Първоначално изпратено от G.Gekko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеКакво ти пука за нацията или народността?
Важното е да има икономика и работни места...като че ли по-мръсно и долно от това да работиш за българин няма...по добре в БГ да няма да българи, да има чужди инвеститори, модерни работни места и нормално отношение на работното място - а кой ще работи, дали българи, дали турци, виетнамци и т.б. - все тая
Земята и природата в БГ е хубава - трябва да живеят в БГ земя хубави хора по душа., народността както казахме е без никакво значениеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеНацията си отива пичове.... След 100 години България няма да има.
Важното е да има икономика и работни места...като че ли по-мръсно и долно от това да работиш за българин няма...по добре в БГ да няма да българи, да има чужди инвеститори, модерни работни места и нормално отношение на работното място - а кой ще работи, дали българи, дали турци, виетнамци и т.б. - все тая
Земята и природата в БГ е хубава - трябва да живеят в БГ земя хубави хора по душа., народността както казахме е без никакво значениеThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКосмо не се потдавай на песимизъм брат- Почини си и пак напред
. Да много е скапаха тази държава за 20години, но ще изплуваме
. Почини малко и поработи- ха наздраве с червено вино и пържоли
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЩото си у София. Аз вчера вечерта ходих на ресторант. Ми само ние бяхме. Пусто. В града има само два три ресторанта и са винаги празни. Явно работят на дотации. Чалготеки няма нито една. Младите ходят по селата или у Варна на чалготека. Мъка.
Много гаден град стана София... Аз като кореняк софиянец правя съпоставка с едно време... Какво хубаво градче в полите на Витоша беше по татово време.. И хората бяха други.. Някак по възпитани учтиви и усмихгнати.. Сега е ебати гадния, мръсен, черен град... Има един постоянен шум - като че нещо бучи.. Хората за зли, приличат на животни.. Да не говорим за клошарите, наркоманите, педерасите, циганите, строителите, престъпниците, фолкаджийките, дупетата итн. измет детосе събра търсейки анонимност в големият град.... Отврат. С чиста съвест твърдя че имаме най грозната столица в Европа.. До скоро ни конкурираха Букурещ и Тирана, но при последните ми ходения твърдо са ни повели...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеУтре мисля да ида на работа..... Нещо като не работя и се побърквам и съвсем пропадам.. Днес бях на китайски ресторант... Поръчах една маса яденетеа и една бутилка водка и катоо се запих.. Ама нещо не ме кефи така - гледам народа - стари, нехигенични, грозни хора, цигани, утрепки.. Седя и само ми става гадно... Станахме най западналата държава в Европа.. И албанците са по добре.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Утре мисля да ида на работа..... Нещо като не работя и се побърквам и съвсем пропадам.. Днес бях на китайски ресторант... Поръчах една маса яденетеа и една бутилка водка и катоо се запих.. Ама нещо не ме кефи така - гледам народа - стари, нехигенични, грозни хора, цигани, утрепки.. Седя и само ми става гадно... Станахме най западналата държава в Европа.. И албанците са по добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБлазе ти !!! Явно съм направил съдбоносна грешка. Догодина - чужбина. Ко има кинти де.http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеаз пък приложих един трик-казах-що с парите за ремонт да не отидем нейде в чужбина -дечурлигата веднага се съгласиха и сега пак трябва да се потя ,но я на някой плаж,я да се моря да вдигам ледени чаши на сянка,Само да не изберат женките някои старини,че ще ми откачат краката докато видим всеки артефактБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМайстори !!!http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениече сега сричам упътването откъде се пуска пералнята и питам разни приятели да обаждат и те.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМайстори !!!
Аз с "тия" приключих - всичко сам ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар