IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Днес ебати кривия ден... Какво пипнах изсъхна...
    .
    Внимавай със самозадоволяването

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Като тийн, сблъсквайки се с руската действителност и широката душа на населяващите тази обширна територия, си дадах сметка, че много повече принадлежа на Западния свят нежели на източното славянство.
      Илф и Петров са били лИбезни в сатирите си.
      Нашите чиновници и те са, да не им падаш в ръчичките, обаче руските и украинските, са абсолютни свини. Дано не ти се налага да се сблъскваш с тях. Четат закона буква по буква, и ако си в крачка следва "Так не положено" и доят и стрижат, и сандвичи и водка и кинти, и диш хакъ, и до каквото ти се добере въображението. Чуя ли, че ще ходим в Русия или Украйна ми призлява.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

Защо бяхме? Все още сме.
        Аз се броя за млада. Вас не мога да ви мисля. Смятам да се задържа така още 30 години.
        М дааа не е лошо човек да е млад.... И презервативите бяха други.. Сега ги правят едни меки...

Днес ебати кривия ден... Какво пипнах изсъхна... Ама и утре май ще се ходи на работа...

Ха наздраве.. Сипах си една водна чаша ракия и мезим една вчерашна пица... Хич не е добра комбинация.. Ама ме мързи да почъчвам храна... Намерих и няколко кленчета кола за разредител..

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Така е. Свикнали са помешчика, бащицата, или по късно партийния да има право над живота и смъртта. Захари Стоянов има много хубава статия за крепостничеството в Русия и извращенията. Не си е смукал от пръстите. Данните, които е ползвал са от официални документи
          Като тийн, сблъсквайки се с руската действителност и широката душа на населяващите тази обширна територия, си дадах сметка, че много повече принадлежа на Западния свят нежели на източното славянство.
          Илф и Петров са били лИбезни в сатирите си.

Коментар

• Защо бяхме? Все още сме.
            Аз се броя за млада. Вас не мога да ви мисля. Смятам да се задържа така още 30 години.

Коментар

Руснаците нямат култура на собствеността. Предполагам този им национален спазъм ги прави комплексари-грандомани.
              Така е. Свикнали са помешчика, бащицата, или по късно партийния да има право над живота и смъртта. Захари Стоянов има много хубава статия за крепостничеството в Русия и извращенията. Не си е смукал от пръстите. Данните, които е ползвал са от официални документи
              tnm

Коментар

• Обаче бозата беше 6 стотинки
                И бяхме млади !!!
                tnm

Коментар

• Руснаците нямат култура на собствеността. Предполагам този им национален спазъм ги прави комплексари-грандомани.

Коментар

Mда, май не йезуитите принадлежи "Целта оправдава средствата."

Още го възкресявате този социализъм. Не постигнахме ли консенсус по въпроса, че този строй не бе в състояние да произведе качествени продукти и ако е имало такива то по-скоро са били плод на нечий ентусиазъм, а не на системата.
                    Руско робство
                    tnm

Коментар

• Mда, май не йезуитите принадлежи "Целта оправдава средствата."

Още го възкресявате този социализъм. Не постигнахме ли консенсус по въпроса, че този строй не бе в състояние да произведе качествени продукти и ако е имало такива то по-скоро са били плод на нечий ентусиазъм, а не на системата.

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                        Ох, Мечоо това време ми действа много нихилистично, направо едва гледам що не вземеш да ме поздравиш с някоя песен и без това след малко сигурно ще преинсталирам компютъра да послушам нещо хубаво. А на всичкото отгоре някакъв зъб се опитва да ме заболииии хич да не се опитва...ще го изям

http://www.youtube.com/watch?v=iu2U7...ature=youtu.be

Me gustas tu (харесвам теб)
                        http://youtu.be/v2oIqlEkX5s
                        tnm

Коментар

Не е хубаво така. Трябва да внимаваш. Ми той горкия човек може да е загубил кинти на борсата и ти тряссссссссс и си го доубила.
                          Не е лошо да пишеш по често, щото няма кой да дава тон за разговор, и зацикляме едни тъпи теми. Изгонихме сума народ. Спряха да пишат. Без теб не е същото
                          Ох, Мечоо това време ми действа много нихилистично, направо едва гледам що не вземеш да ме поздравиш с някоя песен и без това след малко сигурно ще преинсталирам компютъра да послушам нещо хубаво. А на всичкото отгоре някакъв зъб се опитва да ме заболииии хич да не се опитва...ще го изям

http://www.youtube.com/watch?v=iu2U7...ature=youtu.be
                          There is no right way. Only your own way!

Коментар

Ааами вях си полата във Варна много хубаво там и топло, отивам аз с ботушките, а хората се разхождат по джапанки и потници...представяте ли си. И там като се събуждам птичките пеят на плодните дръвчета за добро утро, а чайте се чуват и морето ухае колкото и далеч да си (или така ми се струва...) Сега имам хиляда неща за правене ама как не ми спорииии да не ви разправям и това лошо време едно ми е потиснато. Като се рпибирах с една чантичка уморена след нощно пътуване някакъв луд на софийската ЖП гара реши да ме задърпа за косата, защото съм го бутнала с чантата...ужас и след него тръгна една жена да го "ръчка" с един чадър в гърба да му търси обяснение как не го е срам. Пълен екшън беше ама бях толкова уморена, че нямах сила ни гък да кажа нито нищо
                            Не е хубаво така. Трябва да внимаваш. Ми той горкия човек може да е загубил кинти на борсата и ти тряссссссссс и си го доубила.
                            Не е лошо да пишеш по често, щото няма кой да дава тон за разговор, и зацикляме едни тъпи теми. Изгонихме сума народ. Спряха да пишат. Без теб не е същото
                            tnm

Коментар

Добре дошла
                              Къде беше като те нямаше
                              Ааами вях си полата във Варна много хубаво там и топло, отивам аз с ботушките, а хората се разхождат по джапанки и потници...представяте ли си. И там като се събуждам птичките пеят на плодните дръвчета за добро утро, а чайте се чуват и морето ухае колкото и далеч да си (или така ми се струва...) Сега имам хиляда неща за правене ама как не ми спорииии да не ви разправям и това лошо време едно ми е потиснато. Като се рпибирах с една чантичка уморена след нощно пътуване някакъв луд на софийската ЖП гара реши да ме задърпа за косата, защото съм го бутнала с чантата...ужас и след него тръгна една жена да го "ръчка" с един чадър в гърба да му търси обяснение как не го е срам. Пълен екшън беше ама бях толкова уморена, че нямах сила ни гък да кажа нито нищо
                              There is no right way. Only your own way!

Коментар

ХелоУ липсвахте ми...

айде няколко поздравчета да оспамя малко, че сте забравили...

Feels Like Heaven - http://vbox7.com/play:063d69d0

When I Get Over You - http://www.youtube.com/watch?v=ojwg8...eature=related

Lily Allen - ...You - http://www.youtube.com/watch?v=4n7nKNLSJCU
                                Добре дошла
                                Къде беше като те нямаше
                                tnm

Коментар

Working...
                                X