IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Исках само да споделя новината за бумът на червено бельо в Китай, който цвят свързват с реални свои наблюдения и очаквания за успешна и щастлива година (на носещите го в Празничната нощ)... Не че ме интересува някакъв цвят, но някои дами не се съобразяват с реалностите..., май...(предположение)....
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
      И понеже всички сте http://www.youtube.com/watch?v=aIrCF...eature=related

трябва да знаете, че http://www.youtube.com/watch?v=92cwKCU8Z5c&ob=av3e

Това, че всички сме някакви - едно на ръка..., но почваш да ме разочаровш в последното си твърдение.... Едва ли това е символ-веруюто на повече от победителите...

(лично мнение)..., а ти не забравяй, че някой, някъде чака да му обърнеш специално внимание..., по-голяма подсказка - здраве му кажи..., а уж - все чувствени и чувствителни жени сте се събралЕ тук..., цветът на нацията (зная го със сигурност)!
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• И понеже всички сте http://www.youtube.com/watch?v=aIrCF...eature=related

трябва да знаете, че http://www.youtube.com/watch?v=92cwKCU8Z5c&ob=av3e

There is no right way. Only your own way!

Коментар

• )))))))

Ха добро утро на бойната дружина

За да е хубав денят на всички ви поздравявам с това парче

http://www.youtube.com/watch?v=DEco7GwHzlg

Спорна и лека работа!

йоп още една, че ми се дослуша....

http://www.youtube.com/watch?v=O3nxN...eature=related
          There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Добро утро, банда!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              «Как разведчик разведчику скажу вам — вы болван, Штюбинг!»

ЧНГ-то Космо . Хубав е тоз ник , но 2012 е година последна в краткото ни летоброене ...за " старо куче " няма да дочакаш

http://www.youtube.com/watch?v=yIhSAja4rzM
              Не. Не съм аз. Добре дошъл на колегата. Просто не пиша тия дни защото ми е доста напрегнато и не може съзнанието ми да се извиси над материалното, за да поизведе нещо смислено и достойно за четене...

Коментар

• Първоначално изпратено от Peter(Petar) Разгледай мнение
                Действително това е корена на думата и той е един от аргументите, защо императорската и царската титла не са равнозначни. Разделянето им става след въвежданета на т.нар. тетрархична система от Диоклециан (двама августи и двама цезари).
                Немски,

загатнах и преди, че нашите винаги са имитирали т.нар. недостатъци на уж цивилизацията и юридически са ги биели с техните правила по техните глави. Т.е. проблемите на Християнството ( католици-източноправославни/после и Ислям ) са проблеми на тяхната цивилизация, а не на нашата.

Затова едната форма да станеш империя е била, когато варвари те завладеят и си провъзгласят за такава, където ти залитна с тъпи примери. Т.е. да ти вземат титлата.

Втората форма е била през политическите бракове, когато варвари те атакуват и ти точно тогава не можеш да се защитиш или населението ти ще понесе огромни жертви и е безмислено ( случката с Кубрат, където той запазва народа си като го пръсва по Света ). Т.е. те затова те атакуват, за да ти вземат сана. Тогава агресорът ти пробутва щерка си и докато някой й надуе корема на булката, тя вече била уж "опетнена", че мъжО й не я плющи ( пример бъдещата Австро-Унгария ). И булките с надут корем от някого са ги изтегляли немедлено варварите, понеже вече т'ва дет' й пърха в утробата, ще бъде Император, демек закона за Наследставата, както го водите в Правото.

Прегледай колко "империи" са се провъзгласили после така, след като са ни нападали и превземали или са пращали щерките си за семка от наш владетел

Прегледай и защо цар Шишман ли беше ( по памет ) дава дъщеря си на варварите, т.е. бъдещата Османска империя, той за да ги забави, а те заради титлата после и така ... нашите винаги са пазели народа си от безмислени кланета

П.П. Та, споки ще се измисли нещо, т.е. то вече се мисли - но България сте империя, откакто свят светува. Т'ва разкажи на твоите хора, а не за разни смешни проекти за асфалт. Все едно да им говориш виждали ли са дограма ( алуминиева ) примерно? От това няма да се впечатлят, демек от магистралите
                -------------------------------------
                Затова те избъзиках докато преглеждаш старателно да търсиш "разликите" между крал и ЦАР, защо нашия е Цар, а всичките ни комшии са крале, заедно и с тия от Западна Европа? Да видим какво ще откриеш и кой сан е по-висок? А относно езика, прегладай защо Русия е империя, а говори на развален български и се титулуват за Цар и Император, т.е. те се придържат към нашия готов "модел"
                ------------------------------------------------
                Пфуу ... пак осъмнах - поздрави на новия член на клуба с ник "новобранец". Усещам, че хич не е такъв и ни финтира по тъча, ама както и да е
                Last edited by marandi; 04.01.2012, 07:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
                  ...Но в момента след трета бира,нито ми се мисли в миналото,нито ми се поукрасява случката тук-там,за да стане по-добра.Ще ме извиниш,но мисля да поотложа разказа за нея,за утре или за някой следващ ден!
                  Няма как това да е Космо! Той след третата бира най-вероятно ще удари няколко водки или уискита, и после ще ги нареди едни такива яки, че... а бе както само той си го може
                  Иначе всеки добронамерен и готин човек е добре дошъл тук, в една от най-яките теми във форумното пространство у нас
                  Поздрави на всички и бъдете здрави!

Коментар

Ретро,не са един или два моментите от моя живот,за които мога да разкажа,и надявам се след като ги напиша да са интересни и за вас.Но в момента след трета бира,нито ми се мисли в миналото,нито и да я поукрасявам случката тук-там,за да стане по-добра.Ще ме извиниш,но мисля да поотложа разказа за нея,за утре или за някой следващ ден!
                    След третото питие,независимо какво е,няма как да не те извини човек

Коментар

• [QUOTE=retro_69;1059193726]Ехо,Новобранеца,традицията в тази тема повелява новобранците да разкажат по една история от личното си житие-битие,може и тук -таме да бъде поукрасена ,още по-добре се приема.Ти си на ход![/QUO

Ретро,не са един или два моментите от моя живот,за които мога да разкажа,и надявам се след като ги напиша да са интересни и за вас.Но в момента след трета бира,нито ми се мисли в миналото,нито ми се поукрасява случката тук-там,за да стане по-добра.Ще ме извиниш,но мисля да поотложа разказа за нея,за утре или за някой следващ ден!

Хващаш ме малко неподготвен!А и така ми се събират вече клепачите,че мога да ти кажа само лека нощ!
                      Last edited by новобранецът; 04.01.2012, 00:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                        Благодаря за поздравчето... (тая песничка я бях забравил, но е много нежна, пък и текстът е много смислен...)...

За "Вселенската любов" - няма да ти говоря, защото тя е само за посветени, а те са единици... Наистина е много трудно да се схване с няколко думи..., единствено може да се почувства и е пълна със скрит смисъл... Тя е най-ценното, което човек би могъл да притежава!
                        Искаш да кажеш,че трябва де се изживее и няма думи,които да я опишат достатъчно,нали!Амии,съгласен съм,какво друго да кажа
                        Last edited by retro_69; 04.01.2012, 00:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                          http://vbox7.com/play:90d4daff
                          Специално за Зарко и всички останали борещи се все още за "Вселенската" любов
                          Благодаря за поздравчето... (тая песничка я бях забравил, но е много нежна, пък и текстът е много смислен...)...

За "Вселенската любов" - няма да ти говоря, защото тя е само за посветени, а те са единици... Наистина е много трудно да се схване с няколко думи..., единствено може да се почувства и е пълна със скрит смисъл... Тя е най-ценното, което човек би могъл да притежава!

Коментар

Ч.Н.Г и на теб Спартаче!Но да знаеш,че грешиш в предположението си
                            Ехо,Новобранеца,традицията в тази тема повелява новобранците да разкажат по една история от личното си житие-битие,може и тук -таме да бъде поукрасена ,още по-добре се приема.Ти си на ход!

Коментар

ЧНГ-то Космо . Хубав е тоз ник , но 2012 е година последна в краткото ни летоброене ...за " старо куче " няма да дочакаш

Ч.Н.Г и на теб Спартаче!Но да знаеш,че грешиш в предположението си

Коментар

Ей СПАРТ,страшен си,само от едно "Мерси,Заре!....." ,или по-точно- само от обръщението "Заре",успя да разконспирираш един от най-колоритните участници в темата!

Коментар

Working...
                                X