IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ХелоУ липсвахте ми...

айде няколко поздравчета да оспамя малко, че сте забравили...

Feels Like Heaven - http://vbox7.com/play:063d69d0

When I Get Over You - http://www.youtube.com/watch?v=ojwg8...eature=related

Lily Allen - ...You - http://www.youtube.com/watch?v=4n7nKNLSJCU
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Бау-бау, добри 'орица!
      -----------------------
      И днес сме тук, т'ва е важното - хихи

Партийците не са лоши 'орица и партии трЕбе да има ( демек граждански сдружения с различна камбанария ), ама много нарушиха баланса в системата, щот' ги подведоха и тях и те сега се лутат к'во става, а външнта и вътрешна среда в момента са много динамични като процеси.

И ся шъ се оправят нещата скоро, че въртя на бесни обороти - ама, пращам Мама горе и съм позапилял бойните задачи, че да се качи женицата спокойно.
      ------------------------
      Ай, едно БГ-дзън! ( че ми писна от тоя Чиърс, който също много хубав )
      ------------------------
      Кат' казах обороти - по-рано по дискотечките всичко се дръпваше да ни зяпа, че бяхме 'ноу сладка тайфа и аз бях Царят на пируетите ( стигал съм до 16 парчета/броя, изхакани на едно място, без да мръдна сантиметър изстреляни с бясна скорост, демек за по-малко от 5 секунди и с чупки за начало, среда ( упражнение ) и финиш. И то всяка настилка е различна, навсякъде, ама 'орицата много ни се кефеха, щот' обръщахме по 3-4 дискотеки всяка вечер да радваме 'орицата и дискотеките се избиваха коя да ни привлеца да дойдем там и не друсаха за входни такси и прочие.

И мацките много се кефеха ми се е случвало в някое кръчме и да ме помолят - ще ми направиш ли едно кръгче, че е страхотно и радвахме 'орицата доста и навсякъде. Ама с тия флашки и светкавици по кръчмите е много трудно чиляк да задържи баланс и колко пъти съм се пребивал кат' гръмотевица в земята не е истина, щот' те засляпява от всички посоки, а в същото време трябва и да гледаш. да не удариш някого, щот' те кат' застанат в кръг около нас да пляскат и се кефят и иди му обяснявай, че не е толкова лесно и всичко е било лудо бачкане и тренировки преди да го видят като ефект за 5-10 секунди.
      -------------------------------
      То, тогава и не кърках въобще, плащахме си по една количка или сокче и т'ва е, щот' па то пресъхваш от такива спринтови отсечки. Бе, готино беше и к'во русо ангелче бях, а па ся станах Дарт Вейдър кат' някой посегне на чиляк или животинка, понеже баланс винаги трябва да има от всички гледни точки, понеже ако го няма чиляк ще се просне по гръб и ще се изпопребие сам още на първия оборот.. А, па аз бях царят на баланса, ама ся най-много за 5 сек. да изстрелям 3-5 пируета за т'ва време и как да е. Одъртяваме да го *ва ...
      Last edited by marandi; 17.05.2012, 15:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
        Познавам сина му.
        Още докато учеше икономика в Берлин през 1985.
        Работи си в Народното събрание - чиновник.
        Отдавна прати жената и децата да берат брюкселско зеле.
        Не вярвам някога да се върнат в България.
        По-скоро той се е запътил към тях кат се пенсионира.
        Камо ли да правят икономика.
        А Цезарко си е още купонджия.
        Петък вечер - пак сме заедно.
        И толкоз.

Та това инфо не обяснява ли поне отчасти проблемното състояние на българската индустриализация?
        Извинявай дето вчера. Не знаех, че си биз бизе с големците . Някога, ако искарам кинти от борсата, и аз мисля да вида що е то "Голямото Добрутро". Всъщност познавам един човек. Какви велики истории е разказвал. Много възрастен. Брат му е бил един от баш шефовете на ДС през комунистическо, а баща му някъв генерален директор на отрасъл, пак по това време. Той бил черна овца. Пратили го да плава, за да не ги резили. Ама от най голямото добрутро. Баща му и чичо му са били сред най великите партийци.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение

Данните са на инж. Иван Пехливанов, зам-министър на машиностроенето през 70-те, "дългогодишен председател на БИСА (Българска индустриална стопанска асоциация - днешната Българска стопанска камара), поставил нейните основи и постигнал признанието й на национално и международно ниво, ръководил асоциацията от 1983 г. до 1990 г." (по признание на Българската Стопанска камара)

Уникалните данни на инж. Пехливанов трябва да бъдат запазени и разпространявани.

Познавам сина му.
          Още докато учеше икономика в Берлин през 1985.
          Работи си в Народното събрание - чиновник.
          Отдавна прати жената и децата да берат брюкселско зеле.
          Не вярвам някога да се върнат в България.
          По-скоро той се е запътил към тях кат се пенсионира.
          Камо ли да правят икономика.
          А Цезарко си е още купонджия.
          Петък вечер - пак сме заедно.
          И толкоз.

Та това инфо не обяснява ли поне отчасти проблемното състояние на българската индустриализация?
          Last edited by sergo; 17.05.2012, 11:41.

Коментар

• Зъдравейте възрастни хора ...
            Убав ден ...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
              ВъпросЪТ е да се научим да го използваме т'ва Въображение, щото има и едни други сили наречени Убеждения, които много често взимат превес и понякога са като спирачка, ама не такава дето да ни спаси от дадена случка, а дето ни задържа и блокира...
              Хубав ден и от мен!
              Май най песимистичния вариант е, когато въображението работи единствено и само за да поддържа живи убежденията, които са като спирачка.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Добро утро, тайфата!
                Навън е малко мрачно и подтискащо, но ... понякога въображението е решаващо за настроението
                Хубав ден, момичета и момчета
                ВъпросЪТ е да се научим да го използваме т'ва Въображение, щото има и едни други сили наречени Убеждения, които много често взимат превес и понякога са като спирачка, ама не такава дето да ни спаси от дадена случка, а дето ни задържа и блокира...
                Хубав ден и от мен!

Коментар

• Добро утро, тайфата!
                  Навън е малко мрачно и подтискащо, но ... понякога въображението е решаващо за настроението
                  Хубав ден, момичета и момчета
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Добро утро tnm

"Ни лъх не дъхва над полени,
                    ни трепва лист по дървеса,
                    огледва ведър лик небето
                    в море от бисерна роса."
                    П.П. Славейков

П.П. (ама не Славейков) То не че времето е такова. Предизвиквам въображението ти
                    Добро утро, Мечо!
                    Прекрасни стихове. Подействаха на въображението и на настроението ми!
                    Благодаря!
                    Мечо

Коментар

• Добро утро tnm

"Ни лъх не дъхва над полени,
                      ни трепва лист по дървеса,
                      огледва ведър лик небето
                      в море от бисерна роса."
                      П.П. Славейков

П.П. (ама не Славейков) То не че времето е такова. Предизвиквам въображението ти
                      Last edited by mechobikov; 17.05.2012, 07:30.
                      tnm

Коментар

Нямам
                        Така, така,
                        Спокойно.Споко-о-йно.
                        Това е всеобщо бедствие.
                        Курви - под път и......
                        Но приятелки?
                        Нъц.

Което говори зле за българските жени.

Коментар

Не, благодаря! Малко ми е късно да нагазвам в дебрите на философията по това време на денонощието

П.П Днес претърпях злополука и леко се контузих. И както винаги - болката се отключва по нощите. Но болкоуспокояващото явно започва да действа
                          Лека нощ!
                          Дано.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                            Скрит, скрит, колко пък да е скрит?

"Има нещо гнило в Дания"

"Совите не са, това....."

"Понякога цялата политика се състои в това, да се направиш на по-прост отколкото си всъщност."
                            /Това е Лойола - не бат Бойко/

Колко още да изброявам?
                            Не, благодаря! Малко ми е късно да нагазвам в дебрите на философията по това време на денонощието

П.П Днес претърпях злополука и леко се контузих. И както винаги - болката се отключва по нощите. Но болкоуспокояващото явно започва да действа
                            Лека нощ!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
                              Еврика, мечо!!!

http://www.otizvora.com/2012/05/4418/

Американската агенция за перспективни разработки DARPA обяви плановете си да създаде наночипове, с които да наблюдава състоянието на войниците по време на мисия. Кейт Нибс от Mobiledia съобщава, че сензорите ще целят предпазване от болести и зарази, двете най-често срещани причини за медицинска евакуация на войници.

На пръв поглед намеренията на DAEPA са прост начин за по-висока ефективност и по-ниски разходи, но за други това е обезпокояваща първа крачка към свят, в който всички хора ще са с имплантиран чип. Катрин Олбрехт, автор на бестселъри за микрочиповете, сред които Spychips, коментира:

„Властите няма да насочат пистолет към нас и да ни принудят с директна сила да носим проследяващи чипове. Те подготвят това стъпка по стъпка. Ако можете да поставите на хората микрочип, който обаче не ги проследява… всички казват: „Е, какво пък толкова.“ Ще е интересно да видим докъде ще се стигне.“

Тя поясни, че е очаквано групи, частично лишени от свобода – като затворниците или войниците – да са сред първите, приели нововъведенията. Това, от своя страна, ще подпомогне по-лесното приемане и от широката общественост:

„Интересно е. Шокирана съм от безгрижието на по-младите. Те не виждат проблема… Чудят се, защо някои хора не искат да бъдат следени. “

Но д-р Олбрехт казва, че американците ще трябва да кажат „НЕ“ на подготвителните действия за такова маркиране. В противен случай, щом властите излязат с идеята „чипове за всички“, независимо дали хората са съгласни или не, ще е твърде късно за вземане на страна.

„Аналогията, която използвам, е за пътуване с влак. Тръгвам от Калифорния и не искам да се озова в Ню Йорк, но всяка спирка ме доближава до там. В даден момент ще трябва да сляза от влака.“

DARPA наричат разработката „истински революционна иновация“, която може да даде предимство на САЩ пред противниците им чрез по-добрата кондиция и ефективност в бой на американските войници.
                              Глей ся,

Наистина ли си възприела, че завирайки се в тази тема ние само чакаме "клок, клок он дъ хевън дор"?

Споко!
                              Ходим и по други форуми.
                              И "АБВ" поща имаме.
                              И не на последно място, вече можем да различим хардуера от софтуера.
                              Особено напоследък.

Спри да ни блъскаш със старо инфо!

Не те гоня.
                              Точно обратното.
                              Щот си будна.

Просто искам да науча нещо от теб.
                              Или най-малкото: Да ни позволиш да те опознаем.

А ти се дуеш кат мисирка.
                              Last edited by sergo; 18.05.2012, 00:05.

Коментар

Тъй, тъй ... Много от нещата в нашия живот имат скрит смисъл и понякога е недостижимо той да бъде разгадан
                                Скрит, скрит, колко пък да е скрит?

"Има нещо гнило в Дания"

"Совите не са, това....."

"Понякога цялата политика се състои в това, да се направиш на по-прост отколкото си всъщност."
                                /Това е Лойола - не бат Бойко/

Колко още да изброявам?

Коментар

Working...
                                X