IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
    Какво ти пука за нацията или народността?

Важното е да има икономика и работни места...като че ли по-мръсно и долно от това да работиш за българин няма...по добре в БГ да няма да българи, да има чужди инвеститори, модерни работни места и нормално отношение на работното място - а кой ще работи, дали българи, дали турци, виетнамци и т.б. - все тая

Земята и природата в БГ е хубава - трябва да живеят в БГ земя хубави хора по душа., народността както казахме е без никакво значение
    Най много бунище да ни напоравят. Никой нормален инвеститор няма да дойде тук, защото няма никакви условия за печалби от нормален бизнес... Аз хич не съм оптимист. Може би защото съм в частният сектор и от там нещата се виждат много обективно.

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение

Важното е да има икономика и работни места...като че ли по-мръсно и долно от това да работиш за българин няма...по добре в БГ да няма да българи, да има чужди инвеститори, модерни работни места и нормално отношение на работното място - а кой ще работи, дали българи, дали турци, виетнамци и т.б. - все тая

Земята и природата в БГ е хубава - трябва да живеят в БГ земя хубави хора по душа., народността както казахме е без никакво значение
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        Нацията си отива пичове.... След 100 години България няма да има.

There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Космо не се потдавай на песимизъм брат- Почини си и пак напред. Да много е скапаха тази държава за 20години, но ще изплуваме. Почини малко и поработи- ха наздраве с червено вино и пържоли
          Наздраве Кире... Имам два магазина дето ги давам под наем, на не лоши места.. И двата ги напускат наемателите (то всъщност е един наемател и на двата и си намаля клоновата мрежа).. И твърдо съм решил да отворя две сладкарници... Ще предоварям с Неделя за франчайз, ако не се разберем ще си направя мой бранд.. Е сега с тоалетната хартия.. Трябваще вчера (беше последен срок) да получа първите пари от две болници и двете не са ми палтили.. Сега пак се почва, звъни на тоя, звъни на ония.. А ДДС то трябва да го платя. Трябват и оборотни средства. И банките искат лихви. Оди обяснявай че всъщност държавата не ми плаща и аз янма как да им платя...Ебати държавата живеем.. Та ще търся някакви бизнеси дето бърза обръщаемост на стоките и малък брой дни събираемост на вземанията..

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Щото си у София. Аз вчера вечерта ходих на ресторант. Ми само ние бяхме. Пусто. В града има само два три ресторанта и са винаги празни. Явно работят на дотации. Чалготеки няма нито една. Младите ходят по селата или у Варна на чалготека. Мъка.

Много гаден град стана София... Аз като кореняк софиянец правя съпоставка с едно време... Какво хубаво градче в полите на Витоша беше по татово време.. И хората бяха други.. Някак по възпитани учтиви и усмихгнати.. Сега е ебати гадния, мръсен, черен град... Има един постоянен шум - като че нещо бучи.. Хората за зли, приличат на животни.. Да не говорим за клошарите, наркоманите, педерасите, циганите, строителите, престъпниците, фолкаджийките, дупетата итн. измет детосе събра търсейки анонимност в големият град.... Отврат. С чиста съвест твърдя че имаме най грозната столица в Европа.. До скоро ни конкурираха Букурещ и Тирана, но при последните ми ходения твърдо са ни повели...

Коментар

• Космо не се потдавай на песимизъм брат- Почини си и пак напред. Да много е скапаха тази държава за 20години, но ще изплуваме. Почини малко и поработи- ха наздраве с червено вино и пържоли

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                Утре мисля да ида на работа..... Нещо като не работя и се побърквам и съвсем пропадам.. Днес бях на китайски ресторант... Поръчах една маса яденетеа и една бутилка водка и катоо се запих.. Ама нещо не ме кефи така - гледам народа - стари, нехигенични, грозни хора, цигани, утрепки.. Седя и само ми става гадно... Станахме най западналата държава в Европа.. И албанците са по добре.
                Щото си у София. Аз вчера вечерта ходих на ресторант. Ми само ние бяхме. Пусто. В града има само два три ресторанта и са винаги празни. Явно работят на дотации. Чалготеки няма нито една. Младите ходят по селата или у Варна на чалготека. Мъка.
                tnm

Коментар

• Нацията си отива пичове.... След 100 години България няма да има.

Коментар

• Утре мисля да ида на работа..... Нещо като не работя и се побърквам и съвсем пропадам.. Днес бях на китайски ресторант... Поръчах една маса яденетеа и една бутилка водка и катоо се запих.. Ама нещо не ме кефи така - гледам народа - стари, нехигенични, грозни хора, цигани, утрепки.. Седя и само ми става гадно... Станахме най западналата държава в Европа.. И албанците са по добре.

Коментар

• На български език примерно, когато някой каже "Ясно", това означава, че нищо не му е ясно.
                      tnm

Коментар

Блазе ти !!! Явно съм направил съдбоносна грешка. Догодина - чужбина. Ко има кинти де.
                        работим на студентския принцип-Отлагай и владей
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                          аз пък приложих един трик-казах-що с парите за ремонт да не отидем нейде в чужбина -дечурлигата веднага се съгласиха и сега пак трябва да се потя ,но я на някой плаж,я да се моря да вдигам ледени чаши на сянка,Само да не изберат женките някои старини,че ще ми откачат краката докато видим всеки артефакт
                          Блазе ти !!! Явно съм направил съдбоносна грешка. Догодина - чужбина. Ко има кинти де.
                          tnm

Коментар

Майстори !!!
                            аз пък приложих един трик-казах-що с парите за ремонт да не отидем нейде в чужбина -дечурлигата веднага се съгласиха и сега пак трябва да се потя ,но я на някой плаж,я да се моря да вдигам ледени чаши на сянка,Само да не изберат женките някои старини,че ще ми откачат краката докато видим всеки артефакт
                            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              че сега сричам упътването откъде се пуска пералнята и питам разни приятели да обаждат и те .
                              Хихих, аз проблем с пускането нямам. Виж тва, къде се налива онази синя течност дет пере си е друга бира

Коментар

Майстори !!!
                                УУууууу ... съболезнования мечев...
                                Аз с "тия" приключих - всичко сам ...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X