

Коментар

• Aз пък я получих лИбоФта, макар да се борих за Успех-а, но друг го пребара.

Коментар

Добър вечер, тайфата!
                          Какви късмети ви се паднаха от новогодишната баница?
                          Аз се "преборих" за мързела.

Коментар

• Добър вечер, тайфата!
                            Какви късмети ви се паднаха от новогодишната баница?
                            Аз се "преборих" за мързела.
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                              Хубава вечер инвеститорчета

http://www.youtube.com/watch?v=E3EMc...eature=related

спешъл поздрав за запалката, зарко, космо и маранди
                              Алоууу, мацката, къде си забравилО поздравите си към моят боен другар - Асенчо? Не се праИ на умрЕла бОбУлечка, Ше ти се карамЕ, да знаЙш!

Моля те - не всявай раздори сред мъШката ни част... , та добави го, моля към поздравените от теб и му обръщай подобаващо внимание: той, човекът - толкова държи на теб, щом аз съм забелязал това...

Иначе, благодаря за поздрава - хубаво дупЕ има мацката с кученцето, но нещо - прекалено младичка ми се вижда... (не си падам по 20 годишни, а не вярвам да лансираш дамата с червената плувна шапка на шезлонга и по-късно - зад барабаните...)...

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
                                Мерси,Артемида!Можеше обаче да ни поздравиш с четири парчета поотделно.Космо като чуе парчето,с което го поздравяваш и пръв ще ти се нахвърли,Зарко сигурно и той.За Маранди не знам,но аз за сърцето на анонимна съфорумка нямам намерение да тръгна да се карам с момчетата тук.Сигурен съм,че и те мислят като мен,така че може и да се разберем с тях и да си те поделим някак си
                                Хихи,

ако е групов, аз само ще гледам отстрани и ще си къркам

П.П. Шегувам се! Така се е сетила Артемида, така го е направила. Мисля, че е била добронамерена. Аз също не разбирам женското мислене, затова не се е пъна да го разбера.

То, ако някой твърди, че разбира жените, т'ва си е за Нобелова награда

Чиърс!

Коментар

Working...
                                X